Astrologia lunii decembrie 2021, energii noi

Dezvoltare spirituală, vise și nevoi

Neptun în zodia Pești intră, din nou, în mișcare directă

Pe 1 decembrie, Planeta Neptun, reprezentând spiritualitatea noastră, conducătorul astrologic al Peștilor visători, intră în mișcare directă. Odată cu acest eveniment, ne amintim că merităm tot ce este mai bun și dăm din nou importanță visurilor noastre și ne hotărâm să nu ne mulțumim cu mai puțin.

În acești ani de criză, ni s-a arătat la ce trebuie să renunțăm, am descoperit mai mult ca altădată că stresul nu este bun pentru noi. Este timpul să ne concentrăm din nou pe propria noastră bunăstare, dar și să dezvoltăm compasiune față de societate. În timpul fazei retrograde a lui Neptun, este posibil să fi avut unele experiențe spirituale sau să fi fost mai deschiși către spiritualitate și practici ca astrologia sau alte metode de divinație. E posibil să fi avut și iluzii și iluzii de rezolvat și de clarificat în ultimele luni, pentru a ridica vălurile neptuniene care predispun spre visare și iluzionare. Această constelație are un efect puternic asupra inconștientului nostru care se deschide către subtil, vise și viziuni. Ne aflăm, din păcate, la sfârșitul acestui an, din nou în mijlocul luptei personale și globale pentru supraviețuire, în care trebuie să ne confruntăm din nou și din nou cu restricții și schimbări ale nevoilor, viselor și dorințelor noastre.

Transformare accelerată, viziuni și dispariția vechiului sine

Pe 4 decembrie, Lună nouă în Săgetător și eclipsă totală de soare

Tema: viziuni și expansiune interioară

Această Lună Nouă poate declanșa nevoia interioară de a începe ceva nou și de a planifica ceea ce ne-am dori să integrăm în viețile noastre în noul an, 2022. Cu toate acestea, înseamnă, de asemenea, că trebuie să lăsăm vechiul în urmă pe măsură ce ne deschidem către posibilitatea și magia unui nou început. Anul acesta, ca și 2020, a fost intens, aprig, confuz și ne-a arătat unde și ce lucruri din viața noastră nu funcționează cu sau fără pandemie. Poate că am fost inspirați să o luăm într-o nouă direcție. Luna nouă în Săgetător și eclipsa totală de Soare susțin viziunea noastră despre un nou început. Energia Săgetătorului este practic nerăbdătoare,, de foc, vrea să avanseze și uneori pare impetuoasă. Prin urmare, este, de asemenea, important să ne ferim de conflicte și să interceptăm orice schimbări de dispoziție care pot apărea. De aceea este important să căutăm claritatea.

O astfel de eclipsă poate avea unele efecte terapeutice și transformatoare pozitive. Poate scoate la lumină amintiri și poate traume care în mod normal nu ar ieși la suprafață. Dar oportunitatea pe care o dezvăluie este că putem renunța la o parte învechită a ego-ului și, în cel mai bun caz, să o lăsăm în urmă.

Comunicare obiectivă și serioasă

Pe 13 decembrie, Mercur intră în Capricorn

Când planeta comunicării- Mercur intră în semnul Capricornului, mesagerul zeilor, care este de fapt agil, capătă un pic din caracteristicile lui Saturn, conducătorul Capricornului: cool, sobru și rațional. Din păcate, acum s-ar putea să avem tendința de a ne confrunta cu probleme dificile, plictisitoare și uneori deprimante și mai ales cu probleme materiale, destule în acest moment. Mișcarea lui Mercur este minunată pentru toate activitățile și proiectele, precum și pentru domeniile care necesită rigoare, acuratețe și seriozitate. Probabil că în acest moment ești mai înclinat decât de obicei spre un discurs sobru, spre umor sec sau negru. De asemenea, Mercur în Capricorn poate fi benefic pentru a face unele lucruri administrative importante înainte de sfârșitul anului și oferă echilibru în situații dificile. Este, de asemenea, momentul perfect pentru a ne concentra asupra a ceea ce ne dorim cu adevărat să realizăm în anul care vine.

Sfat: creați un panou de viziune cu imagini de inspirație pentru anul care vine sau creați-vă liste de dorințe

Călătorii cu energie

Motivație și sete nemărginită de acțiune. Marte se mută în semnul Săgetător pe 13 decembrie.

Energia planetară, asertivă a lui Marte se simte ca acasă în semnul energetic, de foc, al Săgetătorului. Marte este planeta acțiunii și este responsabilă din punct de vedere astrologic pentru unitate. Ea reprezintă inițiativa noastră și modul în care ne mișcăm înainte, iar în întinderea nemărginită a Săgetătorului, nu există nicio limită pentru asta.

În timpul acestui tranzit ne dorim mai mult de la viață și avem multă energie și vigoare. Dacă a existat o lipsă de forță și ceva rezistență în trecut, Marte în Săgetător ne ajută să privim dincolo de limitările noastre interioare, dar și de cele exterioare și să realizăm disponibilitățile vaste din interiorul nostru. Este un moment ideal pentru a începe lucruri noi cu un impuls extraordinar și pentru a lua decizii importante.

Notă: Sub această influență, uneori poate exista o lipsă de rezistență sau de concentrare, trebuie să fim atenți să nu ne asumăm mai mult decât putem face.

