horoscop iulie 2023

A început zodia Racului și planetele își schimbă poziția

A început zodia Racului și planetele își schimbă din nou poziția și ne influențează viețile.

Îmi cer scuze pentru întârzierea cu care public horoscopul lunii iulie, dar am fost plecată într-un turneu, alături de Teatrul Național din București, invitat în Republica Moldova. N-am avut timp să scriu previziunile în acea perioadă, dar încerc să recuperez cu câteva informații importante pentru pasionații de astrologie.

Luna aceasta, așadar, ne-am oprit din ceea ce aveam de făcut în anumite zile și ne vom opri în continuare, să-i sărbătorim pe Raci !

Soarele strălucește în semnul lor zodiacal până pe 22 iulie, ceea ce îi face ca în această perioadă să se concentreze pe ei și pe ceea ce își doresc. Fie că și-au sărbătorit deja ziua de naștere sau sunt pe cale să o sărbătorească, este deosebit de important să vadă bine cine este în jurul lor în acest an. Cu norocosul Jupiter în Taur și în a unsprezecea casă colaborativă, până în luna mai a anului viitor, cei din jur îi pot modela perspectivele.

O zi deosebit de specială a fost data de 3 iulie, când luna plină din Capricorn a pătruns în a șaptea casă a parteneriatelor, pentru Raci

De aceea, în această zi Racii intuitivi au bătut încet la ușile celor cu care vor începe noi proiecte sau de la care așteaptă contracte sau noi angajamente. Aceste le pot aduce noi succese pe plan profesional.

Una dintre cele mai importante zile ale lunii este în data de 17 iulie. Nu fiți surprinși dacă visele și obiectivele dvs. încep să se contureze în cele două săptămâni care urmează! În aceeași zi, nodul nord lunar al Racilor se mută în Berbec, energizând a zecea ta casă a carierei și a succesului până în ianuarie 2025. Îi așteaptă noi căi și oportunități profesionale!

Pregătiți-vă, pentru că luna iulie aduce și drame

Începem luna vâslind prin apele emoționale și intuitive ale sezonului Racului, dar vești interesante sosesc pe 1 iulie, când Mercur în Rac se întâlnește cu Jupiter în Taur. Ne vom simți mai optimiști în legătură cu planurile noastre și ne vom lăsa ghidați de intuiție. În aceeași zi, Soarele în Rac se întâlnește cu Jupiter în Taur, adăugând un strat suplimentar de vibrații pozitive zilei. Am fost dornici să ne depășim limitele pe 2 iulie, când Venus în Leu s-a ciocnit cu Uranus în Taur. Evenimente bruște sau informații șocante ne-au putut zgudui viața amoroasă sau finanțele personale.

Luna Plină în Capricorn luminează cerul pe 3 iulie, teleportându-ne înapoi la 23 decembrie 2022, când a avut loc ultima Lună Nouă în Capricorn. Ce intenții v-ați stabilit în acea perioadă? Astăzi aveți sarcina de a vă sărbători creșterea și progresul.

O veste interesantă și neașteptată sosește pe 6 iulie, când Mercur în Rac se conectează cu Uranus în Taur

Urmându-ți intuiția poți găsi soluții inovatoare, astăzi. Conversațiile vindecătoare pot avea loc pe 9 iulie, când Mercur în Rac împarte un sărut cu Neptun în Pești, radiind înțelegere și ușurință în conversațiile tale.

Marte, planeta motivației, a furiei și a sexului, intră în analitica Fecioară, pe 10 iulie. Vom merge după ceea ce ne dorim cu precizie și după un plan. În aceeași zi, Mercur în Rac se așează pe cer față în față cu Pluton în Capricorn, stârnind conversații tensionate despre luptele pentru putere, tabu și secrete. Transformarea este în aer, dar o eliberare cathartică poate deschide calea pentru un nou început. Mai târziu, în aceeași zi, Mercur trece în zgomotosul Leu, amintindu-ți că tu ești personajul principal al vieții tale. Este timpul să te concentrezi pe tine și pe pasiunile tale.

Suntem gata să încercăm ceva nou pe 14 iulie, când Soarele din Rac se conectează ușor cu Uranus din Taur

S-ar putea să vă simțiți ca și cum ați renunța la responsabilitățile dvs. în favoarea adăugării de mai mult entuziasm zilei. Aceasta este, de asemenea, o zi minunată pentru a vă înnoi stilul personal.

