astrologie ianuarie 2023

Horoscopul începutului de an îți inspiră avânt

Anul începe pe o notă motivantă care va da tonul întregului an.

Este zodia Capricornului și e vremea să ne stabilim intențiile pentru anul care începe și să ne ținem de ele. (cel puțin până în februarie). Cu Soarele în Capricorn ne simțim gata să ne asumăm noi responsabilități. Soarele formează și un trigon cu inovativul Uranus, pe 5 ianuarie, ceea ce înseamnă că putem încerca lucruri noi care ne vor aduce realizări.

Marte este în mișcare retrogradă din octombrie 2022 și Mercurs a staționat retrograd pe 29 decembrie. Dacă vă întrebați de ce unele lucruri întârzie sau sunt amânate, nu vă enervați. Nu vă temeți, fiindcă pe 18 ianuarie, ambele planete vor intra în mișcare directă și veți putea răsufla ușurați.

Pe 6 ianuarie, vom avea Lună plină în Rac și aceasta ne va aminti de sentimentele noastre. Vă recomand o baie caldă și muzică bină și puțină liniște. E un moment bun să vă gândiți cum să vă echilibrați munca și viața personală. Această Lună plină este punctul culminant al intențiilor pe care le-ați stabilit în momentul Lunii noi din 28 iunie. Luați-vă puțin timp să reflectați asupra a ceea ce s-a petrecut de atunci și vedeți dacă vă doriți să schimbați ceva.

2023 se anunță a fi un an pe care nu îl veți uita ușor

Tot timpul lunii, Jupiter va sta în semnul de foc al Berbecului. Jupiter în Berbec ne face să ne dorim să fim aventuroși, să ne asumăm riscuri calculate și să ne folosim ocaziile. Jupiter ne face să pornim un proiect pe care ni-l doream, chiar fără să mai cerem voie. Cu Venus în Vărsător, în sextil cu Jupiter, este vremea pentru sentimente pozitive.

Zodia Vărsătorului este momentul în care nu ne mai pasă deloc de ceea ce spun ceilalți și începe pe 20 ianuarie. Puteți să vă luați adio de la convențional și să faceți ceva complet extravagant, ceva care să vă scoată din zona de confort. Căutați oameni cu viziuni diferite de a voastră, pentru a vă putea extinde mentalul.

Luna Nouă din Vărsător de la 21 ianuarie va aduce o ocazie de a face noi conexiuni și de a vă arunca în societate și comunitate. Este vremea să vedeți ce înseamnă aceste relații pentru voi și ce credeți vă vor însemna ele în viitor. Poate este vremea să oferiți sau să verificați ce își doresc prietenii de la voi. Poate este momentul să deschideți un club de carte sau să mergeți la un eveniment în vecinătate. Stabiliți-vă intențiile și veți fi uimiți de ce vă poate aduce acest moment.

Iată ce puteți aștepta de la anul 2023, în funcție de zodie și ascendent.

Berbec

Prima lună a anului vă aduce posibilități noi. Este momentul să mergeți cu viteză înainte și să vă atingeți scopurile. Cu Jupiter în semnul vostru întreaga lumă, vă veți simți încrezător și plin de energie. Dacă vă așteptați la o promovare sau vreți să vă sporiți veniturile, aveți ajutorul planetelor. Este un moment bun să renunțați la ideile vechi care nu vă mai servesc/. Folosiți-vă încrederea pentru a vă dezvolta. Începând ci 3 ianuarie, Venus – planeta dragostei vă va aduce un plus de farmec și veți simți mai mult latura senzuală și protectoare pe care o aveți. Ceilalți vor fi atrași de voi ca de un magnet. Dacă vă gândiți la întâlniri, este un moment bun, fiindcă Venus nu vă va aduce pe oricine, ci vă va trimite oameni cu suflet bun, poate chiar un suflet pereche. Dacă nu aveți nevoie de așa ceva, poate veți lega noi prietenii.

