Lună plină în Balanță-auto-evaluare și aprecierea relațiilor cu ceilalți

Luna plină în Balanță care are loc pe 28 martie, are o intensitate aparte.

Ea scoate în evidență complexitatea și nuanțele relațiilor dintre oameni. Pune, de asemenea, în lumină credințele noastre cele mai intime, inclusiv felul în care ne auto-apreciem.  ThSoarele și Luna sunt în Berbec și Balanță, iar Soarele este acompaniat și de Venus și Chiron, despre care vom vorbi, acum. Balanța este un semn cardinal, este un element de aer și este dominată de Venus, proeminent și în aceasta perioadă. Balanța este recunoscută pentru simțul echilibrului, gândirea elegantă și înclinarea către cântărirea perspectivelor și a posibilităților. Balanța se află în casa a VII a și este dominată de Venus, semnul care ne oferă sensibilitatea la frumusețe, armonie, conexiune cu semenii și relaționare.Fiecare Lună Plină activează o anumită axă a zodiacului, fiind momentul în care Soarele și Luna se află în opoziție.

În acest moment, este vorba despre axa Balanță-Berbec. Berbecul, orientat către sine, deschizător de drumuri , se află în opoziție cu eleganta Balanță. Berbecul ne propune să ne descoperim pasiunile, dorințele și focul interior. Balanța ne cere să facem un pas înapoi și să ne concentrăm asupra propriilor nevoi și dorințe, să luăm în considerare ceea ce simțim, în contextul relațiilor cu ceilalți. Aceste energii se află în strânsă legătură și pun accentul pe cele mai importante aspecte ale vieții.

Această Lună Plină activează în mod particular influența Berbecului, deoarece Soarele este în conjuncție atât cu Venus, cât și cu Chiron-vindecătorul, la 8 grade în Berbec.

Un alt element important este influența revoluționară a lui Uranus care se află în sextil cu steliumul din Berbec. În timpul unei Luni Pline, lucrurile ajung la un vârf, ies la lumină și ni se revelează. Luna în Balanță este despre rezonanța emoțională și analiza opțiunilor posibile, a perspectivelor și despre maturitatea și capacitatea necesare pentru a lua în considerare viziuni diverse și chiar opuse. Soarele în Berbec ne împinge să ne concentrăm pe sentimentul sinelui și pe ceea ce ne dorim. Venus în Berbec pune accent pe relaționarea directă și necenzurată și pe valorile noastre cele mai importante. Chiron în Berbec, alături de Venus și de Soare aduce la lumină rănile noastre din momentele în care ne-am deconectat de forța și pasiunea vieții .

Este important să lăsăm emoțiile care apar în aceste momente să treacă prin noi, pentru a putea vindeca aceste răni și a putea să le integrăm în experiența noastră.


Chiron are acest rol, de a scoate la iveală rănile, dar și de a ne ajuta să le vindecăm. Acestea pot fi de natură personală sau legate de viața noastră socială. Această configurație astrală se reflectă și în rana colectivă cauzată de izolate, contactele limitate și pierderile pe care mulți le-au suferit în perioada pandemiei.

Trebuie să ținem cont de acest potențial de vindecare pe care îl avem și să ne găsim aliați în acest proces, fie că e vorba despre familie, prieteni, coach sau astrologi, care ne oferă suport și variante de reflecție.


Întrebările pe care trebuie să ni le punem în timpul acestei configurații astrale sunt:

  • -care sunt valorile mele profunde în ceea ce privește relațiile umane ?
  • -în ce fel mă auto-evaluez și auto-apreciez ?
  • -au existat momente în care am renunțat la propriile mele păreri despre adevăr pentru a păstra anumite relații ?
  • -voi putea, de acum încolo, să nu renunț la valorile mele, chiar dacă nu va fi ușor ?
  • -sunt capabil să îmi păstrez perspectiva și să fiu deschis la cele ale celorlalți, chiar dacă sunt diferite de a mea ?
  • -cum pot să-mi mențin forța, lăsându-le și celorlalți spațiu suficient pentru a-și manifesta propriile puncte de vedere ?

