Astrologia lunii aprilie 2022 aduce noi începuturi

Pe 1 aprilie, Luna Nouă este în semnul Berbecului, aducând noi începuturi.

Această lunație aduce un „nou început” vieții noastre și ne provoacă să arătăm lumii partea noastră pură. Acționând asupra propriilor impulsuri interioare (cele constructive!) fără teamă și renunțând la nevoia de a rafina aceste impulsuri în funcție de ceea ce alții ar putea dori ca noi să facem sau de ceea ce alții cred că „ar trebui” să facem, descoperim mai multe despre noi înșine. Pe măsură ce învățăm să depindem de noi înșine, emanăm o cu totul nouă aură de forță care vine din încrederea în propria persoană.

Această Lună Nouă aduce o perioadă de noi începuturi și inițiative.

Se aliniază cu Mercur și apare atunci când toate planetele majore sunt în mișcare directă, sugerând o mentalitate curajoasă și puține obstacole. Cu toate acestea, Marte, conducătorul Berbecului, intră în conjuncție cu Saturn și, deși suntem gata să muncim din greu și avem ritm, ne temem că nu vom fi numărul 1.

Jupiter se aliniază cu Neptun pe 12 aprilie, iar obiectivele sau impulsurile idealiste și umanitare ies la suprafață. Acesta este un tranzit unic (nu se repetă de încă două ori cum o fac cele multe tranzite de planete). El aduce altruism și generozitate, realizarea de conexiuni cu oameni din medii diferite, expansiunea minții noastre prin experiențe neobișnuite sau diferite, credință și sentimentul că orice este posibil atunci când credem. Considerațiile practice ar putea trece acum pe planul al doilea. Facem mai ușor sacrificii personale pentru ceea ce credem a fi binele cel mai înalt.

Viața de zi cu zi, viața obișnuită nu ne mulțumește, fiindcă tânjim după o viață ideală.

Acest lucru poate duce cu siguranță la dezamăgire sau la sentimente puternice de nemulțumire și neliniște. De fapt, este posibil să avem nevoie să verificăm realitatea pentru a ne menține așteptările realiste. Ar trebui să fim precauți cu chestiunile legale, financiare și alte afaceri practice, deoarece tendința de a ignora detaliile critice sau de a ne asuma riscuri nebunești este mare. Cu toate acestea, dacă așteptările sunt ținute sub control, acesta poate fi un moment fabulos pentru a visa noi posibilități. Este, de asemenea, o perioadă în care simțim mai multă compasiune, principiul nostru călăuzitor este să avem încredere în oameni și univers.

Pe 16 aprilie are loc o Lună Plină în semnul Balanței

Această lunație aduce o conștientizare bruscă, în special a nevoii de a îmbunătăți relațiile noastre. Ceva este expus sau iluminat, determinându-ne să luăm legătura cu acele lucruri/sentimente pe care este posibil să le fi neglijat sau amânat. Dezechilibrele și defectele relaționale sunt mai vizibile și, poate, chiar strălucitoare acum. Ne putem simți inspirați să facem îmbunătățiri, venind cu strategii excelente.

Deși este o perioadă emoțională și accentul este pus pe afecțiunea noastră, recunoaștem partea practică sau găsim modalități practice de a ne îmbunătăți relațiile. Putem experimenta revelații în legătură cu independența noastră, nevoia de alții și parteneriate. Saturn se armonizează cu Soarele și Luna, în timp ce Pluto formează un cuadratură cu luminile în momentul acestei Luni Pline. Pot exista interacțiuni utile cu superiorii sau cu persoane mai în vârstă sau cu mai multă experiență, iar beneficiile pot veni ca rezultat. Putem alege să ne structurăm, limităm sau simplificăm viața într-un mod semnificativ care duce la îmbunătățiri majore. Suntem puțin mai atenți și mai conservatori acum, dar putem simți, de asemenea, multă presiune legată de ambițiile noastre sau de dorința de a avea mai mult control asupra vieții noastre. Cu toate acestea, toate planetele sunt în mișcare directă în acest moment, ajutându-ne să ne simțim mai puțin împovărați sau reținuți.

Pe 29 aprilie, Pluto intră în mișcare retrogradă

Energia intensă și complexă a lui Pluto atârnă greu în aer în zilele din jurul acestui eveniment.

Acum și în următoarele luni (Pluto este retrograd până pe 8 octombrie), este posibil să reevaluăm modul în care ne folosim puterea. Nu suntem la fel de deschiși sau direcți în ceea ce privește dorința noastră de control sau putere, iar unii dintre noi ar putea fi mai puțin în contact cu aceasta. O eclipsă solară are loc în zodia Taur pe 30 aprilie și este a doua dintr-un set Taur-Scorpion care a început în noiembrie 2021 cu o eclipsă de Lună în Taur. Este prima eclipsă solară din Taur din acest set. Eclipsa de Soare are loc atunci când Venus este strâns (parțial) în conjuncție cu Jupiter în Pești. Deoarece Venus este conducătorul acestei eclipse, ea este deosebit de semnificativă. Această eclipsă se aliniază cu Uranus și se armonizează cu Marte și putem începe mental pe măsură ce ne îmbarcăm către noi începuturi. Efectele sale pot fi resimțite până la șase luni după data reală a eclipsei.

În zodia Taurului, chestiunile legate de finanțele personale, valorile, proprietatea, resursele fizice și materiale, posesiunile personale, sentimentele de vrednicie, dorința de siguranță și securitate, rezistența la schimbare, confortul, senzualitatea și familiaritatea vor fi accentele puternice la nivel personal. Schimbări pe termen lung în aceste domenii sunt pe cale de a se petrece. Este un moment bun pentru întărirea sentimentului de securitate și reevaluarea relației noastre cu banii și bunurile. Descoperim ceea ce ne face cu adevărat fericiți și împliniți. Este, de asemenea, o perioadă pentru a lua în considerare noi modalități de a ne crește veniturile sau puterea de câștig. Energia nouă și puternică este cu noi pentru a prelua controlul asupra bunurilor și finanțelor noastre personale.

Luna Nouă din Taur este în general momentul pentru a reveni la plăceri simple și fizice

Savurăm o mâncare bună, ne bucurăm de activități care ne aduc în contact cu natura și cu corpul nostru. Este timpul să „ne oprim și să mirosim trandafirii” și să devenim mai conștienți de ceea ce ne face să ne simțim confortabil și în siguranță. Suntem provocați să fim mai sensibili și, eventual, mai conservatori în abordarea noastră, dar, în același timp, deschiși să facem schimbări fundamentale. De asemenea, suntem provocați să urmărim proiecte sau situații pe care este posibil să le fi abandonat sau la care am considerat că am renunțat, dacă sunt adecvate și valoroase. Este posibil să avem de-a face cu un anumit nivel de încăpățânare, atât cu ​​ceilalți, cât și cu noi înșine. Cu toate acestea, este un moment excelent pentru a ne conecta cu corpul nostru și cu natura prin activități terestre și pentru a aprecia ceea ce avem deja.

About Post Author

Optimized by Optimole