horoscop octombrie 2022

Ce ne spun planetele despre luna octombrie 2022?

Suntem în zodia Balanței, ceea ce ne îndeamnă să căutăm armonia și să ne bucurăm de momente plăcute alături de cei dragi. Este momentul moderației și a echilibrului care poate deveni chiar plictisitor în doze mari. O lună pe an, este însă plăcut. Ce ne spun planetele despre luna octombrie 2022?

În 2022, echilbrul nu este cuvântul care poate descrie cel mai bine luna octombrie. Vom avea de-a face cu două eclipse de Soare și cu Marte retrograd. Trei planete sunt încă în mișcare retrogradă, iar Saturn și Uranus se află în cuadratură.

Ce înseamnă asta? Energiile se schimbă făcându-ne să ne fie greu să facem planuri concrete. Singura constantă rămâne schimbarea, în acestă lună. Deci, considerați-vă puși în gardă!

Anotimpul mișcărilor retrograde se încheie – dar asta nu înseamnă că totul merge strună

Vom fi martorii finalului mișcărilor retrograde a unui trio de planete: Mercur (care a fost retrograd in Fecioară) – pe 2 octombrie, Pluto (în Capricorn)-pe 8 octombrie și Saturn (în Vărsător) – pe 23 octombrie.

Luna trecută a fost destul de complicat să facem față unui număr de șase planete retrograde, în special lui Mercur care se ocupă cu treburile noastre zilnice, cu tehnologia și relațiile interpersonale.

Vom simți, în sfârșit, puțină stabilitate în afacerile curente, la locurile de muncă și în societate, odată cu aceste mișcări planetare. Slavă cerului!

Credeți că mișcarea retrogradă a lui Mercur s-a încheiat? Luna Nouă în Berbec de pe 9 octombrie se opune grațioasei Venus, care guvernează zodia Balanței și păstrătoarea echilibrului. Poate că ați făcut compromisuri prea mari, v-ați sacrificat pentru alții și aveți resentimente. Este foarte bine să realizați asta, dar nu e prea bine să și spuneți.

Planetele din octombrie ne spun clar: nu putem să păstrăm pacea dacă ne sunt încălcate principiile și individualitatea. Dar putem să fim politicoși când spunem asta. Va fi greu să ne păstrăm manierele elegante în momentul acestei Luni Noi, dar merită să încercăm.

Este o provocare pentru toată lumea, să încerci să faci ca tine, fără să afectezi pe nimeni.

Deci, zodia Balanței nu este doar iubire și lumină, chiar dacă Mercur va intra în mișcare directă.

Făcătorul de reguli-Saturn și cel care încalcă regulile-Uranus se vor afla în unghi de 90 de grade, între 23 septembrie și 23 octombrie. Această energie, care a fost specifică anului 2021, face ultima vizită, zguduing structurile și ierarhiile, din nou. Atenție la schimbările care vor apărea, fiindcă s-ar putea să fie interesante.

A doua jumătate a lunii va fi, de asemenea, impredictibilă

Zodia Scorpionului începe pe 23 octombrie, ceea ce va intensifica energia. Ne va aminti însă că este bine să ne păstrăm nebunia în intimitate. Dar să nu credeți că vom reuși să controlăm această undă de energie. Pe 25 octombrie, începe sezonul eclipselor, o perioadă de două săptămâni greu predictibile care începe cu eclipsa parțială de Soare și Luna nouă din Scorpion.

Pe 28 octombrie, expansiva Jupiter, care ne dă încredere din Berbec încă de pe 10 mai, revine în Pești unde va rămâne până pe 20 decembrie.

Nu vom ieși cu totul din retrogradări, încă. Cu o zi înainte de Halloween, stelele ne vor mai aduce câteva surprize: Marte va reveni în Gemeni din 30 octombrie până pe 12 ianuarie. Acest semn al comunicării și al mass-media ne va face să fim preocupați de cum va arăta lumea.

Marte retrograd în Gemeni nu ne spune ”Să ne așezăm în jurul mesei din bucătărie și să vorbim!” Dimpotrivă. Deci, e bine să ne ținem comentariile de pe rețelele de socializare sub control.

E bine să ne exersăm comunicarea, dar să fim atenți să nu afectăm pe nimeni. E bine să ne gândim bine înainte de a vorbi sau scrie. Este foarte important, de ajutor și necesar să GÂNDIM.

Dacă nu putem, mai bine să ne abținem!

About Post Author

Optimized by Optimole