Horoscop luna august

Luna august începe cu Lună plină în zodia Vărsătorului

Luna august începe cu o lună plină strălucitoare (și potențial provocatoare de anxietate) în Vărsător, marți, 1 august.

Dacă ești îndrăgostit, Cupidon apare să aprofundeze relațiile datorită lui Juno, „asteroidul angajamentului”, care intră în adorabilul Leu, marți, 15 august. A doua zi, miercuri, 16 august, aduce o lună nouă întunecată în semnul felinelor, pe care ar trebui să o petreci cu persoana la care cuvinte precum „asteroidul angajamentului” te fac să te gândești. Sezonul zbuciumat și vioi al Fecioarei începe miercuri, 23 august, aducând rujuri închise la culoare și playlisturi de toamnă. 

La aceeași dată, începe retrogradarea lui Mercur, deși nu vei avea probleme atâta timp cât vei corecta textele importante și îți vei acorda timp suplimentar pentru călătorii. O vibrație pașnică se instalează peste Mercur retrograd atunci când Marte, planeta luptelor, intră în Balanță, semnul echilibrului, duminică, 27 august, făcându-i pe toți prea ocupați pentru a se certa.

Uranus, planeta rebelă care îi surprinde pe toți, intră retrograd în Taur luni, 28 august, cerând ca fiecare semn zodiacal să renunțe la obiceiurile proaste

În cele din urmă, toată lumea este un pic mai psihică decât de obicei când miercuri, 30 august, aduce o lună plină în poeticul Pești, așa că acum ar fi un moment excelent pentru a începe un jurnal de vise.

Luna august începe în forță, grație Lunii pline în Vărsător, marți, 1 august. Lunile pline, în ciuda strălucirii lor primitoare, pot fi momente stresante și, cu influența distantă a Vărsătorului, s-ar putea să vrei să te bucuri de aceasta relaxându-te acasă. Orice parteneriat înrădăcinat în dragoste, fie că este romantic sau cu cel mai bun prieten al tău, primește binecuvântarea lui Juno, „asteroidul angajamentului”, când intră în căldurosul Leu marți, 15 august. Așadar, este logic ca ziua următoare, miercuri, 16 august, care aduce o lună nouă în Leu, să fie cel mai bine petrecută alături de această persoană favorită. 

Sezonul zbuciumat al Fecioarei începe miercuri, 23 august

Fiți direcți în comunicare și acordați timp suplimentar pentru întâlniri sau alte obligații sociale importante. Mercur intră în mers retrograd în semnul său natal, Fecioara, miercuri, 23 august. Și, cel mai important, nu deveniți nostalgici și nu trimiteți un mesaj fostului. Tristețea verii a rămas în urmă.

În ciuda retrogradării lui Mercur, relațiile primesc un impuls plin de iubire din partea astrelor atunci când planeta luptătoare Marte intră în Balanță, semnul echilibrului și al parteneriatelor, duminică, 27 august. 

Așteptați-vă la neprevăzut când planeta rebelă Uranus intră în retrogradare în Taur luni, 28 august. Această retrogradare este despre curățenia în viață. Prieteniile false se destramă; ne simțim motivați să părăsim relațiile și locurile de muncă mediocre și este un moment excelent pentru a experimenta machiaje îndrăznețe.

Luna august se încheie cu o lună plină în Pești, miercuri, 30 august. Aveți încredere în intuiția dvs. în preajma acestei date datorită influenței intuitivului Pește, instinctele dvs. vor fi la maximum. Dacă aveți îndoieli în legătură cu o întâlnire sau o petrecere, aveți voie să renunțați în ultimul moment.

Să recapitulăm datele importante din luna august

Marți, 1 August: Lună plină în Vărsător
Marți, 15 August: Juno intră în Leu

Miercuri, 16 August: Lună nouă în Leu
Miercuri, 23 August: Începe zodia Fecioarei
Miercuri, 23 August: Mercur retrograd în Fecioară
Duminică, 27 August: Marte intră în Balanță
Luni, 28 August: Uranus retrograd în Taur
Miercuri, 30 August: Lună plină în Pești

horoscop august 2023
Horoscop august 2023

About Post Author

Optimized by Optimole