Noiembrie este luna trezirilor spirituale

Luna noiembrie va fi luna trezirilor spirituale, deci să vedem ce ne spune horoscopul

Anotimpul Scorpionului începe cu doza de intensitate specifică acestui an. Nu doar că Soarele trece prin acest semn caracterizat de putere și control, dar planeta Marte va rămâne în Scorpion din 30 octombrie până pe 13 decembrie. 

Cu o perioadă de eclipsă care începe în cea de-a doua perioadă a lunii, schimbări puternice și schimbări de alianțe se văd la orizont. Iată câteva lucruri pentru care să vă pregătiți în luna noiembrie. 

Luna Nouă din Scorpion este în opoziție cu Uranus, patronul schimbărilor

Pe 4 noiembrie, luna nouă în Scorpion va deschide noi uși către transformare, trezire spirituală și o energie nouă și foarte sexy. Sună bine, nu ? Nu vă așteptați însă să treceți ușor prin această umbră. Uranus, planeta schimbărilor radicale va fi în opoziție cu luna nouă, în timp ce Marte va avea și el o oarecare influență asupra lunii. În timp de Luna Nouă aduce noi începuturi , planetele indifcă faptul că va trebui să faceți schimbări foarte rapide și, în unele situații, chiar extreme, pentru a beneficia de ocaziile care apar în jurul acestei date.

Venus retrograd vă va afecta și viața emoțională, deci e bine să vă pregătiți

Mai întâi, veștile bune. Pe 5 noiembrie, planeta iubirii, Venus va începe o vizită mai lungă(până pe 6 martie 2022) în Capricorn, semnul obiectivelor pe termen lung, al responsabilității și alianțelor de putere. Deci, avem parte de puțină stabilitate în această perioadă agitată. Iar acum, veștile mai puțin bune. De pe 19 decembrie și până pe 29 ianuarie, Venus va fi în mișcare retrogradă, pentru o perioadă de șase săptămâni. Acest ciclu apare la fiecare 18 luni și poate aduce înapoi foste iubiri sau poate scoate la iveală slăbiciunile relației actuale. Pregătiți-vă de discuții mai grele în această perioadă.

Opoziția Marte-Uranus va produce turbulențe ​

Pe 17 noiembrie, furiosul zodiacului, Marte-aflat în Scorpion și Uranus-aflat în Taur, agită din nou spiritele. Aceste planete volatile se vor afla în opoziție, ceea ce poate scoate la lumină lupte de orgolii și de putere. Asta, mai ales, dacă se află în semne fixe. Alegeți-vă luptele cu grijă și fiți siguri că dacă vă hotărâți să vă luptați pentru ceva sau împotriva a ceva, merită energia și conflictele pe care această opoziție Marte-Uranus le poate stârni.

Luna plină în Taur deschide o nouă serie de eclipse

Încă un moment important se apropie ! Pe 19 noiembrie, luna plină din Taur arată ca o eclipsă de lună. Ea aduce schimbări în domeniile controlate de Taur: banii, munca, viața de zi cu zi și averile.

Aceasta este cea de-a doua eclipsă din 2021 (următoarea va avea loc pe 4 decembrie, în Săgetător), dar este și prima dintr-o serie care vor avea loc pe axa Taur-Scorpion, până în octombrie 2023.

Pregătiți-vă de schimbări la nivel mondial, în zonele care au legătură cu banii, puterea, resursele comune, munca și structura vieții noastre. (Am primit câteva indicii în această toamnă, când mulți oameni și-au pierdut job-urile în masă când Facebook și-a schimbat brandul în Meta. Planurile includ crearea unui ”metaverse” unde oamenii să poată trăi o mare parte din viața și munca lor, într-o realitate virtuală 3D.

Această eclipsă de lună va fi va fi amplificată și de Jupiter în Vărsător care crează un T cu Soarele, Luna și Jupiter. Putem să ne simțim între dorința de a ne păstra situația actuală și cea de a ne schimba viitorul.

Sărbătorile aduc creativitate și energia compasiunii

Week-end-ul care începe pe 21 noiembrie ne ajută să vedem lumea în ansamblu. Marte în Scorpion se află într-o poziție bună cu Neptun din Pești. E momentul să lăsăm săbiile și să ne folosim energia pentru a fi creativi și preocupați pentru binele celorlalți, într-un proiect nou. Sau să ne luăm o bine-meritată pauză. Este foarte important să fim atenți la ghidajul pe care îl primim în momentele în care ne liniștim. Cu trigonul Marte-Neptun, intuiția noastră va fi maximă și putem primi mesaje importante de la divinitate. Lăsați-vă ceva spațiu în program pentru a putea să le auziți bine.

About Post Author

Optimized by Optimole