Astrologia lunii iulie 2022

A venit vara și am intrat în zodia Racului.

Ne simțim nostalgici și în legătură cu emoțiile noastre.

Luna a început pe 1 iulie cu planeta Marte în Berbec, într-un unghi complicat cu Pluto din Capricorn. Această conjunctură planetară ne împinge spre dramatism și ne scoate la lumină umbrele.

Lucrurile se schimbă pe 4 iulie, când Marte intră în Taur, un tranzit care ne face să căutăm plăceri. Ne oprim să mirosim trandafirii și chiar dacă asta ne va face să simțim că suntem mai înceți, Taurul ne dă rezistență să ajungem la ceea ce ne dorim.

Pe 4 iulie, Mercur, planeta comunicării intră în intuitivul Rac.

Suntem nostalgici și revedem amintiri din trecut. Suntem foarte intuitivi și cu comunicarea fără cuvinte, doar să nu ne imaginăm că ceilalți ne pot citi gândurile.

Luna Plină în Capricorn de pe 13 iulie ne ajută să facem față unui Pluto care e avid e putere. Este un moment în care putem arunca diverse bagaje care ne apasă, ne deranjează.

Soarele și Mercur se întâlnesc în Rac și ne aduc o mare realizare pe 16 iulie.

Când Mercur se apropie de inima Soarelui, se numește cazimi. Cazimi întăresc planeta care stă alături de Soare, deci trebuie să avem grijă la gânduri și conversații în această zi, fiindcă urmează un nou început.

Venus, planeta iubirii și a valorilor, intră în Rac pe 17 iulie, aducând nevoia de a avea grijă de noi înșine. Limbajul dragostei devine mult mai plin de sentiment și ne concentrăm pe siguranța noastră fizică și emoțională. Vești importante ne vin pe 18 iulie, atunci când Mercur e în opoziție cu Pluto.

Avem conversații pe subiecte tabu și putem afla sau ascunde secrete. 18 iulie este o zi de auto-reflecție, dar este important să nu îi uităm nici pe ceilalți. E bine să fim atenți la cei care folosesc cuvintele sau puterea pentru a ne manipula.

Energia se luminează pe 19 iulie, atunci când Mercur intră în vorbărețul Leu.

Ne cheltuim energia mentală într-un mod egocentric. Nu este momentul pentru egocentrism, dar este bine să ne gândim la scopurile noastre și la ambiții. E bine să vorbim din inimă, direct, cu onestitate. În aceeași zi, Soarele în Rac se opune lui Pluto. Cum discuțiile pot reapărea din cauza opoziției Mercur-Pluto, pot apărea, de asemenea și lupte cu autoritățile sau șefii. Este o energie care ne amintește că nu putem controla orice situație.

Soarele câștigă putere atunci când intră în Leu, pe 22 iulie, făcându-ne să ne cufundăm în spiritul verii.

Soarele este planeta care guvernează zodia Leului, ceea ce face ca el să strălucească în acest semn. Încrederea noastră în noi înșine crește și suntem dispuși să ne manifestăm. Sezonul Leului este un moment minunat de a ne conecta cu copilul nostru interior prin joacă și distracție. E bine să ne punem o dorință pe 24 iulie, fiindcă avem două dintre planetele aducătoare de noroc pe cer, Venus și Jupiter. Este o perioadă în care ne dorim să plecăm mai repede de la serviciu, nu e foarte bună pentru productivitate, dar poate să ne crească creativitatea. Este o zi în care simțim nevoia să sărbătorim și ne vom simți foarte sociabili și indulgenți. Merităm puțin răsfăț, dar nu e cazul să exagerăm.

Luna Nouă de pe 28 iulie se combină cu planeta norocului, Jupiter, aducând speranță și optimism.

Luna Nouă semnifică noi începuturi. Putem încerca ceva magie. E bine să ne repetăm afirmații pozitive, la timpul prezent, pentru a le face să se împlinească. Faceți asta în fiecare zi, în următoarea lună și fiți martorul propriei transformări.

Tot pe 28 iulie, Jupiter, planeta oportunităților, spiritualității și înțelepciunii, staționează pentru a ieși din mișcarea retrogradă.

Planetele care ies din mișcarea retrogradă nu au de ce să ne sperie, dar când o planetă își schimbă direcția, simțim energia foarte personal, fiindcă atenția noastră se mută către creșterea noastră interioară și către scopurile noastre.

Luna se încheie cu niște vești șocante, când Mercur în Leu se află într-o poziție de tensiune cu Uranus în Taur. Acest tip de conexiune cosmică poate aduce stress și poate aduce deblocare mentală. Este o zi în care trebuie să mergem cu curentul, să ne păstrăm rutina zilnică și în care gândurile ne pot fi întrerupte. Luați acest lucru ca pe o invitație de a privi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Câteva zile mai târziu, pe 30 iulie, luna se încheie cu o conversație serioasă, Mercur în Leu este în opoziție cu Saturn în Vărsător.

Dacă simțiți că gândurile vă duc în teritorii întunecoase, nu vă speriați! Energia poate fi mai grea, astăzi, dar poate aduce conversații productive.

Cam asta este, pentru luna iulie, dragi astro-fani!

About Post Author

Optimized by Optimole