Astrologie 2023

Luna februarie 2023, o binecuvântare cosmică

Astrologie 2023

horoscop februarie 2023

O binecuvântare cosmică ne așteaptă pe toți, în momentul în care începem luna februarie.

Toate planetele de pe cer sunt în mișcare directă! Retrogradările au dispărut! A trecut doar o lună din 2023, dar sezonul Vărsătorului ne face pe toți să ne simțim pregătiți să ne eliberăm de vechile moduri de a trăi. Indiferent de semnul zodiacal, suntem gata să construim structuri, obiceiuri și conexiuni durabile care să ne scoată din zona de confort. Tânjim după mai multă socializare, așa că nu uitați să vă programați timp să petreceți cu prietenii și cei dragi. Ne va ajuta să ne încărcăm bateriile! Luna începe cu o undă de șoc pe 3 februarie, când Soarele din Vărsător se luptă cu Uranus din Taur. Energia Vărsătorului ne dă impulsuri clare, provocând dorința de a ne elibera de vechile tipare și de a încerca ceva nou.

Tensiunea crește pe 4 februarie, în relațiile romantice, fiindcă Venus din Pești se ciocnește cu Marte din Gemeni. Certurile pot duce la unele întâlniri pasionale. S-ar putea să vă certați cu câteva persoane astăzi sau să vă simțiți tentat să acționați impulsiv. Este și multă energie creativă aici, care poate fi ușor canalizată în activități artistice.

Pe 5 februarie, Luna Plină în Leu pune stăpânire pe cer, făcându-ne să fim atenți la sentimente.

Ne conducem după logică sau după inimă? Luna Plină și sălbaticul Uranus, ne vor aduce o surpriză sau două! Un sprijin neașteptat sosește pe 7 februarie, când Venus din Pești se întâlnește cu Uranus din Taur. Ne vom simți în siguranță să exprimăm ceva ce ne-a preocupat sau s-ar putea să simțim dragostea și aprecierea în relațiile cele mai apropiate. Cei singuri care nici nu visează la iubire, ar putea descoperi că aceasta apare din senin!

Ne vom scufunda în adâncuri și vom lăsa deoparte conversațiile de suprafață pe 10 februarie, când Mercur în Capricorn se întâlnește cu Pluton în Capricorn.

Când planeta comunicării și stăpânul lumii subtile fac echipă, vom fi gata să abordăm lucrurile pe care le-am ținut ascunse. Vom vorbi despre temerile noastre sau ne vom simți ca și cum ni s-ar fi luat o greutate de pe umeri. Secretele pot fi dezvăluite. Este o energie puternică pentru investigațiii sau pentru a găsi pe instagram pe cineva care ne-a plăcut.

Energia mentală se schimbă pe 11 februarie, când Mercur intră în Vărsător. Vom fi mai capabili să ne observăm gândurile și emoțiile, obiectiv. Putem avea mai multă activitate socială. Este momentul să ne stabilim limite în ceea ce privește timpul și energia. Vărsătorul este guvernat de disciplinatul Saturn.

Planeta iubirii, Venus și romanticul Neptun se întâlnesc în semnul Peștilor pe 15 februarie și își unesc vibrațiile pentru Ziua Îndrăgostiților.

Când acești doi porumbei planetari se întâlnesc, veți vedea lumea cu ochelari roz. Este ușor să vă lăsați duși de val sau să vă lăsați prinși de visarea cu ochii deschiși. În timp ce energia zilei poate fi plină de compasiune, creativitate și pasiune, te nevoie să facem tot posibilul să rămânem cu picioarele pe Pământ. A doua zi, vom fi treziți la realitate când Soarele în Vărsător se va întâlni cu Saturn în Vărsător. Devenim mai serios cu privire la obiective, iar orice iluzie pe care ne-am făcut-o începe să se evapore. Nu este ziua în care să ne aruncăm responsabilitățile la marginea drumului – ne este cerută concentrare maximă. Acolo unde ne vom orienta dedicarea, vor apărea roade pe parcurs.

O veste bună vine pe 17 februarie, când Mercur în Vărsător se conectează cu Jupiter în Berbec.

Conversațiile sunt susținute în această zi, iar optimismul se simte în aer.

Soarele intră în Pești pe 18 februarie, dând startul sezonului 2023 al Peștilor. Schimbarea este tangibilă pe măsură ce trecem de la semnul de aer, logic al Vărsătorului, la semnul de apă cu sentimente profunde al Peștilor. În următoarea lună, conducem cu inima și avem iertarea în mânecă.

Semnul Peștilor este ultimul semn zodiacal și, indiferent de cum arată harta noastră natală, e posibil să închidem și noi buclele și ciclurile karmice din anul trecut.

Luna Nouă în Pești apare pe 19 februarie, invitându-ne să ne întoarcem spre interior și să ne reconectăm cu vocea interioară. E bine să fim atenți la semnele și simbolurile din univers astăzi – toate ne vor transmite mesaje importante.

Viața amoroasă este pe cale să devină mult mai dulce odată ce Venus intră în Pești, pe 19 februarie.

În astrologia antică, Venus era menționată ca fiind „exaltată” atunci când era în semnul Peștilor – adică înfloritoare și trăind cea mai bună viață. Indiferent dacă dragostea este un punct central sau nu, s-ar putea să ne simțim recunoscători pentru că avem prieteni adevărați. Este o combinație incredibil de creativă de energie planetară – folosiți-o pentru a picta, dansa, crea și a vă lăsa imaginația să se extindă în moduri noi. Vești interesante și șocante pot apărea pe 21 februarie, când Mercur în Vărsător se va intersecta cu Uranus în Taur. Acesta este un tranzit care vorbește mai întâi și își cere scuze mai târziu, așa că nu fiți surprinși dacă veți spune cine știe ce! Partea pozitivă este că această energie ne permite să vedem o situație dintr-o nouă perspectivă și poate chiar să avem câteva idei inovatoare.

A doua zi, luna se încheie cu o energie inspirată, deoarece Mercur în Vărsător se întâlnește cu Marte în Gemeni. Mergem înainte cu o idee sau un plan. Discuțiile și conversațiile care au loc astăzi pot fi mai productive și mai încurajatoare decât în mod normal. Cu toată viteza înainte!

About Post Author

Optimized by Optimole