horoscop iunie

Ce aduc planetele in energia lunii iunie 2023


Odată cu începutul verii, ce aduc planetele in energia lunii iunie 2023. Apare o eră de posibilități proaspete, noi. Descoperiți cum să profitați la maximum de acest sezon plin de energie.


Luna iunie aduce o energie revigorantă, pe măsură ce Jupiter și nodurile destinului se aliniază pentru a da startul unor noi posibilități

Acest climat cosmic va acționa ca o reamintire a naturii ciclice a universului nostru, îndemnându-te să pășești cu fermitate spre noi obiective, în timp ce te îndepărtezi de trecutul neplăcut.

Ancorează-te în aceste vibrații de bun augur, reluând credința fermă în tine însuți, rămânând în același timp conectat la realitate, astfel încât să poți naviga mai ușor prin ea. Din fericire, cu Soarele care zăbovește în ascuțitul Gemeni, capacitatea ta de a rezolva probleme și de a găsi claritate va fi mai pronunțată ca niciodată. Cu toate acestea, ar putea fi dificil să ții pasul cu propriile gânduri uneori, ceea ce face important ca tu să găsești modalități de rămâne cu picioarele pe Pământ.

Luna Plină din Săgetător de pe 3 iunie îți va oferi șansa de a-ți lărgi orizonturile, mai ales în ceea ce privește călătoriile și convingerile filosofice.

Vibrația va fi extrem de intelectuală, așa că asigură-te că tragi de orice fir de care se agață creierul tău. Noi prietenii ar putea intra, de asemenea, în joc, deoarece universul conspiră pentru a conecta spirite înrudite. Dacă te simți instantaneu în ton cu cineva pe care tocmai l-ai întâlnit, este probabil că a fost pus în calea ta cu un motiv. Ar trebui să menții limite sănătoase, permițând în același timp ca încrederea să crească organic și constant.

Venus migrează în Leu pe 5 iunie, cerându-ți să devii creativ cu identitatea ta

Aceste vibrații se referă la găsirea de noi hobby-uri și la ramificarea cercului tău social, deși ar trebui să rămâi loial și celor mai buni prieteni ai tăi. Relațiile se vor simți mai calde, dar ar putea apărea probleme romantice dacă orgoliul încăpățânat sau orgoliile se pun în calea armoniei. Nu uitați să vă ascultați partenerul în această perioadă, înțelegând că veți realiza mai multe dacă lucrați în echipă.

Încurajați-vă apropiații să se mândrească cu abilitățile lor, formând pacte care se bazează pe autoperfecționare reciprocă și pe dorința de a vă vedea unul pe celălalt reușind.

Contratimpuri minore ar putea duce la tulburări emoționale odată ce Saturn se îndreaptă spre retrograd pe 17 iunie, coincizând cu Luna Nouă în Gemeni. Va fi mai important ca oricând să te convingi singur să treci peste momentele de încercare, înțelegând că ai puterea de a te susține mental și emoțional. Încearcă să îți stabilești intenții care se învârt în jurul atenției și a modelelor de gândire sănătoase, deoarece vei fi într-o poziție unică pentru a-ți reconfigura mintea. Dacă ți-ar prinde bine un plus de iubire și îngrijire, nu te simți vinovat dacă îți împărtășești poverile sau dacă ceri un discurs de încurajare.

Vei simți o schimbare odată ce Soarele va intra în Rac pe 21 iunie, marcând începutul oficial al verii.

Deși acest sezon jucăuș este adesea afiliat cu excursii la plajă, nopți târzii în oraș și căutarea aventurii, vor intra în joc și teme importante în jurul odihnei și al îngrijirii de sine. Încetișor în planurile tale pentru următoarele trei luni, oferindu-le corpului și minții tale un moment de reîncărcare înainte de a adăuga mai multă distracție în farfurie. Proiectele domestice pot deveni, de asemenea, o prioritate, mai ales odată ce Mercur intră în semnul Racului, pe 26 iunie.

