Luna martie, o lună cu planete binevoitoare, în mișcare directă

Atmosfera binefăcătoare a început pe 20 februarie 2021 când Mercur, mesagerul nostru cosmic, a intrat în mișcare directă.

În acest moment, toate planetele noastre de pe cer vor fi în mișcare directă, deschizând o fereastră în care putem face progrese rapide în toate domeniile vieții noastre. Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto se vor deplasa cu grație și în armonie în mișcare directă. Acest lucru nu s-a întâmplat prea des în ultimii ani, planetele aflate în mișcare retrogradă, aducând diverse obstacole. Din punct de vedere stelar, avem acum undă verde pentru a lansa cele mai importante planuri și pentru a vedea progrese importante. Timpul va părea că trece mai repede, acum. Viteza vieții de zi cu zi se va accelera. Folosiți această perioadă, deoarece va dura doar până la 27 aprilie 2021. După aceea, restul anului va fi tulburat de niște tranzite retrograde.

Când o planetă e în mișcare retrogradă, indiferent care este ea, se mișcă în sens invers pe cer din punctul nostru de vedere, care o privim de pe Pământ.

Desigur, nici o planetă nu se mișcă de fapt înapoi, în mișcarea sa în jurul Soarelui, dar pentru că astrologia se bazează pe perspectiva noastră aici pe Pământ, observăm schimbări importante atunci când o planetă încetinește , pare că tot ce ține de acea planetă, încetinește. Retrogradările pot părea că ne încurcă, dar ele sunt, de fapt, o binecuvântare deghizată. Ele ne permit să găsim un moment pentru a ne ajusta planurile sau chiar ne pot aduce înapoi o lecție karmică (sau o persoană) cu care trebuie să ne reconectăm pentru a ne atinge cel mai înalt potențial.

RELAȚIILE NOASTRĂ EVOLUEAZĂ

Venus, planeta iubirii și a căsătoriei, va aduce frumusețe în relațiile noastre în această perioadă. Este un moment excelent pentru a te logodi, a începe o relație sau a te căsători. Dragostea nouă începută acum ar putea dura, dacă le permiteți inimilor și minților să fie sincronizate. Nu ne vom confrunta cu obstacole sau cu trecutul până când Venus va fi retrograd, dar mai târziu, în 2021. Concentrați-vă pe aici și acum și pe cum puteți construi povestea de dragoste pe care ați visat-o. Luați inițiativa de a merge după persoana pe care ați dorit-o dintotdeauna, deoarece planetele arată că vă puteți alinia cu adevărat. Viața noastră personală ar trebui să se confrunte cu mai puține greutăți.

PROIECTELE ȘI PLANURILE NOASTRE MERG ÎNAINTE

Marte este racheta din cer care ne conduce energia și dorința de a persevera. De asemenea, Marte guvernează sexualitatea și are influență asupra relațiilor noastre, în special asupra chimiei și pasiunii sexuale. Este un moment fantastic pentru a lansa o afacere sau o campanie, pentru a lansa un produs nou sau a începe o nouă carieră.

Saturn, care stăpânește longevitatea și responsabilitatea, va continua, de asemenea, cu fericire să avanseze. Saturn e o planetă care iubește să analizeze detaliile, pentru a ne asigura succesul pe termen lung. Saturn va merge prin Vărsător, încurajându-ne să planificăm viitorul și să construim comunități mai puternice. În cele din urmă, Mercur, care stăpânește comunicările, contractele, afacerile și tehnologia, va fi, de asemenea, în mișcare directă, astfel încât toate domeniile vieții noastre de aici pot înregistra progres și creștere.

NOROCUL NE ÎNSOȚEȘTE

Jupiter, planeta noastră care se ocupă de minuni și binecuvântări, se va deplasa în Vărsător în această perioadă. Acesta este un moment în care putem primi o recompensă abundentă pentru munca făcută bine și putem construi planuri pe termen lung. Tot ceea ce este guvernat de Vărsător (viziunea, tehnologia, știința, astrologia, angajamentul pentru comunitate) se va extinde în aceste momente.

