Anca Roxana Constantin Calatoria

”Călătoria”, un spectacol marca Dan Puric, la Teatrul Național din București

Anca Roxana Constantin în ”Călătoria”, un spectacol în regia lui Dan Puric la Teatrul Național București

La Teatrul Național București, cel mai recent spectacol în regia lui Dan Puric și scenografia semnată de Doina Levința poartă titlul ”Călătoria”.

Există acel „ceva” în arta actorului și a omului de teatru complet, Dan Puric, care a cucerit nu doar publicul sofisticat, dar și pe cel novice cultural.

Există acel „ceva” în energia acestui artist original, al cărui talent scenic, dublat de un farmec intelectual, topește barierele sociale, etnice și de limbă.

Există, de fapt, un spirit genial, creator al unui limbaj universal, accesibil sufletului omenesc.

Asumat și adevărat, cu o conștiință artistică morală și națională, mereu atent la om și nevoile lui în vremurile pe care le traversăm, Puric ne propune o „Călătorie spre ceeea ce s-a pierdut: spre suflet, iubire și bucuria de a trăi”. Într-un concept unic, îmbinate magistral, stepul, pantomima, dansul și muzica oferă surprinzătoare dimensiuni comunicării expresiilor corpului în mișcare. Cu spectacolul lui Dan Puric, suntem mai aproape de valori și sentimente umane din ce în ce mai străine lumii de azi: demnitate, frumos, iubire, suflet, noblețe, artă, duioșie, candoare, umor, spirit, armonie, bucurie și curățenie sufletească.

Spectacol sub semnul recunoștinței – Călătoria este dedicat îndrăgitei coregrafe Malou Iosif, care trăiește la Nisa și împlinește în martie 98 de ani.

Acest spectacol vă propune o „călătorie” spre inima omului, atât de părăsită astăzi, spre sufletul românesc neîntinat de vremuri, spre privilegiul de a iubi și de a râde! Cei care-și vor lua „bilet”, vor avea șansa să se regăsească în ceea ce sunt și, mai ales, în ceea ce au nevoie sa fie! Vor fi „stații” în care vor putea cugeta asupra vieții, altele în care își vor aduce aminte de taina iubirii și multe altele în care vor redescoperi bucuria vieții!” Dan Puric

Distribuția


Dan Puric
Eduard Adam
Amalia Ciolan
Armand Calotă
Tomi Cristin
Ovidiu Cuncea
Irina Cojar
Iuliana Moise
Liliana Hodorogea
Zhu Rong Fu
Georgeta Marin Vîlcu
Emanuela Ciucan
Alexandra Neacșu-Puric
Petrică Voicu
Cristiana Ioniță
Beatrice Rubică
Silviu Oltean
Andreea Moustache
Meda Topîrceanu
Silviu Mircescu
Mihai Răducu
Anca Roxana Constantin Van Der Zee
Lucian Maxim
Elena Duicu
Raluca Țiplic
Anne Bezusenco
Robert Andrei Vlădescu
Antonio Șerban Andrei
Lucas Molina Perez
George Olar
Cezara Petredeanu
Teodora Calagiu
Costache Theodor
Ioana Budu Alexandra
Daniel Burcea
Horațiu Băcilă
Francesca Ilie
Matei Pîrvulescu
Luca Gudină
Luca Demezzo
Luca Udățeanu
Marius Teodorescu
David Hodos
Theodora Calotă
Antonio Piculeață

About Post Author

Optimized by Optimole