BERBEC

Urmărirea împlinirii va necesita o muncă spirituală grea, dragi Berbeci, pe 3 iunie, în timpul Lunii pline din Săgetător, care promite să lumineze căile superioare. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a face un bilanț al emoțiilor tale și al situației actuale, recunoscând dacă prioritizarea anumitor obiective ți-a îndepărtat fericirea generală. Dacă este timpul să încetinești cu relația ta, căutarea succesului sau înclinația spre petrecere, acest eveniment lunar te poate ajuta să te îndrepți spre o existență mai bine conturată. Dacă nu știi sigur unde sau cum să inițiezi schimbarea, cerând semne, meditând și căutând înțelepciunea celorlalți te poate ajuta să găsești un punct de plecare solid.

Luați în considerare investiția într-un nou hobby odată ce Venus intră în Leu pe 5 iunie, deoarece stelele se aliniază pentru a vă ridica potențialul creativ. Între timp, intrarea lui Mercur în Gemeni, pe 11 iunie, îți va spori simțul minții, permițându-ți să rămâi implicat în concepte noi, procese artistice și dobândirea de cunoștințe. 

Abilitatea Voastră de a-i face pe ceilalți să se simtă în largul lor va beneficia și ea de un impuls cosmic, ajutându-vă să vă deschideți drum cu noi prieteni și potențiali parteneri. Încearcă să nu te împrăștii prea mult între angajamentele sociale și interesele speciale, înțelegând că mințile ocupate au nevoie de o pauză.

Povestea ta de vară ia startul odată ce Soarele intră în Rac pe 21 iunie, punându-te într-un spațiu sensibil și nostalgic. Sprijină-te de aceste vibrații, apropiindu-te de filmele, cântecele și mâncărurile care au fost cele mai influente în anii tăi de formare, arătând puțină dragoste pentru copilul care trăiește în tine. Dinamica familiei va avea ocazia să se consolideze odată ce Mercur se va muta în semnul racului pe 26 iunie, încurajându-ne pe toți să ne spunem adevărurile emoționale. Acest plasament planetar îți va cere să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare, mai ales când vine vorba de cei cu care coabitezi.

TAUR

Jupiter și Nodul Nord se întâlnesc în semnul tău pe 1 iunie, dragă taurule, marcând ceea ce ar putea fi cea mai norocoasă zi a anului pentru tine. Deși ar trebui să te gândești cu siguranță la imaginea ta de ansamblu, încearcă să nu te suprastimulezi făcând prea multe deodată. Pune baze solide, fii cu ochii pe premiu și ia în considerare posibilitatea de a urmări o stea. Vibrațiile bune vor continua să curgă în timpul Lunii pline din Săgetător de pe 3 iunie, ceea ce te va propulsa mai aproape de transformările pe care le cauți.

Venus, guvernatorul tău planetar, intră în Leu pe 5 iunie, aducând o căldură liniștită în inima ta. Te vei simți deosebit de protector față de viața ta de familie și de relațiile cele mai intime pe parcursul următoarelor săptămâni, iar latura ta grijulie va fi la vedere. Încearcă să nu-ți sufoci apropiații cu prea multă dragoste, mai ales când vine vorba de urmași sau de jumătatea ta semnificativă. Dacă ești în prezent într-o relație nouă sau pe scena întâlnirilor, acest plasament planetar ar putea accelera investițiile emoționale, deși ar trebui să îți amintești să îți păzești inima dacă încrederea nu a fost pe deplin stabilită.

Folosește Luna Nouă în Gemeni din 17 iunie pentru a stabili intenții financiare și ia în considerare să ceri sfatul unui consilier de încredere dacă speri să îți extinzi investițiile, dar nu ești sigur de unde să începi. Vei fi într-o dispoziție deosebit de socială pe măsură ce începe vara, iar Soarele Racului activează sectorul din harta ta care guvernează comunicarea, redirecționându-ți atenția spre spre nopți calde, alături de cei mai buni prieteni. Luați în considerare planificarea următoarei călătorii sau a unei mari aventuri odată ce Mercur intră în semnul racului pe 26 iunie, aducând o energie ușor neliniștită care vă va face să tânjiți după noi priveliști, sunete și fețe.

