Luna septembrie, reorganizare și reechilibrare

Septembrie a venit, iar cosmosul ne spune ”Treceți la treabă !”

Luna septembrie vine cu ocazii de a ne reorganiza și recalibra sistemele

Luna Nouă în Fecioară de pe 6 septembrie ne dă curajul să ne facem un plan pentru succes.
Ne putem scrie obiectivele, ne putem ține de programele pentru sănătate și putem șterge praful care ne ține mintea amorțită.

Viața amoroasă va lua o turnură interesantă, fiindcă Venus intră în Scorpion care este sexy și puțin nerușinat…chiar, pe 10 septembrie. Această conjunctură ne va da curaj să mergem din ce în ce mai adânc înăuntrul nostru și să ne descoperim pasiunile ascunse. Când se află în Scorpion, Venus vizitează lumile ascunse, așa că vă veți simți în stare să mergeți până la capătul lumii pentru cineva anume. Meritați aceeași atenție, la rândul vostru !

Până pe 14 septembrie, lucrurile pot părea, însă, puțin ciudate. Soarele este în opoziție cu Neptun, vă va fi greu să faceți lucrurile așa cum vă propuneți, veți fi înclinați spre visare și relaxare.

Când Marte va intra în Balanță, nu veți avea chef să vă certați, deci aveți grijă să nu vă transformați în cineva care face pe placul tuturor !

Luna Nouă în semnul Peștilor va avea loc pe 20 septembrie, veți fi ajutați mai mult de intuiție și veți lăsa ego-ul la urmă. Această Lună Nouă va încuraja relațiile în general, amintindu-ne că suntem conectați cu ceilalți.

Zodia Balanței începe pe 22 septembrie, la început de toamnă. Acest semn se ocupă de relații, așa că vă va ajuta să primiți dragostea și ehilibrul care vine din relațiile cu ceilalți, mai ales dacă ați avut grijă de ele.

Relațiile vor deveni puțin neclare atunci când Venus va fi în opoziție cu Uranus, pe 23 septembrie.
Aceasta energie este plină de surprize, iar relația amoroasă poate lua turnuri neașteptate. Oricum, independența nu e de aruncat, așa că dezbărați-vă de atașamentele nesănătoase !

Mercur va staționa retrograd în Balanță, pe 27 septembrie, creând confuzii în relații și chiar făcându-vă să faceți chiar pe placul celorlalți. Lăsați această perioadă de Mercur retrograd pentru a discuta subiectele mai sensibile și lăsați trectul acolo unde este.

About Post Author

Optimized by Optimole