Cele mai importante aspecte în astrologia lunii martie 2022

Iată care sunt cele mai importante aspecte astrologice in luna Martie 2022

După două luni lungi ale lui 2022, sentimentul de prospețime al Anului Nou se simte ca o amintire îndepărtată. Cu toate acestea, astrologia lunii martie 2022 aduce noi începuturi și energia plină de speranță a primăverii. Întâmplările planetare din februarie ne-au adus în profunzimile sezonului Peștilor, concentrat pe sentimente. Dar între o lună plină care aduce curățare, anul nou astrologic și o perioadă rară în care nu avem nicio mișcare retrogradă, magia evenimentelor astrologice din martie ar putea fi și mai mare.

Începem, așadar, astrologic, luna martie 2022 cu o lună nouă, emoționantă în Pești, pe 2 martie. Această lunație ne oferă o șansă frumoasă de a ne manifesta și de a deveni spirituali – și asta este foarte în ton cu temele sezonului Peștilor prin care înotăm până pe 20 martie. Odată ce sezonul Berbec începe în ziua echinocțiului de primăvară, oficial va fi primăvară și vom sărbători și noul an astrologic. Gândiți-vă la aceasta ca la a doua șansă de a vă stabili intențiile de Anul Nou! Planetele îndrăgostite Venus și Marte vor călători una alături de cealaltă toată luna, inspirându-ne să ieșim din șabloanele obișnuite în dragoste și să îmbrățișăm noi începuturi pasionate și plăcute.

Energie bună cu o Lună Nouă

Fiind vârful unei perioade astrologice aglomerate, martie este singura lună completă a anului 2022 în care nicio planetă majoră nu va fi retrogradă – așa că ne putem bucura de un flux energetic orientat spre înainte, fără prea multe întreruperi cosmice. Această vrajă durează până pe 29 aprilie, când Pluto începe mișcarea retrogradă. Cu energia reînnoită a primăverii de partea noastră și cu exact zero planete retrograde care ne stau în cale, ne putem bucura de un sentiment de ușurință atunci când vine vorba de a face progrese, de a avansa în planuri și de a privi spre viitor.

Intrăm în luna martie cu energie reîmprospătată, datorită lunii noi visătoare în Pești, care va atinge vârful pe 2 martie. Acest moment lunar inspirator ne va spori intuiția, ne va lumina sentimentele și ne va încuraja să pășim spre creșterea noastră.

În plus, Soarele și Luna din Pești se vor alinia cu norocoasa planetă Jupiter în momentul acestei lunații – ceea ce este deosebit de special, având în vedere că Jupiter este planeta conducătoare tradițională a Peștilor. Influența jupiteriană de bun augur face din martie o lună fantastică pentru manifestare, stabilire a intențiilor spirituale și concentrare pe aducerea fanteziilor la viață.

Magia sezonului Peștilor

Primele săptămâni din martie cuprind cea mai mare parte a sezonului Peștilor din 2022. Energia mutabilă a semnelor de apă, a Peștilor, este eterică, visătoare și imaginativă, așa că atunci când soarele călătorește prin apele sale emoționale, ne pune în contact cu latura noastră sensibilă și ne îmbunătățește fantezia. Intuiția noastră va fi, de asemenea, crescută în această perioadă, mai ales odată ce planeta comunicării, Mercur, se va alătura Soarelui în Pești, pe 9 martie. Mercur este logica pură, dar când se află pe teritoriul acestui semn de apă, s-ar putea să descoperim că ne bazăm mai mult pe sentimente decât pe fapte. Scufundă-te în visele tale și permite-ți să înoți prin mările sentimentalității tale.

Sezonul Peștilor din acest an se simte deosebit de binecuvântat datorită prezenței lui Jupiter și a misticului Neptun în Pești. Aceste două planete sunt conducătorii tradițional și modern ai Peștilor și călătoresc alături de Soare, în semnul lor de origine, pentru singura dată în viața noastră.

Pe 5 martie, Soarele și Jupiter se vor conecta în Pești pentru prima dată din 2010, aducând oportunități masive de creștere, conexiune spirituală și expansiune creativă. Este un moment grozav pentru un ritual de manifestare. Săptămâna următoare, pe 13 martie, soarele și planeta visării, Neptun, se vor conecta în Pești, care aruncă un voal iluzoriu, de culoare trandafirie, peste stilul de iluminare, de obicei simplu, al soarelui. Ascultă-ți instinctul, simte-ți fanteziile și încearcă să nu-ți faci prea multe griji pentru detalii în această perioadă. Puterea simbolismului și a doua conectare a Peștilor sunt mai potrivite pentru această vibrație, de la jumătatea lunii.

