TAROT

Cărțile de tarot

Create în secolul al XIV-lea, cărțile de tarot erau folosite la jocul de cărți. Abia în secolul al XVIII-lea, ele au început să fie folosite pentru divinație, iar în Statele Unite au ajuns tocmai în secolul XX.

Cu toate că în unele locuri, doar cărțile de tarot sunt considerate ca fiind cărți de ghicit, există și cărți oracol.

Citirile pot fi făcute pentru diferite sectoare ale vieții (dragoste, viață, carieră) sau pentru a afla răspunsuri la anumite întrebări.

Practica zilnică, precum și un set de cărți bun te pot face din începător, un profesionist.

Cărțile de tarot nu ne spun viitorul, sunt doar o unealtă care ne oferă un ghidaj spiritual, ajutându-ne să ne conectăm la propria noastră înțelepciune. Citirile în tarot pot ajuta să aloce câteva minute pe zi înțelepciunii cuprinse în semnificațiile transmise prin generații, alocate fiecăreia dintre cărțile de tarot. Cărțile nu ne arată, neapărat, ce se va întâmpla, dar ajută pe cineva să înțeleagă faptul că în fiecare situație este există și un sens spiritual, înțelegerea acestui plan ajutându-ne să înțelegem mai profund ceea ce se întâmplă și să judecăm mai atent ceea ce, la prima vedere, poate fi înșelător.

Așa că, dacă nu aveți pe cineva de încredere cu care să vă consultați atunci când trebuie să luați o decizie sau care să vă ajute să vedeți lucrurile din altă perspectivă, ajutați-vă de cărțile de tarot.

Ele cuprind informații din astrologie, numerologie și semnificațiile lor vin din înțelepciunea vechilor magi.

Afirmație:

„Nu sunt singur, sunt conectat cu universul și divinitatea. Găsesc puterea în suflet și primesc ghidajul care mă ajută să trec peste barierele mentale. Arunc deoparte greutățile și merg mai departe cu încredere.”

TAROT

3 cărți
card
card
card
0of3
Select the last card
card-1
card-2
card-3
card-4
card-5
card-6
card-7
card-8
card-9
card-10
card-11
card-12
card-13
card-14
card-15
card-16
card-17
card-18
card-19
card-20
card-21
card-22
Optimized by Optimole