Orice lucru care se lansează, începe sau este semnat acum va fi binecuvântat și putem vedea oportunități pe termen lung venind către noi.

În cele din urmă, Uranus, planeta revoluției, transformării și schimbării, este în mișcare directă în Taur. Uranus ne ajută să evoluăm la cele mai mari niveluri și ne scoate din rutină. Este, de asemenea, planeta geniului, deci acesta este un moment fenomenal pentru a face brainstorming de idei creative sau pentru a gândi neconvențional. Cu sprijinul celorlalte planete în mișcare directă, ați putea ajunge la ceva care poate schimba lumea sau viața voastră pentru totdeauna.

În cele din urmă, Neptun, planeta eterică a imaginației, a iubirii divine și a credinței, se află in Pești în mișcare directă. Creativitatea noastră va fi, de asemenea, favorizată. Acesta poate fi un moment în care ne concentrăm pe visele și speranțele noastre, precum și pe ideea unui suflet pereche sau a unei fantezii pe care o putem face să prindă viață.

Universul vrea ca noi să avem viața pe care am dorit-o dintotdeauna, dar este important să o construim și să o găsim.

LUNĂ NOUĂ ÎN PEȘTI

Luna Nouă în Pești (23 de grade) din 13 martie vă va permite să intrați în contact cu latura voastră spirituală și să vă îmbunătățiți conexiunea cu Divinitatea. Fie că credeți în Dumnezeu, îngeri, într-o energie universală, acum puteți întra în armonie cu fluxul natural. Permiteți-i să vă ghideze în zilele și în anul următor, astfel încât să vă simțiți întotdeauna în siguranță, în siguranță și în pace cu voi înșivă. Este, de asemenea, un moment important pentru a reflecta la ceea ce trebuie să lăsați în urmă și să vă desprindeți de ceea ce nu vă mai folosește. Dacă aveți nevoie să vă vindecați în vreun fel, acesta este un moment potrivit. Abordați lumea creativ, romantic și senzual și veți găsi atrage multe lucruri bune. Acțiunile pe care le întreprindeți acum vor culmina în apropierea Lunii Pline pe 20 septembrie 2021 (Pești 28 de grade).

VENUS ÎN BERBEC

Simțiți flacăra din inimă ! Venus se va anima începând cu 21 martie, în timp ce intră în semnul zodiacal al Berbecului. Venus va rămâne aici până pe 14 aprilie. Semnele de Foc și de Aer vor experimenta magnetismul cel mai puternic. Când Venus este în Berbec, suntem îndrăgostiți și îndrăzneți. Acesta va fi un moment în care puteți începe o cucerire sau o relație de dragoste pasională. Vă puteți ocupa de relația voastră pentru a aduce mai multă aventură în uniunea voastră.

LUNĂ NOUĂ ÎN BALANȚĂ

O lună plină în Balanță va avea loc pe 28 martie., Ea se va simți cu câteva zile înainte și după această dată. Atenția noastră se concentrează asupra relațiilor noastre și acesta ar putea fi un moment în care oamenii sunt predispuși să se unească sau să se despartă. În viață, trebuie să găsim parteneri în care ne regăsim și cu care ne petrecem timpul, o vreme. Uneori, durează puțin și ne învață ceva, alteori relațiile se mențin dincolo de scopul lor și asta înseamnă că trebuie să continuăm. Doar rar – dacă ești norocos – oamenii rămân cu tine pentru totdeauna. Situațiile și acțiunile care ajung la punctul culminant, acum, sunt direct conectate la ceea ce făceați și la cu lucrurile la care vă concentrați în octombrie 2020. Dacă sunteți dornici de rezultate, le veți vedea manifestându-se.

Dacă nu, ați putea schimba direcția și ați putea realiza că este timpul să mergeți mai departe într-un mod diferit.

About Post Author

Optimized by Optimole