Taur

Venus—planeta care vă guvernează—vă va aduce o provocare în jur de 14 ianuarie, când formează o cuadratură cu Uranus. Nevoia voastră de libertate vă va aduce ceva probleme în relațiile personale. Orice restricție vă va provoca să vreți să rupeți lanțul. Nu vă străduiți să vă opuneți acestui instinct, abținându-vă de la ceea ce vă place. Cea mai bună soluție este să fiți sincer cu partenerul vostru. Poate este vremea să faceți experimente în dormitor sau să descoperiți ceva nou într-o călătorie. Doar dacă vă doriți să vă păstrați relația. Provocările ne fac să creștem și să devenim o versiune mai bună a noastră.

Dacă sunteți singur, puteți începe o relație nouă, cu cineva care vine din alt mediu decât al vostru. Poate să fie doar o aventură, dar poate să vă facă să descoperiți ce vă doriți și cine sunteți. Deci, aveți curaj și vedeți unde veți ajunge.

Gemeni

Horoscopul lunii ianuarie vă va ghida prin meandrele începutului de an. Chiar dacă anul începe într-p notă provocatoare, el vă pregătește calea pentru multe recompense și creștere în viitor.

Pentru că Mercur-planeta guvernatoare- staționează retrograd la final de 2022, iar Marte este retrograd în Gemeni de câteva luni bune, veți avea nevoie de răbdare și de grijă în acțiunile voastre. Întârzieri, probleme cu tehnologia și neînțelegeri în conversații pot apărea din cauza lui Mercur retrograd, mai ales în ceea ce privește reputația și cariera. Marte va fi în mișcare inversă în casa identității în această lună, aducându-vă furie pe voi înșivă și frustrări care vă vor face să vă certați în oglindă.

Luați o gură de aer, fiindcă pe 18 ianuarie, ambele planete vor intra în mișcare directă, iar aceste probleme vor dispărea. În același timp, este bine să lucrați cu agresivitatea făcând mișcare sau sport sau redescoperindu-vă simțul umorului. Uneori, singura soluție este să râdem. Oricum, pentru un geamăn lucrurile prea serioase devin plictisitoare.

În același timp, visătorul Neptun trece prin casa a 10-a a carierei și a ambiției. Dacă vă întrebați în ce direcție merge viața voastră sau care vă sunt scopurile, lăsați-vă conduși de instinct. Neptun va deschide ușa către o ocazie artistică, iar aceasta vă va extinde imaginația și vă va face să vizualizați viitorul ideal. Pe 13 ianuarie, Soarele va trimite energie pozitivă către Neptun și vă va face să fiți mai sensibili și să vă transformați visele în realitate. Este un moment bun să țineți un jurnal al viselor și să vă conectați cu subconștientul vostru. Neptun poate să vă ducă prea departe în fantezie, asigurați-vă că rămâneți cu picioarele pe pământ.

Pe 26 ianuarie, veți primi o doză de farmec sporit, Venus va intra în Pești, în casa a 10-a a reputației, faimei și gloriei.

Toată această energie vă va aduce ocazia de a vă întâlni cu cei pe care vreți să-i impresionați. Fie că așteptați o promovare, fie că vă veți întâlni cu un mentor, veți avea ocazia să puneți piciorul în prag. Este un aspect foarte bun pentru muncile creative și pentru carierele artistice. Este momentul să ieșiți cu colegii de serviciu și să vă bucurați de succes.

Rac

Sunteți gata să faceți impresie la început de an. Conform horoscopului pe ianuarie 2023, nu vă veți mai ascunde în carapace în perioada zodiei Capricornului. Veți ieși la lumină și veți fi în centrul atenției.

Expanzivul Jupiter va străluci tare în casa a 10-a a reputației voastre și vă va face să vreți mai mult. Este momentul pentru promovarea pe care o așteptați. Faceți pași pentru a vă îmbunătăți situația la lucru și urmăriți-vă vocația la care visați! Nu va fi chiar momentul de maxim al realizărilor profesionale (Saturn va vă va aduce aceasta, mai târziu), dar este momentul în care vă faceți fundația și vă creșteți potențialul.