Nodurile Destinului fac o schimbare semnificativă pe 17 iulie, când Nodul Nord intră în Berbec și Nodul Sud intră în Balanță. Nodurile Destinului reprezintă axa, sau cele două semne zodiacale, în care vom experimenta eclipsele în următoarele 18 luni. Sfârșiturile și începuturile karmice vor avea loc în casele pe care Berbecul și Balanța le ocupă în harta ta natală. Ultima dată când Nodurile s-au mișcat prin Berbec și Balanță a fost din decembrie 2004 până în iunie 2006. Ce se întâmpla în viața ta în această perioadă? Este posibil ca teme similare să apară din nou.

Pe 17 iulie va fi și Lună Nouă în Rac, iar Mercur, planeta comunicării, se va întâlni cu Jupiter în Taur

Luna Nouă în Rac marchează un nou început în relația cu lumea noastră interioară, cu trecutul, cu mediul în care trăim și cu persoanele importante din viața noastră. Luna va forma conexiuni cu Neptun, plin de compasiune, și cu Pluton, care îl controlează, ceea ce vă poate pune să vă confruntați cu ceea ce a stat ascuns în umbră. Autoiertarea și harurile pot fi incredibil de vindecătoare. Conexiunea dintre Mercur și Jupiter poate duce la un angajament excesiv și vă poate face să mușcați mai mult decât puteți mesteca. Este o energie incredibil de încurajatoare și inspiratoare, dar există o tendință de a promite prea mult și de a nu livra suficient. Încercați să rămâneți cu picioarele pe Pământ!

O vibrație blândă, creativă și romantică pune stăpânire pe cer pe 20 iulie, când Soarele din Rac se întâlnește cu Neptun din Pești

Aceasta este o zi minunată pentru a vă acorda la sincronicitățile din jurul dvs. În aceeași zi, Marte în Fecioară se va așeza peste un cer cu Saturn în Pești. Marte și Saturn sunt două dintre cele mai dificile planete de pe cer, iar acest lucru poate duce la o energie frustrantă și dezamăgitoare pe tot parcursul zilei. Este posibil să vă simțiți blocat sau împovărat de responsabilități sau probleme. Din fericire, Soarele și Neptun vor oferi puțină înțelegere și sperăm că vor atenua orice lovitură.

Pe 21 iulie, Soarele în Rac se confruntă cu Pluton în Capricorn, aducându-vă înapoi la 10 iulie, când Mercur l-a privit fix pe Pluton. Astăzi pot apărea subiecte similare, mai ales legate de control, gelozie, manipulare, lupte pentru putere sau fixații.

Unul dintre cele mai importante evenimente astrologice ale anului 2023 are loc pe 22 iulie

Venus, planeta iubirii, armoniei, valorilor și finanțelor, va retrograda în Leu până pe 3 septembrie.

Venus retrograd este o perioadă de 40 de zile în care putem reflecta și rafina relațiile importante din viața noastră. Este posibil ca foștii iubiți să reapară, chiar mai mult decât în timpul unui Mercur retrograd. Ultima dată când Venus a fost retrogradă în Leu a fost în august și septembrie 2015. Ce fel de dramă s-a petrecut în viața ta amoroasă sau în lumea financiară în această perioadă? Este posibil ca subiecte similare să reapară la suprafață.

În aceeași zi, Soarele intră în Leu, adăugând mai mult fler și distracție în viața noastră de zi cu zi. Da, sezonul Leului este în sfârșit aici! Semnul preferat al Soarelui pentru a se mișca este Leul, așa că acest tranzit poate adăuga un pic mai multă stabilitate și optimism în viața ta. Alegi să îi șochezi pe ceilalți prin exprimarea de sine pe 23 iulie, când Mercur în Leu se ciocnește cu Uranus în Taur. Informațiile pe care le afli astăzi au te pot conduce pe o cale cu totul nouă.

Veștile încurajatoare sosesc pe 27 iulie, când Mercur în Leu se conectează cu Venus în Leu

Aceasta este o zi norocoasă pentru a semna contracte sau poți primi o veste ispititoare care îți înviorează inima! A doua zi, planeta comunicării Mercur intră în Fecioară, cerându-vă să vă folosiți discernământul atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor. Te concentrezi pe viața de zi cu zi și pe rutină și elimini excesele. Mercur este la el acasă atunci când călătorește prin Fecioară, acordând ceva noroc în comunicare și rezolvarea problemelor și aducând mai multă ușurință și fluiditate în viața ta de zi cu zi.

About Post Author

2 thoughts on “A început zodia Racului și planetele își schimbă poziția

Comments are closed.

Optimized by Optimole