Exercitii simple

Exerciții simple pe care le poți face acasă

Puteți începe să faceți exerciții chiar azi.

Poți începe cu câteva exerciții simple pe care oricine le poate face acasă.
Exercițiile sunt pentru începători, dar pot fi făcute de oricine. Dacă le faci în fiecare zi sau măcar de două ori pe săptămână, vei deveni din ce în ce mai flexibil. Vei simți că poți face mai mult, după fiecare set pe care îl termini.

Exercițiile pot fi făcute și de oamenii ocupați. Nu aveți nevoie de timp prea mult pentru a le face. Lipsa de timp nu este o scuză pentru lipsa de mișcare.

Fă acest pas important pentru corpul tău !


Fie că ai 10 minute la dispoziție sau o oră, folosește aceste momente și vei vedea rezultatele.

1. Broscuțe

Acest exercițiu antrenează toate părțile corpului și este foarte bun pentru inimă. Exercițiul arde 10 calorii pe minut.

Dacă facem 10-20 de repetări, putem considera că am făcut cel mai bun exercițiu de ardere a grăsimilor pe care îl putem face acasă. o

2. Sărituri foarfecă

Dacă vi se par grele, înseamnă că nu le-ați încercat. Exercițiul folosește, de asemenea, toți mușchii importanți, dar face și inima să accelereze.

Pentru a începe, pur și simplu faceți un pas înapoi cu piciorul stâng, în timp ce mâna dreaptă merge în față, iar cotul este la 90 grade. Din această pozițiem săriți în aer, în timp ce schimbați poziția picioarelor, astfel încât să aterizați pe celallat picior. Puteți arde 12 calorii pe minut, deci aveți ocazia să vă antrenați și să pierdeți în greutate, într-un interval scurt de timp.

3. Sărituri

Ca și exercițiul de dinainte, săriturile folosesc și ele la antrenamentul cardiac. Puteți pierde și în greutate făcându-l. Îndoiți genunchii, în timp ce brațele merg către spate. Apoi, săriți, ridicând mâinile drepte, sus. Săriți cât de sus puteți, iar când aterizați, îndoiți genunchii. Nu faceți pauze între sărituri.
Este unul dintre cele mai bune exerciții pentru slăbit, se poate face folosind foarte puțin spațiu și timp. Va lucra mușchii picioarelor și vă va face mai puternici.

4. Flotări

Flotările sunt, de asemenea, un exercițiu care lucrează tot corpul și poate fi făcut de oricine. Pentru a putea face flotările mai ușor, puteți să puneți mâinile pe o bancă, o canapea sau chiar pe perete.

Cu cât unghiul este mai mare ( mâinile sunt pe podea), cu atât mai mult din greutatea corpului va fi susținută de brațe.

Pentru a arde mai multe calorii, puteți încerca să bateți din palme, în momentul în care vă ridicați. Dar asta…doar dacă ați lucrat mai întâi brațele. Oricum, este un exercițiu care va tonifia întregul corp.

5. Urcă pe munte

Aces exercițiu este unul pe care îl poți face oriunde. Pe de altă parte, este recunoscut ca un exercițiu foarte soliticant. Cu cât greutatea corpului tău este mai mare, cu atât vei consuma mai multe calorii. Trebuie să-l repeți, însă, de cel puțin 40 de ori. Poți să-l faci în pauzele dintre celelalte seturi de exerciții, adică îl poți alterna cu celelalte tipuri, dar sa-l faci de 40 ori.

6. Jumping Jack

Este unul dintre cele mai vechi exerciții și este tot unul cardio. Primul beneficiu al acestuia este că îți crește ritmul cardiac. Vei respira din ce în ce mai adânc în timp ce îl faci, ceea ce crește oxigenarea sângelui și al mușchilor.
De asemenea, este bun pentru sistemul limfatic și va arde grăsimile foarte rapid, producând scăderea în greutate.

Poți face cât de multe sărituri în timp de 10 secunde, apoi te poți odihni pentru alte 10 și să repeți setul. Poți continua de 2-3 ori.

About Post Author

Optimized by Optimole