Jupiter vă aduce încrederea de care aveți nevoie, iar Venus vă va asigura norocul de care aveți nevoie.

Luna plină din Rac, de pe 6 ianuarie, vă va aduce în momentul culminant al lucrurilor pe care le-ați pus în mișcare încă de la Luna nouă. Polaritatea Rac/Capricorn vă face să vă evaluați echilibrul dintre viața profesională și cea personală. Este un moment foarte bun de a vă debarasa de anumite paternuri sau oameni care vă țin pe loc. Uranus în Taur trece din casa a 11-a a scopurilor pe termen lung, către Lună-planeta guvernatoare – de aceea veți avea o intuiție mai bună decât de obicei. Credeți ce vă spune inima și fiți deschiși la oportunitățile care vă vor bate la ușă.

Pe 18 ianuarie, Soarele și Pluto vor fi împreună în casa a 7-a a parteneriatelor.

Aceste planete vă cer să vă eliberați de frică și să vă arătați celor dragi așa cum sunteți. Acest aspect vă va aduce abilitatea de a influența relațiile intime. Este momentul să mergeți mai departe și să ajungeți la miezul realității. Veți descoperi lucruri pe care nu vă așteptați să le găsiți, dar relațiile valoroase vor deveni mai profunde și mai autentice. În multe feluri, ianuarie va fi o lună transformatoare care vă va aduce ocazii pozitive de a deveni voi înșivă!

Leu

Pregătiți-vă pentru a vă expanda mintea și ca viața voastră să ia întorsături neașteptate. Veți începe un nou drum când Jupiter va traversa casa a 9-a a călătoriilor. Venus vă trimite noroc pe 3 ianuarie și vă umple și conturile. Indiferent de ce se întâmplă, fiți siguri că veți fi în centrul atenției cu magnetismul și carisma voastră.

Saturn se află în casa a 7-a a parteneriatelor, provocându-vă să vă asumați noi responsabilități în relațiile personale. Sunteți gata să faceți pasul următor într-o relație? Sau să semnați un parteneriat de aƒåceri? Saturn vă face să vedeți dacă sunteți pe aceeași lungime de undă cu partenerul vostru. Este momentul să priviți obiectiv și să vedeți cum vă adaptați situației. Veți simți punctul culminant când Venus se va întâlni cu Saturn, în jur de 22 ianuarie, descoperind punctele fierbinți din parteneriate. Legătura voastră va fi testată și se va transforma. O relație sănătoasă va deveni mai puternică în urma acestei provocări și veți descoperi sentimentul de datorie. Sau, poate va veni momentul să încheiați această relație și să treceți la o alta.

Uranus se află în casa a 10-a a carierei și reputației, veți simți nevoia să faceți lucrurile așa cum vreți.

Uranus vă provoacă să o luați pe un drum nou și să vă detașați de grup. Puteți chiar să descoperiți noi talente pe care nu știați că le aveți. Sunteți gata să vă asumați riscuri care să vă aducă rezultate, mai ales când Soarele se întâlnește cu Uranus pe 5 ianuarie. Este un moment bun să vă schimbați obiceiurile, să întâlniți oameni noi. Uranus poate aduce schimbări rapide, deci pregătiți-vă!

Fecioară

Dragele mele Fecioare, sunteți mereu în căutarea celui mai bun mod de a vă îmbunătăți! Horoscopul Fecioarei pentru ianuarie 2023 vă va oferi cheia pentru a vă debloca potențialul în această lună. Și, deși poate fi o călătorie accidentată, călătoria va merita din plin timpul vostru. Odată cu Mercur — conducătorul tău planetar — retrogradând pe măsură ce începe această lună, vei avea nevoie de răbdare și grijă în munca ta. Așteaptă-te ca autobuzul să sosească târziu, imprimanta să nu mai funcționeze și șeful să vă amestece termenele limită datorită vicleanului Mercur.