GEMENI

La mulți ani, Gemeni! Pe măsură ce Soarele călătorește prin semnul tău, ar trebui să te simți ca și cum lumea este la picioarele tale și orice este posibil. Ambiția, dorința și încrederea vor fi teme majore pentru tine în acest moment, ajutându-te să faci salturi spre obiective în timp ce cosmosul sărbătorește o altă revenire a Soarelui în semnul tău. O energie revitalizantă te va susține chiar acum, marcând scuza perfectă pentru a te angaja în sfârșit la noi începuturi și să-ți împlinești visele pe care ai fost prea reticent să le urmărești până în acest moment. Fii atent la cei care te urăsc în timp ce mergi înainte, deoarece steaua ta strălucitoare ar putea atrage câteva priviri geloase.

Luna Plină în Săgetător de pe 3 iunie luminează sectorul din harta ta care guvernează dragostea, aducând focuri de artificii în spiritul tău. Fie că ești singură, angajată sau te întâlnești cu cineva, apleacă-te asupra acestor vibrații bune păstrându-ți inima deschisă și nu uita să te distrezi! Latura ta poetică va străluci odată ce Venus intră în Leu pe 5 iunie, dar încearcă să nu romantizezi persoanele sau situațiile care sunt noi pentru tine sau care sunt presărate cu dezamăgiri istorice. Din fericire, Mercur intră în semnul tău pe 11 iunie, ajutându-te să îți menții un simț al clarității și o dorință de autoconservare determinată intelectual.

Puneți-vă o dorință specială de ziua de naștere în timpul Lunii Noi din 17 iunie, care va acționa ca un marker ceresc de kilometraj, perfect pentru a visa măreț și pentru a stabili obiective pe termen lung. S-ar putea să începeți să vedeți semne de manifestare încă din 21 iunie, când Soarele din Rac se îndreaptă spre sectorul din harta dvs. care guvernează prosperitatea. De asemenea, vi se va cere să vă verificați valoarea de sine pe tot parcursul lunii, mai ales când Mercur intră în semnul Racului, pe 26 iunie. Sprijină-te de aceste vibrații cu mantre pozitive, prietenii care te susțin și iubire de sine și nu găsi scuze pentru oricine care nu-ți apreciază pe deplin personalitatea.

RAC

Nu te forța să faci nimic din ceea ce nu ai chef să faci acum, dragă Racule, deoarece Soarele Gemenilor te îndeamnă să stai liniștit. Dacă nu ai mai petrecut timp în singurătate de multă vreme, o petrecere, astrele îți vor da permisiunea de a face asta. O alianță cosmică între Jupiter și nodurile destinului din 1 iunie promite să aducă puțină mișcare în sfera ta socială. Împarte-ți energia cu înțelepciune în acest moment, fiind selectiv cu privire la cine și ce merită atenția ta.

O energie expansivă se va instala în timpul Lunii pline din Săgetător, pe 3 iunie, și s-ar putea să începi să te întrebi cum poți pune face mai mult. Dorința de a atinge înălțimi mari va fi pronunțată acum, dar va trebui să lucrezi la abilitățile tale de organizare, dacă vrei cu adevărat să actualizezi aceste vise. Din fericire, o energie de împământare va intra în joc odată ce Venus va intra în Leu pe 5 iunie, ajutându-te să înțelegi ce pași urmează. Acest plasament planetar te poate reconecta, de asemenea, cu încrederea ta, mai ales atunci când refuzi să te mulțumești cu mai puțin decât valorezi.

Nu-ți înăbuși sentimentele când Saturn își începe călătoria retrogradă pe 17 iunie, coincizând cu Luna Nouă în Gemeni.

Dacă aveți probleme în procesarea sau comunicarea anumitor aspecte ale psihicului dvs., o scrisoare scrisă de mână către dvs. sau către o persoană dragă vă poate permite să găsiți claritate. Spiritualitatea va juca, de asemenea, un rol important în capacitatea ta de a-ți menține optimismul pe parcursul acestei retrogradări planetare, așa că nu uita să te implici cu latura ta filosofică chiar și atunci când distracția de vară atinge apogeul. Vei începe să te simți mai extrovertit odată ce Soarele va intra în semnul tău pe 21 iunie, iar popularitatea ta va urca și ea cu siguranță.

