Așteptați-vă la schimbări în acest sezon al eclipselor

Începem luna mai în semnul senzual și artistic al Taurului.

Așteptați-vă la schimbări în acest sezon al eclipselor, fiindcă mai urmează una, după cea de la începutul lunii mai.

Taurul este cunoscut pentru energia sa de pământ și pentru abilitatea de a se acorda la frumusețea naturii și a materiei. În semnul Taurului, ne concentrăm spre a atrage spre noi ceea ce are valoare. Ne gândim la valoarea noastră și facem tot ceea ce ne face să simțim bine. În ciuda dorinței de a încetini, climatul astrologic este marcat de schimbări, fiind un sezon al eclipselor.

Planeta plăcerii, Venus intră în Berbec pe 3 mai, aducând energii romantice, menținându-ne sau îndreptându-ne către relații, dar făcându-ne și impulsivi și nerăbdători.

Respingem plictiseala și suntem dornici de noi cunoștințe. Aveți grijă la apelurile pe care le veți primi, mai ales când Mercur intră în mișcare retrogradă, pe 11 mai.

Jupiter intră în Berbec pe 10 mai, planeta visării care a fost în Pești din decembrie 2021. Este timpul să primim un semnal de trezire din visare din partea universului. Schimbările planetare ne pot face să simțim că totul e urgent, de aceea e bine să avem grijă la stres și la nervi. Jupiter guvernează creșterea și prosperitatea. Când este sub influența Berbecului, puteți să vă impuneți nevoile și dorințele atât în domeniul profesional, cât și personal, chiar dacă Mercur este retrograd. Aât timp cât face asta cu încredere și nu cu aroganță, eforturile pot avea rezultate.

Este și momentul în care putem primi mesaje de la foști sau putem avea probleme de comunicare.

Așa cum se întâmplă când Mercur este în retrogradare, nu semnați contracte și nu vă legați prea mult. Mercur în retrograd în Gemeni poate spori duplicitatea persoanelor și ne poate arăta cine vorbește, dar nu face.

O eclipsă de Lună în Scorpion, pe 16 mai, aduce lucruri mai vechi la suprafață.

Eclipsele au tendința de a eclipsa oameni, circumstanțe și de a scoate la lumină diverse lucruri. Scorpionul se ocupă cu intimitatea și cu transformarea, așa că poate evidenția unde am uitat de noi pentru a ne apropia de cineva. Semnul de apă este cunoscut pentru intensitatea sa, pentru senzualitate și pentru influența socială. Vom simți nevoia să fim atenți la relațiile personale și să identificăm cele mai importante scopuri pe care le avem și cum le putem atinge.

În week-end-ul sâmbătă 15 mai care aduce o Lună Plină și o eclipsă de Lună în Scorpion e bine să stăm mai liniștiți.

Scorpionul poate fi puțin paranoic, momentele de Lună plină descoperă latura noastră instictuală, iar eclipsele sunt mișcări astrale destul de sălbatice. Nu e un moment bun să facem valuri. Evitați certurile, încercați să lăsați lucrurile să treacă și folosiți momentul pentru a avea grijă de voi și pentru odihnă, chiar somn.

Ambiția, creativitatea și momente de revelație vor apărea începând cu 20 mai.

Pe 21 mai, Soarele se alătură lui Mercur retrograd în Gemeni.


Sezonul Gemenilor încurajează comunicarea și nevoia noastră de comunicare. Suntem dornici de versatilitate, discuții și mișcare. Scăpăm de dorința de stabilitate, este momentul să ne urmăm curiozitatea și de a căuta experiențe interesante.

Semnul Gemenilor este cunoscut pentru dorința de mișcare și comunicare, dar aveți grijă, când Mercur este retrograd, problemele și întârzierile ne pot aduce frustrări.

Când planeta dragostei intră în Taur, Sâmbătă, 28 mai, toate semnele vor simți lucruri bune în dragoste. În mod diferit, în funcție de situație, de statut și de semnul zodiacal. Dacă părăsiți o relație toxică sau dacă mergeți la o primă întâlnire, aveți stelele în favoarea voastră.

Încheiem luna cu un Marte în Berbec și cu Venus care intră în casa proprie, adică în Taur.

Toate semnele vor simți o creștere a vitalității, energiei și bucuriei. Este energia noilor începuturi, care ne face să facem pași înainte și să începem proiecte noi.
O Luna Nouă în Gemeni, pe 29 mai, încurajează toate semnele să spună povești, să fixeze intenții și să comunice în stilul personal. Vom avea ocazia să ne împlinim câteva dintre vise.

Vestea cea mai bună este că vom avea diverse ocazii să ne reactualizăm. Spre deosebire de lunile trecute, luna mai aduce planetele în semne care pun în valoare cele patru elemente, așa că vom putea să ne conectăm cu capacitatea noastră magică.

Încercuiți data de Luni, 30 mai în calendar. Ea va aduce o Lună Nouă în Gemeni care va marca noi începuturi. Este o zi formidabilă pentru a începe un nou capitol romantic.  

About Post Author

Optimized by Optimole