Respirați, pentru că până pe 18 ianuarie, mișcarea directă a lui Mercur va topi aceste complicații.

Între timp, permiteți-vă câteva greșeli și acordați-vă ceva timp suplimentar atunci când este posibil. Știu că este greu să accepti imperfecțiunea – dar dă vina pe planete! Luna aceasta, sensibilul și dezorientatorul Neptun își face casă în casa a 7-a a relațiilor semnificative, lăsându-te confuză când vine vorba de a deosebi adevărul de ficțiune. Nu este momentul să încerci să „salvezi” pe cineva cu dragoste. Probabil vei fi dezamăgită. Aruncă o privire sinceră la tine și la partenerul tău. Nu te pierde în fantezie și vezi ceea ce este real în relația ta. Venus și Mercur se înțeleg cu Neptun, oferindu-ți oportunitatea unei conexiuni reale și a unei comunicări excelente.

Pe 13 ianuarie, soarele din Capricorn trimite energie pozitivă către casa ta pasională, a 5-a, sporindu-ți intuiția și întărind conexiunea cu lumea din jurul tău.

Cu aceste energii pozitive la dispoziție, poți depăși incertitudinea lui Neptun și poți forma o legătură spirituală profundă cu cineva. Este timpul pentru discuții și îmbrățișări de noapte cu acea persoană specială, așa că dă-i o întâlnire! La sfârșitul lunii, soarele va forma un aspect frumos din casa a 6, a muncii, iar Marte cel plin de viață va mișca lucrurile în casa a 10-a, a carierei tale. Odată cu creșterea încrederii și a puterii tale, îți vei impresiona, fără îndoială, superiorii și îți vei spori reputația. Pentru ce vrei să fii cunoscut? Orice ar fi, fă un plan, perseverează și fă loc lucrurilor care contează și nu vei greși, Fecioară!

Balanță

Ești gata să te exprimi luna aceasta, Balanță! Se pare că balanța se înclină în favoarea ta în horoscopul tău pentru ianuarie 2023. Dacă te-ai simțit neplăcut în privința planurilor tale, este timpul să renunți la îndoieli și să te scufunzi în ceea ce *cu adevărat* vrei să fii. face. Frumoasa Venus — planeta ta conducătoare — va părăsi a patra casă a casei și a familiei tale și va intra pe a cincea casă care caută atenție pe 4 ianuarie, aducându-ți un val de romantism și creativitate. Casa ta este în sfârșit aranjată așa cum îți place și ești gata să-ți arăți farmecul și să atragi oamenii către tine.

Întâlnirile din acest moment ar trebui să fie interesante! Poate că nu este o mare dragoste, dar ești gata să te distrezi puțin.

Pe măsură ce Jupiter își continuă dansul prin a șaptea casă a relațiilor, de ce să nu cunoști oameni noi și să te aventurezi în lume, luna aceasta? Plin de bucurie și optimism, Jupiter se asigură că viața ta socială este luminată, așa că profită de vibrațiile bune și fă-ți niște planuri cu prietenii sau cu cei dragi. Acesta este momentul perfect pentru a progresa în proiectele tale creative și pentru a te arăta în lumina reflectoarelor. Ai prea multe de împărtășit cu lumea, ca să nu o faci!

Luna plină din Rac de pe 6 ianuarie, va trimite putere către cea de-a zecea casă a carierei și ambiției tale.