LEU

Distracțiile vor apărea cu ușurință pe măsură ce Soarele își continuă călătoria prin Gemeni, dragă Leu, și vei dori să ții un control sănătos asupra timpului petrecut în fața ecranului. Aceste vibrații ar putea fi deosebit de periculoase pentru productivitatea ta, mai ales atunci când pui mâna pe telefon între două lucruri pe care ți-ai propus să le faci. Încearcă să faci ceva distractiv și extrovertit în timpul Lunii pline din Săgetător de pe 3 iunie, care te poate ajuta să te scuturi de social media. Inspirația creativă vă poate apuca, de asemenea, în timpul acestui eveniment astrologic.

Armonia te va urma odată ce Venus va intra în semnul tău pe 5 iunie și vei căuta noi modalități de a-ți aranja imaginea. Planeta atracției va fi de partea ta, așa că nu fi surprins, dacă vei observa câteva priviri insistente. Folosește această energie pentru a explora diferite alegeri estetice, pe măsură ce astrele te îndeamnă să îți schimbi garderoba sau să încerci în sfârșit ultima coafură la care te gândeai. Așteaptă-te ca arborele tău social să crească odată ce Mercur intră în semnul Gemenilor, pe 11 iunie și asigură-te că vei da curs noilor conexiuni pe care le faci.

Nu vă fie teamă să inițiați conversații în timpul Lunii Noi din Gemeni din 17 iunie, care vă va cere să vă extindeți. Aceasta poate fi, de asemenea, o bună ocazie de a cerceta grupurile de interes special sau grupurile de activiști, care îți pot hrăni spiritul în timp ce te ajută să-ți găsești prieteni pe viață. Vei simți o schimbare atunci când Soarele va intra în Rac pe 21 iunie, dând startul verii tale cu o vibrație liniștită și contemplativă. Acest plasament solar îți va cere să îți reexaminezi relația intimă și s-ar putea să te trezești retrăgându-te sau eliminând afișările vieții tale personale de pe internet.

FECIOARA

Vei avea puterea de a te extinde dincolo de granițele și obstacolele care te-au restricționat cândva, dragă Fecioară, datorită unei alianțe cosmice între Jupiter și Nodul Nord, pe 1 iunie. Nu te teme să împingi limitele în această zi, dându-ți permisiunea de a elimina neîncrederea sau îndoiala de sine pentru a atinge înălțimi mari. Lucrurile bune vor continua să te înconjoare în timpul Lunii pline din Săgetător de pe 3 iunie, iar împlinirea emoțională va fi ușor de atins atunci când îți hrănești sufletul prin conectarea cu familia și aplecarea asupra spiritualității tale

S-ar putea să te trezești ascunzând o pasiune sau un secret romantic odată ce Venus intră în Leu pe 5 iunie, aducând planeta iubirii în sectorul din harta ta care guvernează adevărurile nespuse. În timp ce acest plasament planetar te poate ajuta să te împaci cu ceea ce ai cu adevărat în suflet, ar putea intra în joc și frica legată de iubire, mai ales dacă ai fugit de anumite elemente din trecut. Din fericire, vei avea șansa de a-ți organiza psihicul odată ce Mercur intră în Gemeni pe 11 iunie, permițându-ți să stabilești limite cu tine și cu ceilalți în numele clarității și al sănătății mentale.

Vei plonja în vară și te vei distra din plin odată ce Soarele va intra în Rac pe 21 iunie, aducând un val de energie în sfera ta socială. Acest plasament al Soarelui te-ar putea face să îți asumi responsabilitatea de a organiza întâlniri cu cei mai apropiați, așa că asigură-te că începi imediat să îți planifici petrecerile de sezon. Conștiința ta socială se va ridica, de asemenea, în această perioadă, iar contribuția la o organizație nonprofit sau voluntariatul va aduce câteva puncte de karmă majore, în timp ce îți va ridica moralul. Examinează-ți relația cu noutățile, odată ce Mercur intră în semnul Racului, pe 26 iunie, găsind un echilibru sănătos între a rămâne informat și a-ți păstra sănătatea mentală.

