Astrologia lunii septembrie 2022

Astrologia lunii septembrie 2022, Mercur retrograd

Să vedem ce ne păstrează astrele pentru luna care începe, mai exact care este astrologia lunii septembrie 2022 și, nu-i așa, dacă Mercur este retrograd!

A fost o vară haotică, dar astrologia, horoscopul lunii septembrie ne spun că acesta a fost doar începutul.

Mercur-planeta comunicării este în opoziție cu Jupiter, pe 2 septembrie

Acest lucru poate duce la idei bune și la brainstorming exploziv. În plus, ne poate inspira să promitem prea mult și să nu putem oferi decât foarte puțin, așa că fiți realiști.

Luna începe zodia Fecioarei, ceea ce înseamnă că începe școala. E momentul să devenim organizați și practici și să ne urmărim scopurile, fiindcă acest semn de pământ se bazează pe rutină. Venus-planeta dragostei și a prieteniei-intră, pe 5 septembrie, în Fecioară. Poate că romantismul va mai scădea, dar va crește încrederea și sprijinul pe relații. Dacă Fecioara ar trebui să aleagă un limbaj al iubirii, acesta ar fi ”fapte”, deci nu uitați că să iei pe cineva de la aeroport poate să fie un gest foarte romantic.

Relațiile noastre sunt supuse turbulențelor, în diverse feluri. Mercur va fi retrograd din 9 septembrie, în Balanță. Acest semn care evită conflictele și caută armonia, având puterea să zâmbească chiar și în cele mai dificile situații, vă poate face să ajungeți la neînțelegeri fiindcă nu ați spus adevărul. Nu omiteți să spuneți motivul real din care nu vă convine ceva. Când Luna Nouă apare în intuitivul Pește, pe 20 septembrie, va fi un moment major de catharsis, așa că pregătiți-vă pentru emoții puternice.

Pe 16 septembrie, vor apărea scântei în relații, putându-se transforma în incendii mistuitoare, dacă nu aveți grijă.

Venus va fi în cuadratură cu Marte, ceea ce va încălzi atmosfera. Va crește deschiderea către conflicte și furie. Soarele din Fecioară va fi în opoziție cu visătorul Neptun din Pești. Vom avea tendința să supraromanțăm o anumită relație și să ne dăm seama, apoi, că am fost seduși de ideal și nu de realitate.

Este momentul să ne rearanjăm așteptările și ideea despre relații, mai ales dacă dinamica acestora ne face mai nervoși, în loc să ne calmeze.

Din fericire, zodia Balanței va începe pe 22 septembrie, ceea ce va spori dorința tuturor de a căuta armonia. Deși nu e bine să facem compromisuri prea mari, energia aceasta ne va ajuta să ne punem în locul celorlalți mai ușor. Cum Venus e în opoziție cu sensibilul Neptun, pe 24 septembrie, putem lăsa garda jos și să ne protejăm energia. Nu lăsați pe nimeni să vă consume energia, dacă ei nu fac același lucru pentru voi.

Cum Luna Nouă în Balanță din 25 septembrie ne încurajează să ne stabilim intenții noi și să deschidem un nou capitol, vom reuși să ne rezolvăm problemele de relații

Vom reuși să regândim relația, să căutăm echilibrul în dinamică. Cum Soarele în Balanță e în opoziție cu Jupiter, pe 26 septembrie, vom simți un plus de încredere și vom porni către succes. Este vremea să ne dăm seama că suntem puternici și că putem realiza ce ne propunem.

Luna ajunge la un final când Venus intră în Balanță, casa de domiciliu. Acest lucru va aduce relațiile în prim plan și ne va încuraja să ne îndrăgostim de toată lumea mai mult ca de obicei. Fiecare dintre noi are ceva de oferit lumii, iar Venus în Balanță vrea să ne deschidă mintea și să ne conectăm cu oamenii pe care îi vom întâlni.

astrologie 2022
Astrologia lunii septembrie 2022

About Post Author

Optimized by Optimole