Legea atractiei

Reprogramează-ți mintea și îți vei schimba viața

Legea atracției

3 pași pentru a trece peste orice adversitate

Reprogramează-ți mintea și îți vei schimba viața!

Când ești doborât în viață… ce faci?

Ai capacitatea de a folosi adversitatea ca pe un catalizator pentru o transformare profundă?

Sau rămâi blocat în regrete, durere și furie?

De multe ori, a rămâne pozitiv în situații dificile poate fi unul dintre cele mai provocatoare lucruri pentru un om.

Cu toate acestea, atunci când suntem capabili să trecem peste trecut șI să învățăm din el, putem evolua la nivel emoțional, mental, fizic și spiritual.

Dacă treci printr-o perioadă dificilă din viața ta și ai vrea să înveți cum să depășești rapid adversitatea…

Atunci aș vrea să împărtășesc cu tine 3 sfaturi care te vor ajuta să îți revii din orice provocări cu care te confrunți în acest moment.

Pasul 1. Reprogramează-ți mintea conștientă.

Atunci când treci printr-o perioadă dificilă din viața ta și te simți trist, deprimat sau frustrat, ai și un gând asociat cu aceste sentimente.

Adesea, credem că avem aceste sentimente din cauza a ceva ce se întâmplă în viața noastră, dar acest lucru nu este adevărat – întotdeauna gândul este cel care produce sentimentul .

Dacă nu vă simțiți bine, întrebați-vă „La ce mă gândesc acum?”. Pentru că povestea pe care ți-o spui ție însuți (despre situație) este cea care te face de fapt să te simți așa cum te simți.

Faceți un efort pentru a deveni conștienți de gândurile voastre… și odată ce veți face acest lucru, veți fi ieșit deja din situația în care vă aflați și veți deține acum puterea de a o schimba în orice fel doriți.

Pasul 2. Reprogramează-ți subconștientul.

Nu manifești ceea ce vrei, ci ceea ce CREZI. Dacă treci prin lupte financiare și spui că vrei să faci un milion de dolari, dar de fapt ai convingeri limitative în legătură cu banii, îți va fi foarte greu să atragi bogăția.

Trebuie să-ți descoperi convingerile limitative în fiecare domeniu al vieții tale pentru a-ți ridica starea vibrațională, astfel încât să poți atrage lucruri pozitive, ceea ce duce la cel de-al treilea pas.

Pasul 3. Ridică-ți vibrația la un nivel foarte ridicat

Legea atracției spune că orice energie pe care o emiți în lume este ceea ce vei atrage înapoi în viața ta.

Dacă simți rușine, vinovăție, furie sau regret, vibrezi la un nivel foarte scăzut și, prin urmare, șansele tale de a atrage lucruri pozitive în viața ta sunt, de asemenea, scăzute.

Dar dacă te afli într-o stare de iubire, bucurie, pace și recunoștință, vei atrage lucruri uimitoare în viața ta.

Ori de câte ori te afli în această stare pozitivă, nu uita să profiți de moment! Exprimă-ți recunoștința, împărtășește un zâmbet sau o vorbă bună și permite-ți să simți emoțiile pozitive.

Așadar, întrebarea este… cum te faci să intri în această stare de vibrație pozitivă?

Ei bine, meditația și jurnalul sunt ambele modalități excelente de a începe, dar stăpânirea primilor 2 pași de mai sus te va face să vibrezi la o stare superioară imediat!

De îndată ce vei face acest lucru, vei manifesta o viață incredibilă pentru tine (și pentru cei din jurul tău), pe măsură ce noi idei și oportunități mai mari vor începe să bată la ușa ta.

About Post Author

Optimized by Optimole