Astrologie aprilie 2023

Astrologia lunii aprilie 2023 aduce surprize

Astrologie 2023

Luna trecută a fost importantă, o lună de schimbări. Astrologia lunii aprilie aduce surprize și ea! Am intrat într-o nouă eră astrologică odată cu intrarea lui Pluto în Vărsător și am întâmpinat noul an astrologic odată cu începutul sezonului Berbecului. Cu atât de multă acțiune planetară, viața ta ar putea arăta sau se poate simți complet diferită față de cum arăta în urmă cu o lună. Astrologia lunii aprilie aduce și mai multe răsturnări de situație, pe măsură ce sezonul Berbecului continuă să ridice volumul și dăm startul sezonului eclipselor. Pregătiți-vă!

Luna începe cu Mercur care intră în Taur pe 3 aprilie, iar modul în care comunicați devine mai intenționat

Fiind un semn fix, Taurul este cunoscut pentru ritmul său lent și constant, așa că s-ar putea să constați că oamenilor le ia mai mult timp să răspundă. Este o energie productivă pentru a-ți comunica valorile sau pentru a găsi consistență în viața ta de zi cu zi.

Pe 5 aprilie, Mercur în Taur se amestecă cu Saturn în Pești, împrumutându-vă disciplina necesară pentru a vă duce visele la bun sfârșit. S-ar putea să vă simțiți mai mult în fruntea listei de lucruri de făcut, de asemenea. O Lună Plină în Balanță ocupă cerul în aceeași zi, aducându-vă atenția asupra celor mai apropiate relații. În timpul acestei Luni pline, Soarele se învecinează cu Chiron în Berbec, ceea ce poate declanșa unele dintre nesiguranțele mai profunde și durerile din trecut. Înveți să găsești echilibrul între nevoile tale și cele ale celorlalți.

Dragostea plutește în aer pe 7 aprilie, când Venus în Taur îl îmbrățișează pe Neptun în Pești

Când două dintre cele mai romantice planete de pe cer se întâlnesc, apar scântei! Aceasta este o zi fabuloasă pentru a te implica într-o activitate creativă, a ieși la o întâlnire sau a petrece timp socializând. În aceeași zi, Mercur în Taur se sincronizează cu Marte în Rac, invitându-vă să treceți la acțiune pe baza ideilor dumneavoastră. Venus, planeta iubirii și a armoniei, intră în Gemeni pe 10 aprilie, făcându-vă mai cerebrală. Acest lucru are două sensuri pentru viața ta amoroasă: Îți dorești pe cineva de la care să înveți, cu care să dezbați și cu care să te distrezi! Venus în Gemeni tânjește după adaptabilitate și versatilitate. Aceasta este o energie de speed-dating, așa că nu fi surprinsă dacă oamenii sunt mai evazivi decât de obicei.

Venus în Gemeni se întâlnește cu Pluton în Vărsător pe 11 aprilie, iar unele dintre legăturile tale ar putea cunoaște un nou nivel de profunzime

Persoanele cu putere sau influență ar putea, de asemenea, să intre în viața ta în această perioadă. În aceeași zi, Soarele din Berbec se leagă de Jupiter din Berbec, creând o energie extrem de incitantă. Astăzi este ziua în care trebuie să vă asumați un risc și să vă faceți loc! Câteva zile mai târziu, o verificare cosmică a realității sosește pe 14 aprilie, când Venus din Gemeni se ciocnește cu Saturn din Pești. Ați lăsat să curgă vremurile bune, dar acum trebuie să vă întrebați: este acest lucru sustenabil? Acesta este un tranzit trecător, așa că să știi că orice sentiment de singurătate va trece.

O eclipsă de Lună Nouă și de Soare sosește imediat după miezul nopții, pe 20 aprilie și marchează începutul unui nou ciclu de eclipse pe axa Berbec-Balanță

Aceasta este, de asemenea, a doua Lună Nouă în Berbec din acest an – un eveniment rar! Din noiembrie 2021, am avut parte de eclipse pe axa Taur-Scorpion. Această schimbare înseamnă că două noi domenii ale vieții tale sunt supuse soartei și destinului care preia controlul! Uită-te la casele din harta ta natală pe care le ocupă Berbecul și Balanța pentru a afla mai multe despre tipurile de schimbări cosmice pe care le vei experimenta în următoarele 18 luni. Această eclipsă de Soare va sta lângă Jupiter în Berbec pe cer, ceea ce face ca undele sale de șoc să fie puternice și greu de ignorat!

Soarele intră în Taur mai târziu în cursul zilei de 20 aprilie, încetinind vibrațiile și încurajându-vă să vă scoateți la iveală hedonistul interior! Plăcerile devin mai importante acum. Petreceți ceva timp în natură și răsfățați-vă! În aceeași zi, Soarele în Taur se întâlnește cu Pluto în Vărsător, amintindu-vă că nu sunteți cu adevărat în control. Bătălii de voință se pot desfășura astăzi. Renunțați la ceea ce nu puteți controla, fiindcă este cea mai bună modalitate de a trece prin această energie.

Un tranzit special preia controlul asupra cerului pe 21 aprilie, când Mercur intră în retrograd în Taur

S-ar putea să vă simțiți mai încăpățânat, iar dacă așteptați un răspuns nu vă țineți respirația! Viteza de comunicare încetinește și mai mult decât de obicei în semnul Taurului. Dacă lucrezi la un plan de viitor pe termen lung, aceasta este o perioadă de revizuire. Acceptați încetinirea! Pentru că Taurul este guvernat de Venus, o planetă care are legătură cu finanțele și pot apărea și chestiuni legate de bani. Dacă aștepți un cec sau vești despre o promovare, nu-ți pierde speranța – dar te poți aștepta la întârzieri.

Mercur în Taur se întâlnește cu Marte în Rac pe 23 aprilie, aducându-ne înapoi la momentul când aceste două planete s-au întâlnit la începutul acestei luni, pe 7 aprilie. Orice lucru în care ți-ai pus energia în această perioadă vine pentru revizuire și refacere. Pe 25 aprilie, Soarele din Taur se întâlnește cu Saturn din Pești, creând o atmosferă responsabilă și productivă. Aceasta este o zi minunată pentru a lucra la un obiectiv sau un proiect în care ai investit. Luna se încheie cu întâlnirea lui Marte din Rac cu Uranus care se află în Taur, pe 29 aprilie, aducând o energie distractivă și imprevizibilă. Acțiunile tale s-ar putea să te șocheze pe tine și pe ceilalți!

About Post Author

Optimized by Optimole