BALANȚA

Nu lăsa ca bunăvoința ta să te afecteze luna aceasta, dragă Balanță, deoarece Soarele Gemenilor îți activează casa filozofiei și a spiritualității. În timp ce aceste vibrații te pot ajuta să te simți mai susținut și mai liniștit, există riscul ca natura ta plină de compasiune să te facă să te simți exploatat mai târziu. Amintește-ți să îți menții ferm limitele și încearcă să nu cazi în capcana unor povești lacrimogene care vin cu un cost pentru tine. Deși bunătatea va fi o temă de care va trebui să fii atent, asta nu înseamnă că trebuie să te suprasoliciți pentru cineva care s-ar putea să nu-ți întoarcă favoarea.

Bursa de zvonuri va fi activă în timpul Lunii pline din Săgetător de pe 3 iunie, deși ar trebui să eviți să te implici în orice conversație care are o tentă negativă. Din fericire, vibrația ar trebui să se simtă mai ușoară, odată ce Venus intră în Leu pe 5 iunie, amintindu-ți că nu ești singur pe lume și că trebuie să lucrăm cu toții împreună pentru a crea experiențe pozitive. Acest plasament planetar este, de asemenea, grozav pentru a vă reconecta cu contacte vechi, așa că asigurați-vă că vă urmăriți rețeaua socială pe parcursul următoarelor săptămâni.

Sincronicitățile și coincidențele pot avea un înțeles mai profund odată ce Mercur intră în Gemeni pe 11 iunie, așa că asigură-te că ești atent la ceea ce ar putea fi mesaje de dincolo. Luna Nouă în Gemeni de pe 17 iunie va acționa ca o zi deosebit de favorabilă pentru tine, cerându-ți să te angajezi la obiective specifice pentru următoarele șase luni. Vei simți o schimbare atunci când Soarele va intra în Rac pe 21 iunie, punându-te în starea de spirit de a cultiva succesul profesional. Conversațiile importante te pot ajuta să avansezi odată ce Mercur intră în semnul Racului, pe 26 iunie, așa că nu te teme să-ți tragi șeful deoparte pentru a discuta despre potențiale oportunități pentru tine.

SCORPION

Oportunități de prosperitate s-ar putea manifesta la începutul lunii, dragă Scorpionule, deoarece Luna Plină din Săgetător îți luminează casa finanțelor pe 3 iunie. Cu toate acestea, nevoia de a cheltui va fi, de asemenea, pronunțată, încercați să vă protejați cărțile de credit atunci când vine vorba de achiziții inutil de extravagante. Între timp, Venus își face debutul în Leu și în sectorul din harta ta care guvernează ambițiile profesionale pe 5 iunie, ascuțindu-ți atenția atunci când vine vorba de a urca pe scara carierei. Acest plasament planetar ar putea, de asemenea, să stârnească ceva mișcare în viața ta amoroasă, iar un pretendent de succes ar putea fi la orizont.

Ia în considerare renegocierea pactelor pe care le-ai făcut cu tine însuți în timpul Lunii Noi în Gemeni din 17 iunie, care are loc în casa ta de transformare. Acest eveniment lunar se referă la remodelarea angajamentelor, mai ales dacă te-ai maturizat și te-ai îndepărtat de vise care nu mai par fezabile. Din fericire, Saturn își începe călătoria retrogradă chiar în această zi, ajutându-te să te îndepărtezi de căile greșite fără a-ți răni ego-ul. Cu toate acestea, cheia pentru a prospera în acest climat cosmic este să înlocuiești vechile ambiții cu altele noi. Amintiți-vă că este în regulă ca prioritățile să se schimbe, mai ales atunci când logica intervine pentru a vă arăta o cale mai bună de urmat.

S-ar putea să cedați vacanței, odată ce sezonul Racului apare pe 21 iunie, deschizându-vă inima și punându-vă în același timp în starea de spirit pentru conexiune. Conexiunile sociale vor părea mai naturale în următoarele săptămâni, mai ales odată ce Mercur intră în semnul Racului, pe 26 iunie. Folosește această energie pentru a împărtăși mai mult din tine cu persoanele pe care le iubești, oferindu-ți o perspectivă mai bună asupra intereselor tale personale și a talentelor tale unice. Dacă aveți o latură dedicată meșteșugurilor sau vă place să gătiți, puneți în valoare aceste daruri răsfățându-vă familia și semenii cu mărturii handmade ale afecțiunii voastre.

