Jupiter și Saturn intră în Vărsător, în luna decembrie

Cel mai ciudat an nu se va încheia în liniște, fiindcă decembrie 2020 aduce o eclipsă totală și mișcări majore ale planetelor Jupiter și Saturn. Nu doar că cele două planetele vor intra în Vărsător, dar se vor afla și în conjuncție.

December 2020 începe cu data de 30 noiembrie când a avut loc o eclipsă de lună plină în Gemeni. Această energie intensă aduce o tranziție sau vești neașteptate. Prima jumătate a lui decembrie este mai liniștită din punct de vedere al stelelor, este perioada dintre două eclipse: cea din 30 noiembrie și o eclipsă totală de Soare care va avea loc pe 14 decembrie, în Săgetător.

Este a doua eclipsă în Săgetător in 2020(prima a fost pe 4 iunie) și a treia din seria de eclipse de pe axa Gemeni-Săgetător. Această axă este a comunicării și informației. Aceasta va scoate adevărul la lumină, înainte de manipulările și dezinformarea care se vor aglomera în perioada următoare, până în 2022.

Două planete mari, Saturn și Jupiter vor încheia trecerea lungă prin Capricorn, pe 17, respectiv 19 decembrie. Această trecere a imprimat condiții restrictive și limitative. Lecția Capricornului a fost aceea de a urma regulile și de a accepta limite inevitabile, cum au fost cele de până acum.

La jumătatea lunii, atât Jupiter, cât și Saturn vor intra în semnul Vărsătorului, semnul speranței și al idealurilor umanitare.

Acest lucru va aduce un avans al inovației în tehnologie și societate.

Jupiter va rămâne în Vărsător până pe 28 decembrie 2021, iar Saturn, până în martie 2023. Avem idee deja de efectele lui Saturn în Vărsător din perioada 21 martie-1 iulie 2020, unde s-a aflat, până să revină în Capricorn.

Această mișcare este începutul unei noi decade marcate de semnul Vărsătorului. Pluto va intra în Vărsător pentru prima oară în 2023, din 1798.

Acum, nu numai că Saturn va călători în tandem cu Jupiter, dar pe 21 decembrie 2020, în ziua solstițiului de iarnă, cele două planete uriașe vor fi foarte apropiate. Nu au mai fost așa de aproape, din 1623. De pe Pământ, ele se vor vedea ca o singură planetă strălucitoare.

Acestă conjuncție încheie și seria conjuncțiilor în semne de pământ.(ultima conjucție a fost în Taur, în 2000). Intrăm, așadar, într-o nouă perioadă a semnelor de aer(Gemeni, Balanță, Vărsător), care va dura 150 ani. Semnele de aer sunt asociate cu descoperirile științifice, tehnologia și comunicațiile.

Pe 23 decembrie, când Marte va intra în Berbec, vom avea un moment mai intens. Cu aceste două planete aflate în semne cardinale, vor apărea lupte de putere și ego-uri. Încercați să evitați să vă lăsați prins în astfel de lupte, fiindcă nimeni nu va dori să dea înapoi.

De Crăciun, luna va fi în Taur. Dacă nu puteți să fiți alături de familie, puteți pregăti niște rețete și păstra convențiile care să vă țină conectați. Taurul, care este materialist, va impune ca darurile să fie distribuite, chiar dacă ajung prin curier, în loc de hornul casei.

Cu istețul Mercur și inventivul Uranus care formează un trigon chiar în ziua de Crăciun, vom avea un fel de revelație în ceea ce privește scopurile noastre pentru 2021. Scrieți ideile care vă vin în aceste zile, să nu le uitați !

Finalul anului 2020 vine peste o lună plină în Rac, pe 29 decembrie. Aceasta va deschide inimile în finalul unui an atât de plin de emoții. De Revelion, luna va fi în veselul Leu, ceea ce ne va face să ne dorim să sărbătorim. Chiar dacă petrecerea va fi doar cu unul, doi sau trei invitați.

About Post Author

Optimized by Optimole