Cu această energie, munca ta este cea mai importantă. Indiferent ce înseamnă succesul pentru tine, acesta va avea o greutate mai mare pentru tine în acest moment. Luna guvernează atât emoțiile, cât și dorințele și nevoile noastre, așa că dacă te trezești că lucrezi mai mult pentru a intra în voia superiorilor tăi sau simți un pic mai mult la birou, este pentru că îți pasă. Folosește această energie și cultivă-ți legăturile cu cei din jurul tău! Pe 26 ianuarie, Venus va intra în a șasea casă a îndatoririlor zilnice, unde tot farmecul și personalitatea vor ajuta la locul de muncă. Poți să te conectezi cu colegii tăi cu ușurință. Acesta este momentul să fii observat și apreciat pentru relațiile tale de la lucru. Nu știi niciodată unde te va duce această relație. După cum arată luna aceasta, aș spune că te îndrepti exact către acolo unde trebuie să ajungi!

Scorpion

Prima lună a anului aduce nenumărate răsturnări de situație, dar rezistența ta naturală te va ajuta să treci de fiecare. Luna aceasta, perturbatorul Uranus, va continua să vă revoluționeze a șaptea casă a parteneriatelor. Uranus ne dă o nevoie crescută de libertate. S-ar putea să te simți limitat sau îngrădit în relația ta. Sau partenerul tău poate părea, brusc, imprevizibil. S-ar putea să simți că nu te mai poți baza pe el. Oricare ar fi provocarea, dacă relația voastră rezistă conflictului, legătura voastră va fi mai puternică ca niciodată. Dacă nu ești într-o relație, așteaptă-te să ai câteva aventuri cu niște oameni noi, interesanți și excentrici, care îți vor lăsa o impresie de durată.

Cu Venus – planeta iubirii – formând un unghi tensionat cu Uranus, orice relație nouă pe care o întâlnești luna aceasta va fi probabil interesantă, dar scurtă.

Poate că este timpul să vă extindeți orizonturile și să salutați schimbarea interesantă care vine! Pluto – conducătorul tău planetar modern – va trece prin a treia casă a comunicării, afectând tiparele tale de gândire. Atenție la tendințele obsesive și dominatoare. În loc să dominați conversațiile, încercați să prezentați idei clare și alegeți când să le prezentați. Dacă simți că slăbești, ține un jurnal și lucrează cu gândurile tale! Încearcă exerciții de compasiune pentru a te elibera de o dispoziție proastă și pentru a-ți schimba percepția. O mantră simplă precum „ Să fiu fericit, liniștit, să mă eliberez de suferință”, poate face minuni.

Este o oportunitate pentru o evoluție puternică, rămâneți pozitivi și permiteți-vă să vă reconstruiți.

Pe 18 ianuarie, Soarele va forma o conjuncție cu Pluto și îți va înmâna cheile pentru a-ți schimba întregul mod de a gândi. Dacă folosești această energie într-un mod productiv, acest aspect te poate ajuta să aduci schimbări pozitive în viața ta. Nu vă faceți griji pentru ceea ce fac alții și eliberați-vă de impulsul de a-i controla. Concentați-vă pe propria îmbunătățire și veți fi uimiți de ceea ce puteți realiza!

Săgetător

Este timpul să creezi, să creez și apoi să mai creezi! Acordați-vă permisiunea deplină de a vă exprima complet! Jupiter – planeta ta conducătoare – se bucură să fie în casa a cincea, a creației. Îți place să pictezi, dar te simți atras de sculptură sau scris sau de vreun mediu de artă nou? Urmează acel impuls! Lucrurile pe care le faci acum vor fi adevărate, deoarece sinele tău cel mai autentic este în curs de dezvoltare.

Nu este nevoie să te ascunzi – exprimă-te la maximum!

Atâta timp cât te abții de la o atitudine dominatoare, încrederea ta ar trebui să îți îmbunătățească relațiile, nu să le împiedice. Din a 3-a casă de comunicare, Soarele in Vărsător strălucește alături de Jupiter, începând cu 24 ianuarie. Este un aspect ideal pentru a-ți îndeplini obiectivele, în special cele legate de călătorie sau educație. Soarele și Jupiter împreună oferă oportunități de creștere, fie că sunt materiale sau spirituale. Te vei simți inspirat să te dezvolți mental și creativ. Probabil că te vei găsi în cercuri sociale distractive, făcând lucrurile pe care le iubești cel mai mult. Așteaptă-te la noroc și vremuri bune!

