Astrologie 2022

Astrologie 2022-Previziunile astrologice ale lunii noiembrie 2022

Astrologie 2022

Astrologie 2022

Să vedem care sunt previziunile astrologice ale lunii noiembrie 2022! O nouă lună care începe în timp ce navigăm prin fereastra unei eclipse. Manualul de astrologie 2022 a ajuns, așadar, în penultima filă.

Noiembrie 2022 va fi o lună plină de revelații, iluminări și creștere accelerată

În timpul eclipselor, vălul dintre lumi este mai subțire și totul se petrece mai repede și mai neașteptat decât suntem obișnuiți. Încă suntem în căutarea centrului, în haos și incertitudini. Trecem prin emoții puternice și renunțăm la ceva care reprezenta stabilitatea și siguranța și la iluzia că deținem controlul.

În același timp, Marte care s-a oprit în Gemeni din mișcarea retrogradă, se apropie de o cuadratură cu Neptun. Marte retrograd ne inspiră să ne punem întrebări despre ceea ce ne dorim, de ce ne dorim și cum ne-am putea împlini dorințele. Este o mișcare a planetelor care ne încetinește mersul înainte.

Avem însă timp să reflectăm asupra motivațiilor și intențiilor noastre.

Astrologia momentului reflectă un contrast între neliniștea și viteza adusă de sezonul eclipselor și sentimentul de suspendare, ceață și confuzie care vin de la cuadratura dintre Marte și Neptun, activă întreaga lună.

Să ne concentrăm mai atent pe tranzitele lunii noiembrie 2022

5 noiembrie 2022

Venus în Scorpion este în conexiune cu Uranus în Taur și cu toții vom începe să observăm crăpăturile din fundație. Cum am ajuns să fim victimele monotoniei? Relațiile, estetica și valorile noastre vor suferi un șoc electric și ne vom dori noutate, independență și începuturi. Următoarea zi, pe 6 noiembrie, Venus în Scorpion va avea de-a face cu Saturn în Vărsător. Dorința de creștere și de cucerire a noi teritorii vor fi cenzurate de seriosul Saturn. Inima ne va spune ceva, dar presiunea grupurilor sociale, a familiei sau a societății ne vor obliga să acționăm altfel. Vom simți un război între dorința de a ne urmări scopurile și vinovăția, rușinea și teama pe care va trebui să le depășim pentru a face acest lucru.

8 noiembrie 2022

O eclipsă totală de Lună în Taur, în conjuncție cu Uranus și Nodul Nord al Lunii ne face să ne îndreptăm către viitor cu viteza luminii. Eclipsa aduce la lumină adevăruri șocante, în timp ce ne zguduie fundația pe care ne-am construit viața. Este valabil atât la nivel individual, cât și la nivel de ansamblu. Luna și Uranus sunt în unghi drept cu Satun și în opoziție cu Mercur și Soarele și cu Venus din Scorpion. Acest eveniment aduce schimbări la nivel individual și colectiv în sistemul de valori, în paradigma financiară, modelele relaționale și percepția vieții.

Aspectul va crea ocazii pentru detașarea de vechi atașamente, identități și moduri depășite de comportament și ne va pune în contract cu resursele noastre interne și cu creativitatea.  

Luna se va simți confortabil în Taur, fiindcă acestuia e în căutare de plăcere, dar Uranus va aduce evenimente ascunse la lumină și informații șocante vor ieși la iveală.

E bine să lăsăm soarta să decidă.

Ne liniștim pe 10 noiembrie, fiindcă Venus din Scorpion se întâlnește cu Neptun în Pești în această dată. Lumea e mai înclinată spre compasiune și înțelegere. Vindecarea și energia romantică se simt în aer. Este o zi minunată să construim relații romantice sau să ne concentrăm pe un proiect creativ. E bine să ne bucurăm de această energie cât avem timp, fiindcă pe 11 noiembrie, Soarele în Scorpion se lovește de Saturn în Vărsător. Îndoiala, teama de respingere și de judecată ne vor încețoșa mintea. Este foarte ușor să fim critici cu noi înșine în această zi. Dacă ne canalizăm energia spre un proiect și vom reuși să ne îndeplinim sarcini dificile, ne vom recăpăta încrederea în noi înșine.

Un val de energie magică și misticism va veni pe 15 noiembrie

Astrologie 2022

Venus din Scorpion se va întâlni cu Jupiter în Pești. Când două dintre planetele aducătoare de noroc ajung împreună într-un semn de apă, ne vom dori să avem grijă de cei care ne sunt aproape. Norocul în dragoste și în zona financiară se arată, cu toții ne vom dori socializare mai mult decât de obicei.

Venus intră în Săgetător pe 16 noiembrie 

Venus este prima planetă care intră în Săgetător în această lună. După eclipsă și opoziția Venus-Uranus, valorile și nevoile noastre în relații se vor fi schimbat semnificativ. Venus aduce dorința de a ne extinde cercul social și de a explira diferite moduri de a ne conecta cu noi înșine, cu ceilalți, cu viața în general. În timp ce Venus se află în Săgetător, apreciem libertatea, transparența și autenticitatea și ne simțim atrași să investim în dezvoltarea noastră personală. Acest tranzit ne inspiră să ne îndreptăm către relații care ne ajută să aflăm mai multe despre noi și ne susține în căutarea scopului și sensului vieții.

