Săptămâna 17-23 ianuarie din punct de vedere astrologic

Ce se întâmplă din punct de vedere astrologic, în săptămâna 17-23 ianuarie ?

În timp ce Mercur a intrat de săptămâna trecută în mișcare retrogradă, avem mișcări planetare destule în această săptămână, care să ne țină în priză.

Totul începe Luni cu prima Lună plină din 2022. Luna Plină din Rac ne face să fim extra-senzitivi. Încercați să vă îmbrățișați vulnerabilitatea, în loc să fugiți de ea.

În timp ce Mercur și Venus sunt în mișcare retrogradă, Uranus intră în mișcare directă în zodia Taurului, începând de marți. De obicei, ne bucurăm când o planetă iși încheie mișcarea retrogradă, dar în acest caz, Uranus în mișcare directă poate cauza mai multe probleme. Așteptați-vă la ceva haos, viața va lua o întorsătură neașteptată.

Apoi, vom intra în Vărsător, odată cu Soarele care intră în această zodie începând de miercuri. Energia o ia razna în următoarele patru săptămâni, dar într-un mod pozitiv, fiindcă ne vom simți mai inventivi și mai independenți, fiecare în ritmul nostru.

Vărsătorul va pune accent pe relații și prietenii care vor fi prioritare în următoarea lună. Atenție, însă, cele două planete aflate în retrograd, Mercur și Venus pot aduce ceva probleme de comunicare.
Uranus ne spune să ne așteptăm la surprize, în special în zona banilor !!!

About Post Author

Optimized by Optimole