Apropo de relații, Marte retrograd trece prin a șaptea casă a parteneriatelor, creând o prognoză energică, dacă nu tumultuoasă, pentru relațiile tale intime.

S-ar putea să te simți neliniștit și agitat. Acesta este momentul să stați împreună cu cei dragi pentru a rezolva neînțelegerile, pe măsură ce apar. Marte poate face ca tu sau partenerul tău să se înfurie rapid. Priviți dincolo de propriile nevoi, la imaginea de ansamblu, astfel încât să puteți învăța din conflict și să vă reconciliați la fel de repede. Pe 9 ianuarie, romantica Venus zâmbește și echilibrează energia plină de viață a lui Marte cu compasiune și dragoste. Dacă întâlnești pe cineva nou, acesta este un aspect minunat pentru a găsi o companie adevărată. Dorinta sexuala si vitalitatea aduse de Marte se vor combina, de asemenea, cu increderea soarelui pe 29 ianuarie, sporindu-ti carisma. Luna aceasta, oriunde ai îndrepta acea săgeată, sigur că vei nimeri, Săgetătorule!

Capricorn

Odată cu ciocnirea lui Pluto cu sezonul Capricorn în prima ta casă a sinelui, puterea ta personală se dezvoltă pe măsură ce evoluezi încet într-un nou tu. Nu te sfii de schimbare, este timpul să înveți despre tine și despre ce te face cu adevărat să fii bine. Evită tentația de a controla evenimentele vieții tale și vezi ce vine din aceste transformări naturale. Folosește puterea care năpădește prin tine cu determinare și har.

Eliberează frica și îmbrățișează versiunea ta nouă și îmbunătățită!

Pe 1 ianuarie, Venus și Pluto se vor ține de mână în prima ta casă a identității personale, sporind nevoia de iubire și afecțiune. Împreună, aceste planete îți oferă o calitate magnetică care îi atrage pe alții către tine. Doar asigură-te că folosești această abilitate pentru bine, oferind și primind dragoste în egală măsură. Când Soarele se apropie de Pluto pe 18 ianuarie, există ocazia de a vedea mai bine situațiile din viața ta și de a face reparații acolo unde este necesar. Sinele tău din umbră – cele mai profunde părți ale personalității tale pe care tinzi să le ascunzi de ceilalți – ar trebui examinat și eliberat. Dacă există mistere în viața ta sau secrete de descoperit, soarele și Pluto vor arunca puțină lumină asupra necunoscutului. Lucrurile pe care le înveți îți vor oferi o putere mai mare de a-ți modela viața.

Saturn cel responsabil – planeta voastră conducătoare – și-a găsit drumul către casa a doua, a valorilor.

Care sunt valorile tale de bază? Ce resurse ai la dispoziție? Ce structuri din viața ta poți pune la lucru pentru a construi stabilitate și securitate? Acestea sunt întrebările pe care trebuie să le pui luna aceasta, deoarece Saturn îți oferă oportunitatea de a-ți consolida identitatea. Este, de asemenea, un moment grozav pentru a lucra la finanțele tale și a dezvolta o nouă abilitate. Totuși, nu permite nesiguranței să îți întunece judecata, deoarece Saturn poate fi hipercritic. Sărbătorește-ți valoarea și folosește energiile acestor planete puternice în beneficiul tău!

Vărsător

Horoscopul tău pentru ianuarie 2023 arată că a venit momentul să iei frâiele și să faci câteva schimbări. Uranus – planeta ta conducătoare – accelerează lucrurile în a patra casă de casă a familiei, cerându-ți să-ți schimbi rutina domestică și să faci o nouă alegere. Dacă folosești această forță în avantajul tău, s-ar putea să te trezești îndreptându-te către ceva ce ți-ai dorit de-a lungul timpului. Dacă permiteți lui Uranus să vă încurce, veți ajunge la noi dezvoltări care nu se potrivesc cu planurile dumneavoastră. Fă-ți timp să te gândești la ce schimbări ți-ar fi de folos, astfel încât să fii gata să le înfrunți direct. Soarele atotputernic va trece din a 12-a casă a viselor tale către Uranus pe 5 ianuarie. Așteaptă-te să te simți inspirat de aceste energii.

