În noiembrie, Mercur intră în mișcare directă în Balanță

Zodiac Sign Libra

Mercur, planeta comunicării intră în mișcare directă, dar nu fără mici dificultăți cauzate de Saturn în Capricorn. Acesta ne dă o senzație ca aceea de a împinge capul într-un zid, fiindcă nu primim răspunsuri la întrebările la care simțim că avem dreptul să le punem. Va trebui, însă, să mai avem răbdare puțin, fiindcă cei de la care așteptăm informațiile sunt prinși în lupte de putere complicate și în decizii greu de luat. Cel mai bun lucru este să ne ghidăm după propria intuiție. Concentrați-vă pe lucrurile care vă afectează în mod direct și primiți sfaturi doar de la cei în care aveți încredere.

SIMBOLURILE PENTRU 25-26° BALANȚĂ SUNT “Frunzele, toamna, aduc călătorului revelații neașteptate în legătură cu misterul vieții și al morții.”. ”Un vultur și un porumbel alb se transformă unul în celălalt”. Aceste simboluri sunt potrivite pentru situația economică și politică. Ele aduc un mesaj de speranță în aceste vremuri întunecate. Figurile puterii sunt confruntate cu realitatea că sunt muritoare. Cum vor dori să fie judecate după moarte ? Ca aducători de război sau ca și creatori ai păcii și armoniei? Să sperăm că vor alege a doua variantă.

9 noiembrie Ceres se mută în Pești

Zodiac Sign Pisces

Creativul Ceres își ocupă locul în cel mai imaginativ și vizionar semn al zodiacului. Ceres vrea să ne inspire și să ne aducă puterea de a ne conecta la informațiile eterice care ne parvin prin vise. Treji sau dormind, putem primi ghidaj despre cum să dăm viață noilor creații, rămânând în același timp în armonie cu natura planetei.

Venus in Balanță este în opoziție cu Marte în Berbec și Ceres din Pești. Ele ne sugerează că trebuie să fim mult mai puțin egoiști și nerăbdători în acțiunile noastre. Nu are rost să ne grăbim să facem totul repede, când am putea avea acea plăcută experiență care să ne scoată în evidență talentele și abilitățile și să ne umple de bucurie și mulțumire.

10 noiembrie Mercur se mută în Scorpion

Zodiac Sign Scorpio

Această poziție a planetei gândirii ne ajută să vedem, auzim și să spunem adevărul. Ne-am săturat să fim mințiți și nu ne mai interesează mesajele manipulatoare sau care reduc realitatea la campanii.

Suntem provocați să discernem între ceea ce ne dorim și ideile inteligente. De aceea, este bine să fim total sinceri în legătură cu părerile noastre. Suntem ghidați de instinct și intuiție sau suntem influențați de părerile celorlalți ? Este important să ne asigurăm că toate gândurile și opiniile noastre sunt sincere și că nu ne lăsăm influențați.

Soarele formează un trigon inspirațional cu Neptun din pești, în timp ce Mercur se mută în Scorpion. Aceasta ne face să avem o capacitate de viziune mărită. E bine să fim atenți la premonițiile pe care le avem și să ne ascuțim simțurile în legătură cu modul de a ne petrece timpul, energia și resursele, pentru a fi în avantaj. Orice date pe care le primim trebuie analizate pentru a fi siguri că sunt adevărate. Fiți atenți la sursa de unde vin, fiindcă e posibil să vină de la Sinele Superior sau de la membri ai familiei sau prieteni din alte dimensiuni ale spațiului și timpului.

14 noiembrie Marte intră în mișcare directă în Berbec

Zodiac Sign Aries

Vom avea senzația că lucrurile încep din nou să se miște, după o perioadă în care am fost forțați să ne limităm mișcarea. Dar asta nu este o scuză pentru a ne grăbi să recuperăm timpul trecut. Ar fi mai bine să ne folosim energia pentru a identifica ce vrem să obținem, cel puțin pe termen scurt. Asigurați-vț că scopurile propuse vă aduc bucurie și entuziasm pentru a rămâne concentrați. Încercați să mențineți lucrurile simple, pentru a vă fi cât mai ușor să vă atingeți obiectivele. Amintiți-vă că un scop atins nu înseamnă finalul drumului, ci doar un pas spre realizare.

15 noiembrie Lună nouă în Scorpion

New Moon in Scorpio

Acesta este un punct de putere în împlinirea scopului sufletului și puteți să îl folosiți pentru progresul vostru în evoluție. Dar nu trebuie să vă grăbiți, puteți doar să vă armonizați cu această lună nouă și să faceți o baie cu energia ei transformatoare.

În mod normal, Luna Nouă în Scorpion marchează începutul unui ciclu nou, influent, în care evenimentele care vin de la sine sunt mult mai puternice decât cele pe care le controlăm. Lucrurile trebuie lăsate să meargă pe cursul lor firesc, fără prea mari interferențe, mai ales la început. Observați, mai mult decât să vă implicați ! Lăsați-vă ghidați de intuiție sau de instinct. Fiți atenți la ce vă spun și urmați-le ! În 2020, Luna Nouă în Scorpion trece peste plantarea de noi intenții. Este ca un fel de predare în fața scopurilor sufletului. Lăsați această lumină a Sinelui Etern să vă ghideze pentru a descoperi ceea ce ați manifestat, pe măsură ce se arată.

