2020-un an al transformarii

2020 va fi un an foarte important. In ianuarie 2020, Saturn and Pluto se aliniază, producând o cantitate de energie care ne va influența. Sunteți gata ?

Această energie va da tonul anului, dar va aduce și o stare sufletească foarte bună.

În 2020, se vor produce mai multe alinieri foarte importante, energia personală va fi mai mare, vibrația va crește, conștiința va cunoaște o îmbunătățire.

Fenomenul se numește ascensiune, ridicare spirituală, o mișcare către lumină. Doar că lumina nu există fără întuneric.

2020 nu vine să îndepărteze întunericul, ci să ne ajute să ne ridicăm deasupra lui. Să ne ajute să nu cădem, ci să rămânem deasupra. Numai așa vom rămâne în lumină.

Spre deosebire de lumină, întunericul este greu, dens. Dacă nu ne ridicăm și nu reușim să-l lăsăm în urmă, el ne trage înapoi, ne ține legați de pământ. Anul 2020 ne va învăța să plecăm din întuneric, să simțim lumina și să mergem către ea.

Din ianuarie până în mai, vom avea un patern de eliberare a energiilor, de renunțare la trecut. Trebuie să ne găsim partea luminoasă, să lăsăm trecutul în urmă, să ne dăm seama că trecutul nu mai are foarte mare valoare și că trebuie să ne pregătim pentru alte lucruri noi.

În 2020, totul se poate schimba. Totul poate fi revizuit. 2020 este un an al transformării, al unei schimbări din interior, care va aduce efecte în exterior. Lumea nu va mai fi la fel, după acest an.

About Post Author

Optimized by Optimole