Venus și Marte aduc surprize în iubire

Planeta romantică Venus și planeta pasiunii Marte, călătoresc mână în mână prin zodiac de la jumătatea lunii februarie, iar pe 5 martie, 6 martie vor forma un aspect de conjuncție vaporoasă pentru a doua oară într-o lună. Venus și Marte, în general, își unesc forțele în zodiac doar o dată la fiecare an sau doi, astfel încât ne oferă tuturor ocazia de a curăța orice blocaj în dragoste și de a crea noi cicluri fructuoase.

Pe măsură ce planetele dragostei se conectează în această uniune cosmică, ele vor părăsi semnul pragmatic de pământ al Capricornului și vor intra în semnul de aer al Vărsătorului, unde vor rămâne pe durata lunii martie. Această energie cool și colaborativă a Vărsătorului ne inspiră să îmbrățișăm neconvenționalitatea în dragoste și să gândim în afara șabloanelor atunci când vine vorba de plăcere, pasiune și de a obține ceea ce ne dorim. Nu vă gândiți la tradițiile, obiceiurile sau rutinele din trecut – acum este momentul să vă reînnoiți relațiile cu prietenii și iubiții cu câteva elemente de surpriză și excentricitate.

Luna Nouă în Fecioară aduce noi surprize

Pe 18 martie, în ultimele zile ale sezonului Peștilor, luna plină din martie 2022 va veni cu un mesaj prompt și practic: Să-ți aduni bucățile la un loc. Această lunație are loc în semnul de pământ ordonat al Fecioarei și oferă tuturor semnelor zodiacale șansa de a-și curăța tabelele personale înainte de sfârșitul iernii și să înceapă un nou sezon. Folosește această energie de pământ pentru a face curățenia de primăvară în viața ta și pentru a renunța la orice obiceiuri proaste. Luna plină din martie este cunoscută și sub denumirea de Lună Vierme, dar nu încercați să vă îndepărtați de treaba – vă veți simți mult mai ușor și mai pregătit pentru primăvară dacă profitați de această oportunitate lunară de a vă elibera.

Sezonul Bebecului, primăvară și începutul unui an nou astrologic

Dacă ți-ai dorit o schimbare și ți-ai dorit o scuză pentru a semna un nou început, atunci magia plină de acțiune a zilei de duminică, 20 martie, este perfectă. În primul rând, 20 martie este data echinocțiului de primăvară, ceea ce înseamnă că iarna s-a încheiat oficial și primăvara a început. Scoate-ți florile preferate și sărbătorește cu un ceai cu gheață, pentru că urmează zile mai lungi!

Data echinocțiului de primăvară coincide și cu începutul sezonului Berbecului 2022. Berbecul este un semn de foc îndrăzneț și alimentat de pasiune, așa că atunci când soarele călătorește prin această zonă zodiacală, ne scoate în evidență războinicii interiori și ne luminează abilitățile de conducere.

Pregătește-te să îmbrățișezi cea mai responsabilă versiune a ta, pentru că energia sezonului Berbec înseamnă să fii neînfricat și să acționezi pentru dorințele tale. Deoarece Berbecul este considerat primul semn al zodiacului, 20 martie anunță și Anul Nou astrologic 2022 – așa că, dacă ai nevoie de o refacere de Anul Nou astrologic, acum este șansa ta să o faci. Odată ce soarele a intrat pe teritoriul Berbecului, acesta a încheiat oficial un ciclu complet prin zodiac, astfel încât energia acestei intrări este plină de emoție, motivație și speranță pentru viitor. Cu atât de multe noi începuturi care se învârt împreună într-o zi specială, este un moment bun pentru a reîmprospăta intențiile tale din 2022 și pentru a-ți îmbrățișa puterea personală.

Energia puternică a Berbecului pentru a începe o nouă lună

Sezonul Berbecului este în plină forță până în ultima treime a lunii, dar îi vom simți prezența de foc cu și mai mult zel odată ce planeta mentalului, Mercur, va intra în Berbec pe 27 martie. Când Mercur este în Berbec, ne vom simți cu toții mai impulsivi în a ne spune părerea, mai zeloși în ceea ce privește opiniile noastre și foarte dornici să începem să progresăm în planurile noastre.

Folosiți acest stimulent de motivație pentru a obține un avans în orice proiect de muncă sau spuneți da ocaziilor spontane de a socializa cu prietenii. Această vibrație puternică a Berbecului se va amplifica la sfârșitul lunii, pe măsură ce Luna intră în Berbec în dimineața zilei de 31 martie, unindu-și forțele cu soarele, Mercur și cometa Chiron, vindecatoarea rănilor. Toate acestea culminează cu Luna nouă înflăcărată în Berbec, care atinge vârful pe 31 martie și pe 1 aprilie. A doua lună nouă care apare într-o lună calendaristică, Indiferent de locul unde te afli, este un moment puternic pentru a-ți spune adevărul și a-ți propune propria vindecare.

About Post Author

Optimized by Optimole