Octombrie 2021, un Mercur în mișcare retrogradă poate complica lucrurile

Octombrie 2021 va aduce câteva încheieri de mișcări retrograde (Jupiter, Saturn și Pluto)

Mercur este însă în mișcare retrogradă și complică lucrurile. In traducere liberă: Planurile voastre nu au mari șanse de reușită până în a doua jumătate a lunii.

E bine să amânați tratativele de pace sau să vă pregătiți să vă întoarceți la masa de lucru pentru a mai face modificări. Este zodia Balanței, în care toată lumea e agreabilă și cooperantă. Dar în acest an, Mercur este în mișcare retrogradă în Balanță, semnul care patronează relațiile și armonia. Toate cele legate de tehnologie, comunicare și progres sunt amestecate și ținute pe loc. Chiar și cele mai frumoase scuze pot fi înțelese greșit și interpretate ca o intenție de ceartă./

Mai mult decât atât, mișcarea retrogradă a lui Mercur din acest an mai aduce câteva surprize, fiindca Marte se află și ea în Balanță până pe 30 octombrie, iar acest lucru nu este de bun augur. Când planeta războiului se află într-un semn al păcii, nu trebuie să ne surprindă că ne va da și nouă și lui Marte complexele lui Samsom. Oamenii se ceartă fără rost sau pentru scopuri greșite, sunt mai divizați sau, uneori, nu au nici energia de a se certa.

E bine să stați cât puteți de liniștiți și să nu ridicați sabia, pentru tot restul lunii, dacă nu e neapărat nevoie

Concentrați-vă să faceți modificări sau să negociați diferențele de păreri, cât de bine vă pricepeți. Când Marte va intra în Scorpion, între 30 octombrie și 13 decembrie, vom avea destule motive să ne înfierbântăm. Marte este coordonatorul Scorpionului, simțindu-se acasă în acest semn. Ne vom simți mai puternici la final de octombrie, e bine însă ca până atunci să ne conservăm energia.

În același timp, Pluto intră în mișcare directă pe 6 octombrie, în tandem cu Luna Nouă din Balanță, încheind mișcarea retrogradă din Capricorn care a început pe 27 aprilie. Luptele de putere și încurcăturile legate de afaceri, guverne și finanțe vor fi rezolvate sau, cel puțin, vor ieși la suprafață pentru a putea fi rezolvate.

Apoi, Saturn (pe 10 octombrie) și Jupiter (pe 18 octombrie) își vor încheia și ele mișcarea retrogradă și vor intra în mișcare directă în Vărsător, semnul grupurilor, al societății și al viitorului. Putem vedea, astfel, rezolvări în situații cu care leaderii lumii se confruntă de multă vreme, probleme legate de pandemie, sănătate și politicile de vaccinare.

Fiți conștienți că finalul mișcărilor retrograde corespund și cu dezlănțuirea unor energii semnificative

Pe 20 octombrie, Luna Plină în Berbec aduce cu ea emoții și provoacă reacții. Apoi, pe 22 octombrie, cuadratura Marte-Pluto toarnă gaz pe aceste sentimente aprinse, aducând lupte de păreri, odată cu intrarea Soarelui în Scorpion. Viața se va intensifica în acest moment.

Tot mai multe motive să vă păstrați cumpătul și să lăsați luna octombrie să treacă, cât mai liniștit posibil și să o traversați cât mai lin posibil !

About Post Author

Optimized by Optimole