TNB-TV, televiziunea on-line a Teatrului Național din București.

TNB-TV-Intr-o lume prea agitată, artiștii aduc echilbrul !

Televiziunea on-line a Teatrului Național din București este unul dintre proiectele la care țin foarte mult.

Pentru că mi-am dorit sa artiștii tineri să fie mai bine cunoscuți.
Pentru că iubesc teatrul, dar și mass-media: radio-ul și televiziunea.

Pentru că în ultimii patru ani am lucrat, în fiecare zi pentru ca acest proiect să prindă viață și să poată exista.

Vă invit să vedeți câteva dintre emisiunile TNB-TV, pe canalul de youtube al TNB.

Povești din TNB

Începând din 20 iulie, echipa de promovare a Teatrului Național din București a lansat un nou canal de promovare, TNB-TV.

Pe canalul de Youtube al Teatrului Național, spectatorii au putut vedea discuții cu artiștii, personalul tehnic sau administrativ al celui mai mare teatru din România. Sloganul sub care s-au derulat emisiile la TNB-TV a fost

”Într-o lume prea agitată, artiștii aduc echilibrul”,

fiindcă TNB-TV și-a propus să aducă spectatorilor și internauților dialoguri pe teme culturale, discuții pe subiecte artistice care să aducă raze de speranță și lumină într-o lume în care știrile pozitive sunt mult prea puține.

Pe 21 septembrie, TNB-TV a adunat 13 transmisii live și odată cu începerea programului de spectacole în sălile din interiorul TNB, va începe un nou sezon de emisiuni. Dacă până acum, programele TNB-TV s-au desfășurat sub titlul ”Povești din TNB” și au avut loc live, în zilele de luni, începând cu 6 octombrie, TNB-TV va transmite live, în zilele de marți, începând cu ora 19:00.

Noul sezon se va desfășura sub titlul ”Trei ceasuri bune” și va propune maximum trei ore de programe, în fiecare săptămână, de asemenea, transmis în sistem de streaming live. Veți putea vedea discuții pe marginea spectacolelor din repertoriul TNB, știri despre proiectele și premierele din Teatrul Național și alte surprize pe care TNB le va pregăti în fiecare săptămână, inspirate de viața tumultoasă și plină de creativitate din teatrul nostru.

Astăzi, 28 septembrie, puteți urmări la TNB-TV o retrospectivă a edițiilor de până acum, secvențe alese din discuțiile cu oamenii de teatru din TNB. Vizionare plăcută !

https://www.tnb.ro/ro/tnb-tv

Lasati un comentariu

Optimized by Optimole