S-ar putea să simți o chemare din subconștient, o pasiune pe care ai lăsat-o în urmă sau pentru care nu ai avut timp în ultima vreme.

Îmbrățișează această oportunitate de a-ți arăta unicitatea și de a ieși în evidență din mulțime. Ascultă-ți ghidul interior și vezi unde te duce! Pe 14 ianuarie, Venus formează o relație tensionată cu Uranus și te provoacă să te eliberezi de situațiile și relațiile care te-au împiedicat. Anterior, poate ai găsit motive pentru a nu ceda impulsului, dar planetele îți dau, acum, permisiunea de a urmări aceste sentimente. Înainte de a acționa, acordă-ți timp să te gândești la ceea ce vrei cu adevărat, de ce îți dorești asta și să evaluezi consecințele care pot apărea. Dacă decideți că cel mai bine este să vă eliberați de relație sau situație, asigurați-vă că comunicați clar cu orice alte persoane implicate. Permiteți-vă să implementați modificările de care aveți nevoie!

Pești

Intrați într-un an nou plin de posibilități nesfârșite! Horoscopul tău Pești pentru ianuarie 2023 vrea să echilibrezi latura ta visătoare și sensibilă cu latura ta mai motivată și practică. Neptun – planeta voastră guvernatoare – încă se mișcă prin prima voastră casă de identitate. Empatia și intuiția ta cresc inevitabil, permițându-ți să simți energiile oamenilor din jurul tău fără chiar să încerci. Creativitatea va veni cu ușurință, așa că poate fi o idee bună să porți un caiet și să-ți notezi ideile pe măsură ce apar. Venus — planeta iubirii și luxului — formează un aspect favorabil cu Neptun la începutul lunii, sporindu-ți farmecul și pregătind scena unei întâlniri romantice. Dacă ești singur și cauți dragoste, acesta poate fi momentul să te gândești la întâlniri.

Doar asigură-te că rămâi legat de realitate, astfel încât să nu te treziești uitându-te prin ochelari de culoare trandafirie.

Din casa a 11-a a obiectivelor pe termen lung, Soarele din Capricorn se vede cu Neptun în Pești, începând cu 13 ianuarie. Acesta este un moment excelent pentru a vă imagina viitorul pe măsură ce potențialul de a vă manifesta, crește. Intuiția sporită te poate ajuta să realizezi ceea ce vrei și să formulezi un plan pentru a-ți putea implementa un scop nou. Privește în tine și stabilește ce dorințe merită urmărite. Răspunsurile sunt deja în tine, atâta timp cât ești dispus să le asculți.

Curajosul Marte va fi în a patra casă a casei și a familiei tale, alimentându-ți dorința de securitate.

Plin de energie, te vei surprinde ocupându-te de treburile tale private. Faci pași concreti în reparațiile casei și inițiezi noi activități în familie. Este momentul să construiești acel nou raft sau să începi seara de jocuri în familie sau poate doar să te ocupi de acea grămadă de rufe din colțul camerei. Lasă ezitările să plece și preia controlul! Pe 29 ianuarie, te poți aștepta să te simți inspirat și motivat. Venus zâmbește lui Marte și vă cere să vă asumați noi riscuri și să vă scufundați în pasiunile voastre. Odată cu combinarea energiilor lui Marte și Venus, vei putea implementa pași practici pentru a-ți realiza visele. Vizualizează ceea ce vrei, pornește la treabă și nimic nu te poate opri!

About Post Author

Optimized by Optimole