SĂGETĂTOR

Simțul tău pentru detalii va fi puternic acum, dragă arcașule, deoarece Mercur alunecă prin sectorul din harta ta care guvernează perfecționismul, rutina și productivitatea. Aceste vibrații îți vor cere să îți observi munca, iar standardele pe care le stabilești pentru ceilalți ar putea crește și ele. Deși vei jongla cu multe, încearcă să te conectezi cu lucrurile simple atunci când Jupiter se va apropia de Nodul Nord, pe 1 iunie, mutându-ți atenția spre plante și animale. Alinierea la vastul ecosistem al Pământului poate acționa ca o formă de meditație, calmându-ți mintea și permițându-ți în același timp să vezi mai clar calea de urmat.

Faima va pluti în aer în timpul Lunii pline din Săgetător de pe 3 iunie și s-ar putea să te afli din ce în ce mai mult în centrul atenției pe măsură ce orele trec. Acest eveniment lunar vă va permite să vă schimbați listele de lucruri de făcut pentru a vă satisface o dorință de explorare și distracție. Vibrațiile bune vor continua să apară atunci când Venus va intra în Leu pe 5 iunie, revitalizând sentimentul de optimism și făcându-vă să vă deschideți inima și să îmbrățișați practici spirituale care îți oferă un sentiment de pace.

Tonul se va schimba pe 21 iunie, când Soarele va intra în Rac, îndemnându-vă să priviți mai atent în interior. Dacă ultimele săptămâni au adus un program încărcat, acest climat cosmic vă va oferi șansa de a vă destinde și de a vă elibera de stres. În acest moment, este posibil să începeți să simțiți că ați făcut tot ce ai putut și că zarurile trebuie să se așeze acolo unde cad. Deși este adevărat că veți începe să vedeți consecințele comportamentelor bune și rele chiar acum, fiecare eșec comportă o oportunitate de a vă îmbunătăți și de a vă dezvolta.

CAPRICORN

Spiritul tău și abilitățile tale de multitasking vor fi pronunțate în această lună, dragă Capricorn, deoarece Soarele Gemenilor aduce sprijin în sectorul din harta ta care guvernează eficiența. Aceste vibrații îți vor da un avantaj în relațiile cu munca, colegii și prietenii, permițându-ți să treci de la o sarcină la alta pe un nor de inteligență sclipitoare. Te vei afla într-o poziție unică pentru a-i aduce pe ceilalți laolaltă, așa că nu-ți fie teamă să-ți asumi rolul de lider în sfera ta profesională și personală. Cu toate acestea, este posibil să vreți să vă odihniți în timpul Lunii pline în Săgetător din 3 iunie, care vă va încuraja să vă luminați în interior în timp ce vă reîncărcați social.

Parteneriatele sănătoase se bazează întotdeauna pe respect reciproc, această temă se va accentua odată ce Venus intră în Leu, pe 5 iunie. Folosește această energie pentru a-ți bucura cei mai apropiați și cei mai dragi oameni cu o mulțime de complimente și acte autentice de afecțiune, deoarece acest lucru va duce la legături mai profunde. Este posibil să începi să te îndepărtezi de persoanele care nu te prețuiesc sau nu îți oferă aceeași considerație pe care o ai tu pentru ele. Din fericire, intrarea lui Mercur în Gemeni, pe 11 iunie, te poate ajuta să rezolvi problemele din relațiile tale, atâta timp cât ești dispus să le semnalezi într-un mod rațional și diplomatic.

S-ar putea să începi să încetinești odată ce Saturn, conducătorul tău planetar, intră în călătoria sa retrogradă prin Pești pe 17 iunie. Dacă ar exista vreodată un moment în care să-ți poți acorda o pauză, acesta ar fi pe parcursul acestei perioade astrologice. Din fericire, o energie armonizatoare vă va găsi atunci când Soarele va intra în Rac, pe 21 iunie, dându-vă un imbold pentru a lua lucrurile mai ușor la începutul verii. O ambianță romantică te va urmări și în următoarele săptămâni, iar dorința de a-i îngriji pe cei dragi va avea un efect tandru asupra personalității tale.