Energia Lunii Noi este amplificată de o conjuncție între Venus în Balanță și Pluto din Capricorn. De aceea, forțele care nu sunt în armonie crează un fel de haos care, deși pare sub control, este foarte distructiv. Trebuie să luăm seama la aceste energii primare și să reușim să le transformăm influența în ceva pozitiv. Să facem din întuneric, lumină.

21 noiembrie Soarele intră în Săgetător

Zodiac Sign Sagittarius

În mod normal ar trebui să fie un moment de optimism, în care oamenii să se simtă bine și să spere în ceva mai bun. Cu toate că aceste zile fericite par destul de departe, puteți, totuși, să găsiți câteva motive de bucurie.

Nu e nevoie să vă ascundeți capul în nisip sau să ignorați pericolele sau dificultățile vremurilor prezente. Puteți doar să vă detașați de energiile negative. Imaginați-vă deasupra problemelor existenței de zi cu zi. Dacă veți reuși să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă, nu vi se mai părea atât de rău ! Vor arăta, mai degrabă, ca un câmp de bătălie.

Shadowscapes Tarot THE WORLD

Dacă veți aborda o perspectivă filozofică asupra lucrurilor, veți reuși să găsiți acel loc de pozitivitate din interiorul vostru. Ca un Pom de Crăciun în care fiecare lumânare aprinsă este posibilitatea unei noi aventuri, al unei experiențe noi, al unui nou start sau a unui miracol incredibil !

21 noiembrie-Venus intră în Scorpion 

Shadowscapes Tarot PAGE OF CUPS

Venus, planeta relațiilor și al resurselor, se mută într-unul dintre cele mai complicate semne zodiacale, unde se află sub influența negativă a conjuncției cu Saturn în Capricorn și în opoziție cu Uranus din Taur. Pentru că niciuna dintre acestea nu ne promite fericirea eternă, trebuie să încercați să faceți ceva pentru a îndrepta o situație dificilă.

În primul rând, puteți avea câteva lupte cu influențele nefaste în ceea ce privește stima de sine. Unele influențe sunt adânci și nu pot fi șterse, dar e bine să nu le mai lăsați să vă influențeze sănătatea, bogăția și fericirea.

V-ați născut cu talente și abilități. Acestea sunt resursele voastre-reușite tangibile care pot fi folosite pentru o viață mai bună, mai plăcută și pentru a obține confortul material și protecția.

V-ați născut cu farmec și carismă, iar aceastea nu au prea mare legătură cu felul în care arătați. Dacă aveți probleme în parteneriate sau vreun insucces în relațiile cu ceilalți, aceasta se datorează faptului că vă subapreciați atractivitatea. Încercați să aflați de ce, rupeți aceste pârghii prin care vă auto-sabotați. Incepeți o nouă relație cu acea minunată persoană pe care o vedeți atunci când priviți în oglidă ! Apoi, așteptați alți admiratori să apară.

29 noiembrie Neptun intră în mișcare directă în Pești

Neptune moves Direct

Cum Neptun își continuă trecerea prin propriul semn spiritual și sensibil al Peștilor, se va adânci puterea noastră de a primi mesaje metafizice și inter-dimensionale. Ele ne vor ajuta să vedem dincolo de planul nostru existențial, comun. Să sperăm că Neptun ne va face să fim mai buni și mai simpatici în relațiile cu ceilalți. Planeta Neptun în semnul Peștilor îi inspiră pe ecologiști, iubitorii de animale și pe vegani. Nebulosul Neptun are însă și tendința de a ne transporta în lumea fanteziei. Ne vom trezi pasionați de filmele fantastice, de cumpărături, de mâncarea fast-food, de alcool sau droguri, care ne ajută să fugim de realitățile mai dure ale vieții. Va trebui să rezistăm tentației de a ne sacrifica greu câștigatul pragmatism, pentru a ne scufunda în starea hipnotică și somnambulistă din care e greu să ne trezim.

30 noiembrie Lună plină în Gemeni

Full Moon in Gemini

Este momentul să ne punem la curent cu ce fac prietenii noștri sau cu ce se mai întâmplă în cartier. Orice zvon sau știre poate deveni realitate, așa că e bine să fiți la curent cu ce se întâmplă în jurul vostru. Doar să vă asigurați că sursele sunt de încredere.

Această Lună Plină este și o eclipsă, care sugerează că influența voastră va fi mai puternică decât ați crede. Se poate ca mesajul vostru să îi învețe sau să-i ghideze pe ceilalți. De aceea, este bine să înțelegeți cu cine stați de vorbă și cine vă aude. Nu ați vrea ca vorbele voastre să ducă pe cineva în eroare, din contră, sperați că veți reuși să luminați, educați și informați pe ceilalți.

Luna Plină sugerează ca cei care se află în poziție de putere să treacă peste instinctele elementare și să învețe adevărata lecție a umilinței. Altfel, vor putea avea rezultate negative care vor face notă discordantă cu poziția și imaginea lor.

Toți cei care vor face declarații false și vor promite ceea ce nu pot oferi, vor avea parte de revoluții și de săgeți îndreptate împotrivă. Deci, nu faceți promisiuni pe care nu le veți putea respecta !

About Post Author

Optimized by Optimole