Astrologia lunii decembrie

Ce ne aduce astrologia lunii decembrie 2023

Bine ați venit la horoscopul lunii decembrie 2023

Ce ne aduce astrologia lunii decembrie? Visătorul Neptun devine direct, la fel ca și norocoasa planetă Jupiter, dar Mercur intră în retrograd.

În primul rând, draguța planetă Venus intră în pasionalul Scorpion, adăugând pasiune tuturor relațiilor, inclusiv celei cu tine însuți. Este în plus să te pui pe lista de cadouri? Probabil că îl meriți mai mult decât alții.

Sezonul Capricornilor începe luna aceasta și, până acum, probabil că ai auzit stereotipul: o persoană de afaceri care bea cafea și are o servietă. Poate acest semn de pământ să fie hotărât să găsească o modalitate de a-și urmări visele în această economie dezastruoasă? Absolut. Dar, de asemenea, capricornii petrec din greu. Oare vor putea celelalte semne să țină pasul?

Sărbătoriți ambele laturi ale acestui semn, uneori de neînțeles, acceptând să mergeți undeva de sărbători și de Revelion. Luați-vă cât de mult timp liber de la serviciu vă permite situația și veți avea puterea de a vă întoarce la treabă atunci când veți fi pregătit. Dar asta nu înseamnă până luna viitoare.

Înainte ca luna decembrie să se încheie, planeta norocoasă Jupiter își încheie retrogradare. Aceasta va acorda fiecărui semn daruri și instrucțiuni pentru a avea cel mai memorabil Revelion de până acum.

Primul tranzit demn de luat în seamă are loc luni, 2 decembrie

Venus, planeta iubirii, intră în luxuriantul Scorpion, ceea ce îi pune pe cei care se întâlnesc în dispoziția de a deveni aventuroși în pat și pe toți, gata să se scufunde adânc în sentimentele lor. Vă amintiți că intimitatea nu înseamnă doar relații pe termen lung. Dacă ești singur sau te întâlnești ocazional cu cineva, acum este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă conecta. Puteți amesteca sorbirea ceaiului și astrologia în timp ce discutați despre planete, de exemplu despre Neptun.

După mișcarea retrogradă începută în iunie

miercuri, 6 decembrie, Neptun devine direct în semnul său natal, Peștii

Neptun este planeta iluziilor. Atunci când intră în mișcare directă, poate face de fapt lucrurile puțin mai confuze, așa că trebuie să fiți foarte atenți la comunicare în această zi. Este multă presiune în preajma sărbătorilor, fie că este vorba de a cheltui bani sau de a vă vedea familia. Timpul petrecut cu prietenii cu unicul scop de a vă descărca de tensiuni, este o necesitate absolută.

Luna nouă din Săgetător de marți, 12 decembrie este potrivită pentru a vă vedea cu familia

Mercur trece, de asemenea, la mișcare retrogradă la această dată. Pot apărea mici greșeli de comunicare sau mici defecțiuni.

Soarele părăsește Săgetătorul și intră în ambițiosul dar pământeanul Capricorn joi, 21 decembrie. Capricornul are reputația de a fi harnic, iar asta nu este total nejustificat. Cu toate acestea, dintr-un motiv oarecare, oamenii tind să asocieze acest semn cu plictiseala, probabil pentru că Capricornii sunt niște oameni de afaceri excelenți. Dar nu trebuie să-i urâm doar pentru că excelează în a face bani. Capricornii se joacă la fel de mult pe cât muncesc. Cartea lor de tarot corespunzătoare este Diavolul, la urma urmei, cartea viciului consensual.

Puteți da lovitura cu ideile tale geniale în 2024. Deocamdată, în timpul sezonului Capricornilor, aplecați-vă asupra laturii mai obraznice a acestui semn de pământ.

O seară în care ai putea dori să o luați mai ușor este marți, 26 decembrie și în jurul acestei zile

Această zi ne aduce o lună plină în Rac. Dacă recunoaștem că unele stereotipuri conțin adevăr, acest semn de apă este cunoscut pentru faptul că dă, deseori, apă la moară. Lunile pline sunt lunile care tind să scoată la iveală drame sau emoții reprimate în mod obișnuit, mai ales în preajma sărbătorilor. Bineînțeles, nu este nimic rău în a plânge sau în a-ți simți sentimentele. Este sănătos și de încurajat. S-ar putea doar să doriți să petreceți această seară discret cu prietenii sau pentru auto-îngrijire. Sau poate vreți să păstrați baia pentru Anul Nou care, se pare că va fi de povestit.

Primul tranzit care va face ca noaptea de Anul Nou să fie demnă de un machiaj înghețat al ochilor, ca în 90 sau de un machiaj plin de farmec și sclipici este Venus, stăpâna frumuseții, dar și a iubirii, care intră vineri, 29 decembrie, în îndrăznețul Săgetător.

Săgetătorul este acel semn care se pricepe să obțină ceea ce vrea

Poate că asta se datorează faptului că planeta care îl guvernează este Jupiter, care este considerată cea mai norocoasă planetă din zodiac. Jupiter devine direct sâmbătă, 30 decembrie. Așadar, cu planeta norocoasă care dansează acum în direcția bună și cu Venus care se simte bine cu tot curajul neapologetic al unui Săgetător, noaptea de Anul Nou 2023 va fi de pus în caietul de amintiri.

Date importante în decembrie 2023

Luni, 2 decembrie: Venus intră în Scorpion
Miercuri, 6 decembrie: Neptun intră direct în Pești
Marți, 12 decembrie: Luna nouă în Săgetător
Marți, 12 decembrie: Mercur intră în mers retrograd în Capricorn
Marți, 26 decembrie: Lună plină în Rac
Vineri, 29 decembrie: Venus intră în Săgetător
Sâmbătă, 30 decembrie: Jupiter intră direct în Taur

About Post Author

Optimized by Optimole