E timpul să punem întrebările potrivite și să comunicăm autentic

19 decembrie- Luna Plină în Gemeni

Tema: comunicare și gânduri

Alte teme: dezechilibre în propria energie, negocieri, nevoi individuale, dreptate, curiozitate, întrebări interioare, conversații, spirale de gândire, căderi mentale, lumină și întuneric, ușurință

O Lună Plină în Gemeni puternică pentru comunicare luminează orice dezechilibre din sistemul nostru de gândire, precum și comunicarea, fie personală, fie cu lumea din jurul nostru.

În plus, Luna Plină întărește în noi capacitatea de a negocia și de a comunica, astfel încât nevoile noastre să fie satisfăcute. Ea ne ajută să lucrăm pentru schimbările care ni se par cele mai mare bune și pentru fericire.

Gemenii sunt semnul polarităților și, prin urmare, energia Lunii Pline poate să transporte o energie ușor difuză și blocantă, oarecum confuză. De asemenea, acest semn zodiacal ne învață că avem întotdeauna libertatea de a alege.

Nu toată lumea urmează aceleași reguli. Este cu atât mai important să învățăm din energia Gemenilor că fiecare își urmează propriul drum.

O învățătură despre această lună plină: propria autenticitate este cea mai mare libertate!

Structurați bine relațiile, mai ales cele de lucru

Pe 19 decembrie, Venus în Capricorn intră în mișcare retrogradă în noul an

Ceea ce va fi, de asemenea, în centrul atenției în timpul acestui Venus retrograd, sunt dificultățile cuplurilor și ale relațiilor lor cu care se confruntă, mai ales, din cauza crizei Corona. În carantină, izolare sau restricții de contact, majoritatea cuplurilor au fost forțate să petreacă atât de mult timp împreună încât pot apărea tensiuni în relațiile lor.

Această constelație reprezintă seriozitatea și onestitatea și conștientizarea structurilor relațiilor noastre, luminând și subiectul banilor. Dacă învățăm să fim sinceri cu noi înșine, mediul nostru va reacționa și el într-un mod onest.

Atenție: lipsa spațiului, lipsa timpului pentru nevoile individuale pot duce la certuri și chiar la diminuarea dorinței.

Cu Venus în Capricorn, avem însă consistență și siguranță în relațiile noastre și putem lucra la structurile fine ale dragostei, relațiilor și problemelor financiare, cu încredere. Cu toate acestea, pot exista și chestiuni de negociat sau reconsiderat în domeniul finanțelor, astfel încât să puteți planifica pe termen lung.

Profunzime și împământare

Pe 21 decembrie, Soarele intră în semnul Capricornului

Capricornul știe unde se află greutățile vieți, prin urmare, nu este ușor de păcălit și are totul sub control.

Cu toate acestea, Capricornul nu trebuie împins în colțul „sufletului rece”, pentru că în spatele fațadei sale așteaptă o profunzime de neegala care apare și în reprezentarea originală a semnului zodiacal. În al doilea rând, el este un cal de bătaie absolut și asta îl face – ca și pe „colegii” săi elementari de pământ Fecioară și Taur – un semn stelar care poate construi o avere considerabilă. Acest lucru se dovedește imediat când te uiți la lista antreprenorilor de succes. Jeff Bezos, Aristoteles Onassis, Helena Rubinstein (și rivala ei Elizabeth Arden) sau fondatorul Hilton Conrad Nicholson Hilton s-au născut cu toții sub semnul zodiacal al Capricornului și au creat imperii cu perseverență și disciplină.

Crăciunul și cea mai importantă constelație astro-anuală

Pe 24 decembrie, Saturn intră în quadratură cu Uranus, pentru a treia oară în 2021

Această poziție a lui Saturn și Uranus a fost considerată unul dintre cele mai importante evenimente din 2021, lucru cu care sunt de acord toți astrologii.

Această conjunctură astrală va avea loc a treia oară, exact de Crăciun, pe 24 decembrie.

Asta înseamnă o provocare astrologică între Saturn din rebelul Vărsător- iubitor de libertate și Uranus- planeta eliberatoare din Taur. Probabil că este vorba din nou despre probleme globale și societale, cum ar fi dezbinarea teribilă bazată pe probleme sociale. Acestea ar trebui abordate cu rațiune și cu sentimentul comunității- mai degrabă decât cu emoție, agresivitate și frică. Este momentul să ne luăm rămas bun de la constrângerile societale care sunt demult depășite și să sărbătorim Crăciunul așa cum ne place. Dacă asta înseamnă doar să înlocuim, în sfârșit, vechile ornamente de Crăciun ale bunicii cu un decor elegant și modern…este ok.

Sfat: în timpul acestei conjucturi astrale este bine să nu forțăm nimic, nici să ne rupem total de tradiții, nici să fim prea conservatori

Sensul profund al vieții

Pe 29 decembrie, Jupiter se mută în Pești

Practic, se poate spune că Jupiter în Pești activează căutarea unui sens mai profund în viața noastră.

În mod deosebit, sunt favorizate acum, tot felul de activități ezoterice și spirituale, cum ar fi meditația, yoga, terapiile alternative și vindecarea. Jupiter extinde toate zonele pe care le atinge. Această constelație poate aduce câteva cadouri minunate lumii noastre. Are sens, așadar, să te concentrezi pe proiecte creative sau subiecte care necesită imaginație și inspirație, până în luna mai. Această energie ne poate ajuta să vedem mai bine sensul evenimentelor și să ne construim viziuni înalte, în moduri neașteptate. Ne-am putea familiariza, de acum, cu energia planetei în 2022, deoarece Jupiter este considerat conducătorul astrologic al anului următor.

About Post Author

Optimized by Optimole