astrologie 2023

Luna Martie, o lună de schimbări care influențează tot anul

Suntem doar la câteva luni de la începutul anului 2023, dar astrograma lunii martie influențează cel mai mult viața noastră, influență pe care o vom simți-o tot anul. Saturn intră în Pești, zodie pe care nu a mai vizitat-o din 1994-1996, iar Pluto se mută în Vărsător pentru prima dată din 1777!

Așteptați-vă ca viața să se accelereze destul de mult pe măsură ce Mercur, Venus, Jupiter și Soarele intră în Berbec, un semn de foc cu ritm rapid, pregătindu-ne pentru un teritoriu necunoscut în lunile următoare. Martie, însă, începe cu o aliniere vizuală uimitoare a lui Venus și Jupiter, un eveniment anual care tinde să aducă manifestări pozitive – și semnalează un moment excelent pentru a călători, în special pentru călătorii axate pe conexiune, plăcere, bucurie și divertisment.

Cu toții vom simți aceste schimbări dramatice atât la nivel personal, cât și colectiv.

Indiferent de ceea ce se va întâmpla, cu siguranță viața ta se va simți și va arăta diferit după această lună.

Luna martie începe într-o notă de vis, fiindcă Venus și Jupiter, cele mai norocoase două planete de pe cer, se întâlnesc în zodia Berbec pe 1 martie, făcând din această zi una benefică pentru dragoste și finanțe. Este posibil să sosească vești bune și să existe un plus de căldură în interacțiunile tale.

A doua zi, pe 2 martie, Mercur și Saturn se întâlnesc în Vărsător, aducându-vă înapoi la realitate. Pot sosi vești dificile sau te poți trezi angajat în gânduri foarte serioase. Vibrația se schimbă mai târziu în aceeași zi, când Mercur intră în Pești, iar intuiția atinge noi culmi.

Rețineți doar că Peștii visează adesea cu ochii deschiși sus în nori, așa că pot apărea și erori de comunicare

Soarele din Pești se întâlnește cu Uranus din Taur pe 6 martie, încurajându-vă să depășiți limitele și să încercați ceva nou. A doua zi, Luna Plină în Fecioară vă cere să găsiți echilibrul între sacrificiu și renunțare. Ți-ai respectat limitele? Funcționează rutina ta zilnică? Ajustați-vă programul, în consecință și eliberați ceea ce nu vă mai servește în timpul acestui ciclu lunar.

Pe 7 martie, Saturn intră în Pești, după o lungă călătorie prin Vărsător care a început în 2020. Un nou sector din harta natală care aduce lecții despre creștere, responsabilitate, maturizare și limitări.

Saturn petrece aproape trei ani în fiecare semn, ceea ce face ca această schimbare să fie importantă și notabilă, deoarece Saturn a intrat pentru prima dată în Vărsător în martie 2020. Mișcarea sa în Pești este o afacere uriașă, semnalând o schimbare în responsabilitățile noastre, limitările și modul în care ne structurăm viața. Luna plină din Fecioară care are loc în semnul opus Peștilor în această zi aduce în centrul atenției modurile în care ne manifestăm în slujba celorlalți, în timp ce Saturn în Pești ne amintește de îndatoririle noastre față de colectivitate. Problemele cu care este posibil să te fi confruntat personal și colectiv în ultimii trei ani se rezolvă pe măsură ce apar noi provocări.

Modul în care aveți grijă de voi înșivă și de ceilalți pe parcursul acestor schimbări este ceea ce contează cel mai mult.

Semnalele mixte sosesc pe 14 martie, când Marte în Gemeni se ciocnește cu Neptun în Pești și s-ar putea să simți că ți se descarcă bateriile. Energia scăzută, confuzia și paranoia pot fi amplificate sub acest tranzit sau, pe de altă parte, te poți simți chemat să acționezi și să lupți pentru o cauză. Soarele amplifică această energie neclară pe 15 martie, când se întâlnește cu Neptun. Nu este o zi în care să fii productiv. Sunteți într-o stare de visare – acordați-vă la semnele din jurul vostru.

Venus intră în semnul său de reședință, Taurul, joi, 16 martie, lăsând a doua jumătate a lunii caracterizată de o schimbare în a prioritiza confortul, calitatea și plăcerile simple ale vieții. Este un moment excelent pentru a prioritiza experiențele alimentare, relaxarea și alte activități orientate spre plăcere în călătoriile tale.

Pe 18 martie, Mercur intră în Berbec, încurajând comunicarea directă.

Mintea se mișcă rapid și suntem gata să mergem după ceea ce ne dorim.

Apoi, Soarele intră în Berbec, pe 20 martie. Sezonul Berbecului ne încurajează să ne concentrăm asupra nouă înșine și să ne stabilim intențiile, pentru că este începutul unui nou an astrologic!

Ce speri să realizezi în următoarele 12 luni? Stabilește-ți intențiile la echinocțiul de primăvară și pornește înainte fără teamă după manifestările dorințelor tale! O Lună Nouă în Berbec are loc a doua zi, construind pe această energie revitalizantă. Cumva, ceea ce odată părea insurmontabil, acum pare realizabil.

Energia proaspătă și sprintenă a acestui semn ar putea fi exact ceea ce ai nevoie la începutul celui de-al doilea trimestru al anului – și este o lună nouă excelentă de folosit pentru a stabili intenții pentru restul anului 2023. Berbecul este direct, rapid și la obiect, așa că folosiți această energie pentru a vă propulsa în noi călătorii.

Câteva zile mai târziu, joi, 23 martie, Pluto va intra în Vărsător, părăsind Capricornul pentru prima dată de când a intrat în acest semn, în 2008. Pluto, planeta transformării totale și complete, a luptelor pentru putere, a morții și a renașterii, va testa apele în Vărsător până pe 11 iunie, așa că fiți atenți la schimbările pe care le observați în această perioadă, atât în plan personal, cât și în jurul vostru.

Câteva zile mai târziu, Marte părăsește în sfârșit Gemenii, unde face ravagii din august 2022, și intră în Rac.

Există o puternică tendință protectoare cu Marte în Rac și vă va fi teamă să luptați pentru cei pe care îi iubiți. Luna se încheie cu câteva surprize în dragoste și finanțe, când Venus în Taur se întâlnește cu Uranus în Taur pe 30 martie. Cuplurile care sunt pe butuci și se simt nesigure în privința viitorului lor ar putea decide să se despartă. Cei singuri ar putea găsi dragostea apărută din senin! Cerul este imprevizibil și sunteți gata să vă asumați riscuri și să vă îmbibați de experiențe noi atunci când vine vorba de relațiile noastre. Dacă această energie se manifestă cu finanțele, ar putea semnala un câștig neașteptat sau nevoia de a face o achiziție majoră. Un lucru este sigur: Viața va fi mult diferită după acest vârtej de lună!

About Post Author

Optimized by Optimole