Astrologie octombrie 2023

Octombrie, o lună interesantă din perspectiva astrelor

Pregătiți-vă, pentru că astrologia lunii octombrie nu este deloc obișnuită! Octombrie este o lună interesantă din perspectiva astrelor.

Am intrat în sezonul Balanței

Luna începe în plin sezonul Balanței, invitându-vă să vă îngrijiți cele mai importante relații, să experimentați cu stilul vostru și să vă umpleți programul social.

Primul eveniment planetar al lunii ia startul pe 2 octombrie, când Mercur în Fecioară îl privește fix pe Neptun în Pești, aducând un val de confuzie. Abundă comunicarea defectuoasă și neînțelegerile. Partea bună a lucrurilor este că acesta poate fi și un aspect foarte creativ. Pe 3 octombrie, Mercur în Fecioară se întâlnește cu Pluton în Capricorn și te simți împuternicit cu planurile și ideile tale. Conversațiile care au loc astăzi se pot simți vindecătoare și transformatoare.

Mercur, mesagerul cosmic, se mută în Balanță pe 4 octombrie

Pui mai multă energie mentală în relațiile tale și în proiectele de colaborare și preferi să păstrezi pacea decât să zgudui barca. Unele tensiuni încălzesc cerul pe 8 octombrie, când Marte în Balanță se izbește de Pluton în Capricorn. Acest lucru poate stârni o energie nemiloasă care îi face pe oameni (inclusiv pe tine) să adopte o atitudine de a câștiga cu orice preț.

Sfat gratuit: Încercați să vă țineți ego-ul sub control și evitați luptele pentru putere, dacă este posibil.

Venus, planeta iubirii și a finanțelor, părăsește în sfârșit Leul

Venus se afla aici din 5 iunie și va intra în Fecioară pe 9 octombrie. Vestea bună: Am scăpat complet de faza de post-umbrire a lui Venus retrograd. Vestea proastă: Venus se chinuie puțin atunci când se deplasează prin Fecioara care se sacrifică. Când planeta iubirii se mișcă prin Fecioară, s-ar putea să găsești mai multă plăcere făcând sarcini banale cu partenerul tău, cum ar fi să gătiți împreună, să mergeți la sală sau să faceți comisioane.

Viața ta amoroasă se lovește de un obstacol cosmic de viteză pe 9 octombrie, când Venus în Fecioară se opune lui Saturn în Pești. Respingerea, eșecurile și singurătatea pot pipera ziua. Sfaturi gratuite: Acesta nu este cel mai bun moment pentru a vă declara iubirea nemărginită pentru cineva. Pluto își încheie retrogradarea pe 10 octombrie, cerându-vă să vă revendicați puterea și să vă îmbrățișați partea de umbră pentru vindecare.

Pe 11 octombrie, Marte intră în Scorpion, unul dintre semnele sale preferate, iar tu ești capabil să accesezi o resursă adâncă de determinare, consecvență și rezistență. Marte și Saturn, două dintre cele mai notorii planete provocatoare de pe cer, formează o conexiune armonioasă pe 13 octombrie. Revarsă-ți efortul și energia în proiectele și persoanele cu care vrei să te implici.

Înainte să vă dați seama, sezonul eclipselor va fi aici

O eclipsă de Soare de Lună Nouă în Balanță întunecă cerul pe 14 octombrie. Aceasta este prima eclipsă de soare în Balanță pe care o avem din octombrie 2004. Gândește-te la acea perioadă din viața ta: Pe ce erai concentrat? Teme similare pot apărea în următoarele 18 luni. Eclipsele solare coincid cu noi începuturi predestinate în viața noastră. Cu această eclipsă în semnul Balanței, s-ar putea să înceapă noi parteneriate sau un nou ciclu într-un parteneriat deja stabilit. Această eclipsă are loc, de asemenea, chiar lângă Nodul Sud, un punct de eliberare. Este posibil ca sub aceste raze de lună să părăsești anumite persoane sau modele de relații din trecut.

O străfulgerare de intuiție vine pe 19 octombrie

Pe această dată, Soarele din Balanță se întâlnește cu Mercur din Balanță, formând un cazimi.

Acest lucru poate aduce un moment de claritate, descărcări divine sau o descoperire. Secretele pot fi dezvăluite pe 20 octombrie, când Mercur în Balanță se ciocnește cu Pluton în Capricorn. Este posibil să abordați orice dinamică nesănătoasă a puterii sau să stabiliți limite. Este ușor să te simți blocat în trecut astăzi, așa că ai grijă de tine.

21 octombrie este o zi plină, pe cer

Soarele din Balanță se ciocnește cu Pluton în Capricorn, aducând un moment important de iluminare. În aceeași zi, Venus din Fecioară se întâlnește cu Jupiter din Taur, unind cele mai norocoase două planete de pe cer. Există mai multă fluiditate, ușurință și armonie în conexiunile tale. Pot sosi și vești norocoase sau fericite care merită sărbătorite. Mercur se mută în Scorpionul meditativ în aceeași zi, de asemenea. Este posibil să vă simțiți mai păzit sau mai retras. Acesta este un moment excelent pentru cercetare, explorarea psihicului tău și exersarea intuiției tale. Apoi, sunteți gata să vă luați un angajament sau să semnați un contract pe 22 octombrie, când Mercur în Scorpion se conectează cu Saturn în Pești.

Soarele intră în Scorpion pe 23 octombrie

Acest fapt pune capăt sezonului izolării din astrologie și vă invitâ să explorați necunoscutul. Sezonul 2023 al Scorpionului este aici și, indiferent de propriul semn zodiacal, tânjești după mai multă profunzime în interacțiunile tale. O explozie de dramă și energie pune stăpânire pe cer pe 28 octombrie, când Marte în Scorpion se așează pe cer față în față cu Jupiter în Taur. Este posibil să eliberezi furia reprimată sau pur și simplu să fii foarte productiv astăzi. Aceasta este o energie haotică, așa că încercați să vă mișcați prin lume puțin mai încet și mai atent decât în mod normal.

O eclipsă de Lună Plină de Lună în Taur are loc în aceeași zi

Marchează ultima eclipsă pe care o vom experimenta în acest semn până în 2031.

Eclipsele lunare coincid cu sfârșituri, puncte de culme și eliberare. Am experimentat eclipse atât în Taur, cât și în Scorpion în ultimele 18 luni, iar această eclipsă finală încheie o poveste majoră în zonele din harta ta natală pe care le ocupă atât Taurul, cât și Scorpionul. Gândește-te la 8 noiembrie anul trecut pentru indicii despre cum se va desfășura această eclipsă de Lună pentru tine. În aceeași zi, Mercur în Scorpion se opune lui Jupiter în Taur. Acest lucru poate marca o schimbare importantă în obiectivele tale personale, în sistemul tău de credințe sau sosirea unor știri sau informații importante.

Mercur și Marte se întâlnesc în semnul Scorpionului pe 29 octombrie

Această întâlnire crează o energie tăioasă, dar strategică. Cuvintele pot fi usturătoare astăzi și este posibil să vă perfecționați abilitățile, să vă stabiliți limitele sau să porniți la drum cu un proiect semnificativ. Luna se încheie cu o energie experimentală și plină de viață pe 31 octombrie, când Venus din Fecioară se apropie de Uranus din Taur. Este posibil să simțiți o dorință de a experimenta cu stilul vostru, de a vă condimenta relația sau de a vă interoga convingerile.

astrologia lunii octombrie 2023

About Post Author

Optimized by Optimole