Pe 17 noiembrie, Mercur intră în Săgetător

Mercur intră în Săgetător, la doar câteva ore după Venus. Această mișcare ne invită la filozofare și ne inspiră să ne lărgim orizontul mental și să descoperim noi sensuri ale realității. În timp ce Mercur este în Săgetător, vrem să înțelegem viața în sens mai larg, descoperim sisteme de credințe sau ideologii. Tranzitul ne inspiră să ne conectăm cu natura, să învățăm din experiențe și să ne angajăm în procese intuitive și să facem observații și asocieri. Vom putea ajunge în ape mai tulburi, fiindcă Mercur în Săgetător înseamnă, pe scurt, un pumn în gură. Comunicăm brutal de sincer în această zi și suntem mai aprinși. E bine să ne gândim înainte de a vorbi. Ceea ce pentru noi poate fi o glumă, pentru alții poate să nu fie la fel de amuzant. Mercur și Venus vor ajunge în același punct pe cer, pe 21 noiembrie, aducând începuturi sau noi înțelesuri relațiilor de iubire și fluxului financiar. Atenție la idei, conversații și discuții la care veți participa în acestă zi!

Pe 22 noiembrie, începe zodia Săgetătorului

Soarele se întâlnește cu Mercur și Venus în semnul Centaurului și zodia Săgetătorului începe, aducând la lumină relația noastră cu autenticul.

Suntem inspirați să ne punem întrebări despre sensul pe care îl dăm vieții.

Tranzitul Soarelui prin Săgetător este momentul să ne întoarcem la alinierea cu adevărul nostru personal, cu sinele nostru intuitiv și intim. Este momentul din an care ne oferă ocazia să observăm cum s-au schimbat ideile noastre și cum ne raportăm la filozofiile și ideologiile care ne-au ghidat până acum.

Lună nouă în Săgetător și Jupiter staționează în mișcare directă

Sezonul Săgetătorului abia a început și am experimentat o Lună Nouă chiar în primele grade ale semnului zodiacal. Luna nouă are loc în timp ce Jupiter se află în Pești, începându-și mișcarea directă, Peștii fiind domiciliul vechi al planetei. Pe 23 noiembrie, începe un nou ciclu lunar care va fi colorat de o dorință puternică de expansiune și explorare a vieții. Ne va oferi, de asemenea, ocazii de a descoperii noi posibilități și direcții. Trigonul făcut de Soare, Lună și Jupiter ne oferă o viziune optimistă asupra viitorului și ne face să descoperim noi posibilități și direcții. Vom avea încredere mai mare în noi înșine și în capacitatea noastră de a învăța din provocările pe care le întâlnim. Luna nouă din Săgetător de pe 23 noiembrie, ne va aduce informații promițătoare. Suntem gata să ne lărgim orizonturile și să ne revizuim scopurile. Dacă am simțit că nu am crescut prea mult în ultimele luni, vom avea șansa de a începe, de acum încolo.

Dezacorduri și discuții pot avea loc pe 29 noiembrie, când Mercur în Săgetător e în opoziție cu Mercur retrograd în Gemeni.

Nimeni nu renunță, atunci când e vorba de propriile opinii, în această zi. Interacțiunile pot deveni aprinse și furia reprimată poate ajunge într-un punct de maxim.

Pe 30 noiembrie, Venus în Săgetător are de-a face cu Marte retrograd, făcându-ne să ne gândim la tensiunile din parteneriatele noastre. Pasiunile, tensiunile și chimia senzuală ies în evidență. Putem fi tentați să mergem după ceva care nu are nici o legătură cu valorile și nevoile noastre. Puneți-vă întrebarea: este acest sentiment unul de moment sau este ceva real? Dacă nu găsiți nimic creativ sau romantic în această energie, atenție! Poate să vă aducă frustrare, certuri și furie care să vă afecteze relațiile. Orice s-ar întâmpla, magnetismul este maxim în această zi, așa că folosiți această putere cu înțelepciune!

Sfaturile noastre

În prima jumătate a lunii noiembrie, vom experimenta polaritatea Taur-Scorpion. Axa crează antagonism între creație și distrugere, câștig și pierdere, renunțare și dorința de a păstra. În cea de-a doua jumătate, arhetipul Săgetătorului va câștiga importanță. El va aduce atenția pe relația noastră cu adevărurile personale, autenticitatea și căutarea sensului.

Venus, Mercur și Soarele vor intra în semnul Săgetătorului, oferind importanță elementului Foc. Suntem motivați să găsim lecții noi și scopuri noi în experiențele pe care le-am avut în timpul eclipsei. Până la finalul lunii, Luna nouă în Săgetător și planeta Jupiter în Pești vor închide portalul eclipsei pe o notă optimistă. Vom fi inspirați să tragem concluzii și să creștem în urma experiențelor pe care o eventuală criză ni le-a adus. Astrologie 2022.

About Post Author

Optimized by Optimole