Remedii Feng Shui pentru 2020

Pentru că nordul geografic nu se potrivește întotdeauna cu intrarea în casă, în Feng Shui-ul simplu, nordul este considerat intrarea in casă. Desenul de mai sus este diagrama ba-gua, împărțirea spațiului de locuit în opt sectoare, fiecare dintre acestea fiind corespunzătoare noțiunilor pe care le vedeți: cariera (N), faima sau reputația(S), Dragostea(S-V), Bogăția și prosperitatea(S-E), Cunoașterea și cultivarea sinelui(N-E), Oamenii care ne sunt de ajutor și Călătoriile(N-V), Creativitatea și Copiii(V), Sănătatea și Familia(V), Baza-Stabilitatea(Centru).

Puteți, așadar, suprapune această diagramă pe suprafața locuinței și veți ști, astfel, cum să poziționați obiectele, astfel încât să aveți un feng shui cât mai prietenos în casa dvs.,

2020 este anul Șobolanului de metal(Geng Zi) și înseamnă începutul unui nou ciclu în zodiacul chinezesc, iar maeștrii Feng Shui consideră că este un an cu multe schimbări ce vor avea loc în lume, fiind considerat un an critic pentru toată lumea. De aceea, ei recomandă folosirea remediilor de protecție în zonele potrivite din casă sau de la locul în care ne desfășurăm activitatea.

Anteriorul an de Geng Zi a fost cu șaizeci de ani în urmă (1960), când SUA au inceput războiul din Vietnam și IRA a început din nou lupta cu Marea Britanie. Din păcate și în 2020 este așteptată o perioadă de instabilitate în lume și în economia mondială, dar spre finalul anului vom asista la o scădere pe piețele imobiliare, combustibili, mărfuri.

Remedii pentru anul 2020

Pomul ChuXi cu cristale, pentru bogăție și succes în carieră

Pomul ChuXi cu cristale este un remediu foarte puternic pentru prosperitate și carieră și trebuie poziționat în sud-est-ul casei sau al biroului, pentru a asigura prosperitatea în acest an și în următorii.

Pomul este confecționat din cupru, cu cristale naturale, el activând steaua 6, care este steaua bogăției. Pomișorul simbolizează creșterea, dezvoltarea și succesul în câștiguri și carieră, fiind numit și pomul vieții.

Statueta aurie Pi Yao este un remediu foarte important în 2020, El se așează în partea de sud, cu fața către nord, pentru a asigura protecția.

Pi Yao etse unul dintre cele mai importante elemente de protecție în 2020, ferindu-vă de probleme cu legea, certuri, dispute și pierderi.

Este cunoscut și ca zeul loteriei, iar unii cred că dacă pun sub el bilete de loterie, vor avea noroc.

Pi Yao aduce cel puțin șase binefaceri, după cum urmează:

1. Atrage norocul și bună-starea
2. Generează energie bună sau norocul pământului
3. Sporește bogăția și averea
4. Protejează oamenii și clădirile
5. Ne protejează împotriva energiilor negative, obstacolelor și greutăților
6. Aduce câștiguri neașteptate

Amuleta cu șase monede chinezești legate într-un șirag este foarte puternică și este recomandată în casă și la birou, în fiecare an. Este considerată cea mai puternică amuletă cu monezi.

În 2020, ea trebuie plasată în sudul și estul casei sau biroului, pentru a contracarea influența negativă a stelelor 2 și 5 din acest an. O puteți folosi și ca semn de carte sau o puteți plasa în dosare sau portofolii pentru a spori succesul.

Orice maestru Feng Shui vă va spune ca în fiecare an să reînnoiți șiragul 6 monede și să le îngropați pe cele vechi în grădină. Dacă doriți să le păstrați, trebuie să le țineți o noapte sub lumina lunii noi, afară sau la lumina directă a soarelui sau să le curățați în sare de rocă, după care să le clătiți cu apă, iar după ce se usucă să le puneți în sectorul indicat. Cel mai bine este, însă, să cumpărați un șirag nou, în fiecare an.

Cel care controlează energiile anului 2020 și căruia trebuie să-i arătăm respect în acest an este Lu Mi Tai Sui. T

Marele Duce Tai Sui stă în partea de nord a fiecărei case, birou sau clădiri pe tot parcursul anului Șobolanului de Metal, începând cu data de 4 februarie 2020 și până pe 3 februarie 2021. El poate provoca multe probleme și de aceea, trebuie să îi arătăm respect în acest an. a

Plăcuța aurie cu Lu Mi este un remediu puternic în 2020, fiindcă în acest an, steaua 3 poate provoca furturi, pierderi, certuri, probleme cu legea sau nervozitate, în special pentru bărbați.

Plăcuța aurie cu Lu Mi Tai Sui ne ajută să ne protejăm averea, afacerile, cariera, câștigurile, asigurându-ne o protecție generală pe parcursul anului, Acest remediu trebuie plasat în zona de nord.

Pentru a avea efect, atunci când plasăm plăcuța în sectorul de nord, trebuie să ne gândim la următoarea frază: ”Fie ca acest loc să fie liniștit și plin de pace”.

Kwan Yin este un remediu special care protejează relațiile și asigură protecție împotriva atacurilor fizice și psihice.

Cunoscută ca zeița milei și compasiunii, se spune că oricine o cheamă ca fi salvat de răniri și boli.

Când este plasată într-o încăpere, ea curăță spațiul de influențele negative, de certuri, probleme și boli. Kwan Yin este protectoarea copiilor și femeilor și aduce compasiune și dragoste în casele noastre.

Remediul este benefic și pentru consolidarea relației cu partenerul, cu copiii și sporește fertilitatea. Este confecționată din rășini și arată foarte frumos, oferind multă energie pozitivă.

Începând cu data de 4 februarie 2020, ea se așează în partea de nord este a casei sau a biroului sau chiar în sufragerie.

About Post Author

Optimized by Optimole