Astrologie septembrie 2023

Ce ne oferă astrologia lunii septembrie 2023

Ce ne oferă astrologia lunii septembrie, vom afla imediat, aflând care sunt mișcările planetare ale perioadei.

Septembrie începe cu o binecuvântare cosmică

Venus, planeta iubirii, a relațiilor și a finanțelor, își încheie mișcarea retrogradă pe 3 septembrie! Acest lucru readuce stabilitate, unii dintre voi vă veți trimite foștii iubiți la plimbare, o dată pentru totdeauna. Venus a fost retrograd în Leu din 23 iulie, invitându-ne pe toți să ne explorăm dinamica relațiilor, valorile personale și bugetele. Odată ce Venus își va relua mișcarea directă, vei putea face din nou progrese în aceste domenii.

Pe 4 septembrie, Mercur retrograd în Fecioară împarte un sărut cu Jupiter în Taur, creând o atmosferă de susținere pentru comunicare. În aceeași zi, Jupiter, planeta expansiunii, a norocului și a înțelepciunii, staționează retrograd în Taur. Aceasta este o oportunitate de a rezista tendinței de a merge, oricum, înainte. Jupiter retrograd îți cere să reflectezi asupra convingerilor și obiectivelor tale personale, precum și asupra progreselor pe care le-ai făcut în ultimele luni. Acum este momentul să sărbătoriți cât de departe ați ajuns.

Câteva zile mai târziu, pe 6 septembrie, Soarele în Fecioară se află în același punct, pe cer, cu Mercur Retrograd în Fecioară, formând un cazimi. Atunci când o planetă se află în inima Soarelui, aceasta este întărită, chiar dacă este retrogradă. Acest cazimi marchează jumătatea acestui ciclu actual al lui Mercur Retrograd și poate aduce descărcări divine. Soarele în Fecioară se conectează cu Jupiter în Taur pe 8 septembrie, aducând sprijin și generozitate în calea ta. Ziua de astăzi se poate simți plină de optimism și potențial. Împărtășește-ți ideile cu cineva sau acționează asupra unui plan.

Luna Nouă în Fecioară oferă o resetare lunară pe 14 septembrie.

Această Lună Nouă este un moment aliniat pentru a vă curăța dulapul, a vă organiza și a vă reevalua obiceiurile și rutina zilnică. Această Lună Nouă formează conexiuni de susținere cu Uranus în Taur, Pluto în Capricorn și Neptun în Pești, stârnind creativitatea, schimbarea și energia de asumare a riscurilor.

Toată lumea poate răsufla ușurată pe 15 septembrie, când Mercur Retrograd se încheie!

Încă ne confruntăm cu perioada de umbră post-retrogradare până pe 30 septembrie, dar pe măsură ce neînțelegerile încep să se clarifice, programele noastre devin mai ușor de gestionat și s-ar putea să simți că în sfârșit faci din nou progrese. În aceeași zi, Soarele din Fecioară se amestecă cu Uranus din Taur, încurajându-vă să încercați ceva nou.

Alte vești bune sosesc pe 16 septembrie, când Venus în Leu se ciocnește cu Jupiter în Taur

Aceasta este ultima întâlnire a acestor două planete-Venus și Jupiter s-au mai ciocnit pe 11 iunie și 22 august.

Gândiți-vă la acele zile: Pe ce idei, evenimente sau conversații v-ați concentrat? Este timpul pentru o actualizare. Venus și Jupiter sunt cele mai norocoase două planete de pe cer, iar când se întâlnesc astfel, este de datoria ta să lași să se desfășoare vremurile bune

O stare de ușoară confuzie apare pe 19 septembrie, când Soarele în Fecioară se află pe cer față în față cu Neptun în Pești. Este posibil să vă simțiți mai puțin energic decât în mod normal sau să vă lăsați prins în fantezii sau în gândire paranoică. Neptun este o planetă a ceții și a iluziei, așa că, deși nu este cea mai bună zi pentru a lua decizii importante, este o zi excelentă pentru a-ți lăsa imaginația să zburde. Soarele din Fecioară se sincronizează cu Pluton din Capricorn pe 20 septembrie, aducând mai multă încredere și carismă. Ești mai capabil să îți recunoști mai bine propria putere și transformare, acum. Acesta poate fi, de asemenea, un aspect de vindecare care vă permite să renunțați la trecut cu blândețe și cu grație.

Echinocțiul de toamnă sosește și sezonul Balanței începe pe 22 septembrie

Pe măsură ce Soarele trece prin Balanță, începe oficial toamna – suntem la jumătatea anului zodiacal!

Acesta este un moment important pentru a reflecta și a fi martor la tot ceea ce ai realizat în ultimele șase luni. În timpul sezonului Balanței, te concentrezi pe cultivarea unui echilibru mai mare în viața ta, pe revărsarea energiei în relațiile tale și pe găsirea inspirației din frumusețea din jurul tău. Este posibil să trăiești un moment de deja vu pe 25 septembrie, când Mercur în Fecioară se întâlnește din nou cu Jupiter în Taur. Gândește-te la 4 septembrie – ar putea fi timpul să treci la acțiune în legătură cu unele dintre ideile pe care le-ai visat sau despre care ai discutat.

O Lună Plină dramatică în Berbec domină cerul pe 29 septembrie, aducând o undă de șoc în relațiile tale personale

Axa Berbec-Balanță se concentrează atât pe „eu”, cât și pe „noi” în relații. Dacă în cele mai apropiate conexiuni ale tale s-au acumulat tensiuni sau frustrări, acesta este un moment important pentru a le aborda. În aceeași zi, Venus din Leu se ciocnește cu Uranus din Taur, aducând și mai mult șoc și uimire în relațiile noastre. Acesta poate fi un moment de „a face sau a rupe”. Uranus este planeta întreruperii și a libertății și este posibil să tânjești după noutate sau mai multă independență în relația ta. Din fericire, luna se încheie pe 30 septembrie, cu Mercur în Fecioară formând o conexiune de susținere cu Uranus în Taur. Indiferent de dramatismul pe care l-a adus Luna Plină, ești capabil să abordezi problemele cu o perspectivă inovatoare. Aceasta este o pereche planetară minunată pentru rezolvarea problemelor, căutarea de soluții și primirea de mesaje intuitive.

Lună nouă
luna plină
Lună plină

About Post Author

Optimized by Optimole