Ce ne aduce astrologic prima lună a lui 2022

Este prima lună a anului 2022 și Universul este gata să vă pună la treabă.

Ce ne aduce, deci, din punct de vedere astrologic, prima lună a lui 2022 ?

Horoscopul lunii ianuarie ne anunță o lună plină de influențele planetelor retrograde. De asemenea, este luna in care putem arunca greutățile care nu ne mai folosesc și putem pune trecutul acolo unde îi este locul. În această lună facem loc pentru ceea ce are să ne ofere anul 2022. Lupta este reală, dar ne așteaptă multe recompense

Când ianuarie începe, Venus este încă în mișcare retrogradă. Planeta dragostei, a banilor și a prieteniei retrogradează începând din decembrie și va continua până pe 29 ianuarie. Cum Venus se mișcă retrograd prin zodia Capricornului karmic și serios, conflicte nerezolvate din trecut vor reapărea. Vă vor forța să faceți față unor patern-uri negative în relații și obiceiuri. Aruncați ce nu vă e de folos, meritați ceva mai bun !

Luna începe cu ocazia de a stabili scopuri pentru viitor.

Pe 2 ianuarie, o Lună Nouă va avea loc, tot în disciplinatul și determinatul Capricorn. Asta vă va aduce ambiție și un mental practic care vă va ajuta să vă faceți planuri serioase pe termen lung. Cum Luna Nouă face un trigon cu inovativul Uranus, asta vă va ajuta să vă creați o viziune unică, să vă gândiți la ceva ce nu ați mai făcut niciodată ! 2022 va fi anul în care veți aduce această viziune la viață !

Din 14 ianuarie, veți fi în toiul primei mișcări retrograde a lui Mercur, din anul 2022 !

De această dată, Mercur, planeta comunicării, va retrograda în extravertul și individualistul Vărsător, aducând atenția la dinamica socială, care joacă un rol important în viața voastră. Această mișcare retrogradă poate să vă arate că dacă vreți să vă schimbați pentru a vă potrivi în relații, s-ar putea să nu vă simțiți prea bine. Pe de altă parte, vă va arăta că dacă refuzați să cooperați, vă puteți lipsi de sprijinul comunității. Este ok să ne ajungem nouă înșine, însă oamenii au nevoie unii de alții.

După atâta introspecție, Luna Nouă în Rac din 27 ianuarie, vă aduce un catharis emoțional și confort. Luna este patroana sensibilului și grijuliului Rac, făcând din această Lună Nouă ceva special. Cum formează și un trigon cu Neptun cel visător, vă va accentua compasiunea. Dar cum este în opoziție cu întunecatul și transformativul Pluto, poate aduce emoții complexe la suprafață, oferindu-vă diverse moduri de vindecare. Plânsul este bun pentru oricine ! Dacă simțiți nevoia, nu vă abțineți !

Veți simți începutul unei schimbări, până pe 19 ianuarie, când Soarele intră în excentricul și modernul Vărsător, ceea ce vă va oferi distanță față de emoții, pe măsură ce vă clarificați gândurile. Aveți încredere în abilitatea de a inventa ceva revoluționar !

Pe 24 ianuarie, curajosul Marte va intra în Capricorn, aducând viteză în motoare.

Tot ceea ce visați, poate fi atins, fiindcă Marte în Capricorn vă va ajuta să luați un start foarte bun.

Cum luna se apropie de final, energia lui Mercur retrograd va schimba viteza. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în stoicul și lacomul de putere Capricorn, aducând conversații ego-centrice. Amintiți-vă să priviți înăuntrul vostru, comunicarea nu înseamnă să câștigi, neapărat ! Cum Mercur își unește forțele cu Pluto, pe 28 ianuarie, aceste conversații se vor amplifica, arătându-vă cum vă puteți folosi ego-ul în folosul și nu în detrimentul vostru.

Prima lună a anului 2022 vă va pune la încercare, dar nu vă îngrijorați. Aceste mișcări retrograde vă arată unde trebuie să mai lucrați, dându-vă un fel de manual despre cum puteți face ca anul care tocmai începe să conteze !

About Post Author

One thought on “Ce ne aduce astrologic prima lună a lui 2022

Comments are closed.

Optimized by Optimole