Ultimul aspect despre care vom discuta în ceea ce privește această Lună Plină este planeta pitică Makemake, care se află și ea foarte aproape de Lună, în Balanță. Această planetă influențează problemele legate de mediu și legile naturii, în mod deosebit protecția planetei. De aceea, vom simți mai accentuată preocuparea noastră pentru mediu și relația noastră cu natura. Vom simți nevoia să mergem în locurile noastre preferate din natură, să ne ocupăm de animale, plante, de tot ceea ce ne conectează cu natura și grija față de tot ce înseamnă ea.

Cosmosul ne transmite, așadar, în această perioadă, mesaje pentru a ne ajuta să descoperim noi moduri de comunicare, conectare, iubire și descoperire a tot ceea ce este mai adevărat și important în noi înșine.

1. Alătură-te unei cauze juste

În această perioadă ne putem alătura unei cauze juste. Putem să alegem să spunem ceea ce avem de spus în legătură cu cauze sociale în care credem.

Energia Balanței este cea a unui ”războinic al păcii”, dacă putem spune astfel. Asta înseamnă că ne va sprijini să deosebim binele de rău și să milităm pentru cauzele în care credem, să organizăm campanii de susținere și să atragem alături de noi cât mai mulți dintre cei care cred în aceleași idealuri.

2. Definește-ți relațiile

Balanța este punctul în care energia se schimbă de la ”mine” la ”noi ”.

În perioada Lunii Pline în Balanță din 2021, te poți simți nemulțumit de relații care nu îți reflectă valorile, fie că este vorba despre relațiile personale, fie de cele profesionale.

Ai putea începe să faci ordine în acest sector. Să te gândeși ce este cu adevărat important, care este rolul fiecărei persoane în situațiile date și cum să faci în așa fel încât să imparți profitul și gloria.

Poți simți nevoia să reconfigurezi zona profesională, astfel încât să te adaptezi la distanța socială, să începi să lucrezi de acasă. Balanța este diplomatul zodiacului, așa că vei reuși să negociezi în pace, în această perioadă. Vei reuși să găsești variantele cele mai bune pentru toate părțile implicate și să iei în considerare mai multe scenarii. Dacă e greu, poți să le așterni pe hârtie, ca să vezi mai bine care sunt cele mai bune variante.

3. Poți atrage ceea ce lipsește

Dacă ești încă în căutarea unei piese lipsă din puzzle-ul tău, poți căuta puțin mai atent în această perioadă.

Balanța, marele aducător de echilibru, va cunoaște faptul că contrariile se atrag. De aceea, complementaritățile vor fi susținute, vor putea apărea echipe bune, în care să se lucreze aproape perfect și în beneficiul tuturor părților implicate. ,

Dacă ești prins în rutină, poți cere ajutorul, poți ieși din zona de confort și vei reuși să găsești ceva noi. Artiștii se pot combina cu inginerii, matematicienii vor putea găsi pe cineva pasionat de metafizică, să le aducă răspunsuri. Vor apărea cele mai stranii și mai bune perechi, în scopul descoperirii de noi soluții și noi idei.

6. Dorință de echilibru în toate

În această perioadă de Lună Plină în Balanță, putem să ne verificăm obiceiurile, felul de viață și dieta. Vom căuta în toate zonele vieții să găsim echilibrul și să eliminăm ceea ce nu ne face bine.

Vom căuta cele mai interesante și extravagante moduri de a ne îmbunătăți viața, de la feng-shui la numerologie, de la cum să ne aranjăm dormitorul, la ce să mâncăm și cum să ne îmbrăcăm, astfel încât să ne simțim cât mai bine și să găsim echilibrul care să ne facă să ne simțim bine.

La lucru, vom încerca să ne găsim un alt mod de lucru, decât cel bazat pe excesul de adrenalină. Vom căuta moduri de a deveni mai atenți, mai concentrați și mai calmi în ceea ce privește finanțele și lucrul. Balanța controlează și partea noastră de mijloc, ceea ce ne va face să căutăm mai mult sprijin pentru coloana noastră. Fie ne vom schimba scaunul, fie vom căuta modalități de a ne simți mai bine atunci când stăm mult la birou.

About Post Author

Optimized by Optimole