VĂRSĂTOR

Poate fi zâmbetul tău, inteligența ta ascuțită sau alura naturală care atrag, dar e adevărat dacă te gândești că mai multe persoane au flirtat cu tine în ultima vreme! Pe măsură ce sezonul Gemenilor îți luminează a cincea casă solară, astrele vor conspira pentru a-ți spori încrederea, care va radia. Nu va trebui să te agiți în privința situațiilor sociale sau te zbați să fii carismatic, fiindcă universul te va binecuvânta cu un plus de strălucire pe măsură ce abordezi fiecare situație cu multă demnitate și atenție. Nu vă fie teamă să vorbiți sau să faceți valuri și asigurați-vă că puneți întrebări dacă la un moment dat deveniți confuz sau nesigur

Vei simți o schimbare când Venus va intra în Leu, pe 5 iunie, ceea ce îți va crește și mai mult popularitatea. Acest plasament planetar va fi deosebit de util atunci când urmăriți chestiuni de suflet, așa că nu fiți timid când vine vorba de a flirta. Asigură-te doar că te reconectezi cu responsabilitățile tale de bază atunci când Saturn intră în mișcare retrogradă pe 17 iunie, mai ales dacă ai cedat în fața efectelor amețitoare ale romantismului sau ale întâlnirilor. Această revenire cosmică îți va reaminti, de asemenea, că este în regulă să te retragi încet dacă ai investit în cineva sau în ceva care nu se dovedește a fi așa cum ai sperat.

Grijuliul din voi va găsi o mulțime de lucruri de făcut odată cu apariția sezonului Racului, pe 21 iunie, punându-vă în dispoziția de a-i ajuta pe ceilalți. Cu toate acestea, liniile care separă încercarea de a ajuta și încercarea de a repara pe altcineva ar putea să se estompeze cu ușurință. Fă-ți o favoare și caută să îți organizezi propriile afaceri odată ce Mercur intră în semnul Racului pe 26 iunie, și vei avea puțin timp rămas pentru a te băga în viața altcuiva.

PEȘTI

Sezonul Gemenilor îți va permite să treci peste stările emoționale sau mentale dificile, dragă Pești, deoarece universul te înarmează cu instrumentele necesare pentru a procesa sănătos sentimentele. Cu toate acestea, orice Peștișor cu un istoric de comportament de acțiune, în timp ce este supărat poate fi nevoit să analizeze acest comportament, mai ales dacă este instinctiv. Ia în considerare modul în care educația ta poate continua să îți influențeze răspunsul la opoziție, conflicte sau provocări, alegând dacă duci mai departe comportamente nesănătoase la care ai fost expus în tinerețe. Terapia profesională poate fi deosebit de utilă în acest moment, deși un prieten matur îți poate oferi, de asemenea, sprijinul de care ai nevoie.

Luați în considerare adăugarea unei piese sau două la garderoba dvs. odată ce Venus va intra în Leu pe 5 iunie, ceea ce vă va cere să faceți ordine și să vă mândriți cu aspectul dvs. fizic. Aceste vibrații sunt, de asemenea, excelente pentru a repara tivurile și petele, așa că asigurați-vă că vă implicați în orice haine care au nevoie de puțină dragoste în plus. În ceea ce privește chestiunile inimii, vei avea nevoie de un partener care să te susțină, dar care este, de asemenea, determinat să își creeze propriul succes, astfel încât să vă puteți sărbători și inspira reciproc. Dacă ești în prezent pereche cu cineva care nu are motivație sau impuls, ai putea întâmpina unele fricțiuni.

Vei simți o schimbare atunci când sezonul Racului începe, pe 21 iunie, semnalând începutul verii și o renaștere creativă pentru tine. Acest plasament solar este perfect pentru a evolua mai mult de cât se așteaptă de la tine, prioritizând autenticitatea mai presus de orice. Vei începe să arăți mai mult colegilor sau celor pe care i-ai ținut la distanță, mai ales când Mercur intră în semnul Racului, pe 26 iunie. Conversațiile tale vor deveni mai intime pe parcursul următoarelor săptămâni, mai ales în ceea ce privește prieteniile și iubirile în devenire, deși ar trebui să continui să îți păstrezi cele mai profunde secrete pentru moment.

.

About Post Author

Optimized by Optimole