Astrologie martie 2024

Luna martie 2024 este luna unor noi începuturi

Ce ne rezervă astrologia lunii martie 2024?

Întotdeauna, odată cu luna martie au loc unele dintre cele mai notabile și mai profund resimțite schimbări energetice. În timp ce poți mulțumi cu siguranță noului an astrologic, care are loc spre sfârșitul lunii, pentru o mare parte din această energie, este doar o mică parte din ceea ce vei vedea în horoscopul tău din martie 2024.

Ca să spunem pe șleau, această lună acoperă câte un pic din toate domeniile

așa că nu te descuraja dacă te simți deja epuizat!

Va fi ușor pentru oricine să alunece în visare cu ochii deschiși, iar dorința de noutate va fi o temă centrală pentru toți.

Este indicat să încheiați anumite capitole cu reverență, în timp ce priviți cu entuziasm spre viitor

Potrivit astrologului Stefanie Caponi, odată cu planetele personale care își croiesc drum în Berbec pe 20 martie, există „un mare potențial pentru noi începuturi incredibile dacă ești dispus să închizi ușile care nu mai fac parte din visele și ambițiile tale de ansamblu”. Pe măsură ce sezonul Peștilor se încheie și începe sezonul Berbecului, ea spune pentru Elite Daily că „este sigur să închei anumite capitole cu respect, în timp ce privești cu entuziasm spre viitor”.

Deși începutul lunii poate fi încă plin de fantezii și detașare, s-ar putea foarte bine să fii o persoană diferită la ieșirea din ea.

Cele mai importante date astrologice din martie 2024

3 martie: Venus în cuadratură cu Uranus
9 martie: Mercur intră în Berbec
10 martie: Luna nouă în Pești
11 martie: Venus intră în Pești
20 martie: Începe sezonul Berbecului
22 martie: Marte intră în Pești
25 martie: Eclipsă de Lună plină în Balanță

Imaginea astrologică a lunii martie 2024 este un vis febril

Luna aceasta astrologică va intra în forță cu Venus – planeta iubirii și a banilor – în cuadratură cu Uranus – planeta revoltei și a revoluției – pe 3 martie, în semne fixe încăpățânate Vărsător și, respectiv, Taur. Aceste două planete se vor da cap în cap, favorizând provocările în sistemele financiare și/sau în relații. Împreună cu influența idealistă a Peștilor, realitatea actuală, în oricare dintre aceste aspecte, ar putea părea că nu-ți îndeplinește așteptările despre cum ar trebui să fie.

Pe 9 martie, Mercur se va muta în Berbecul înflăcărat

Scăderea inhibițiilor vă va face să vă exprimați părerea cu o încredere reînnoită, dar gândiți-vă mai mult înainte de a vorbi din impuls. Planeta comunicării așezată în cel mai reactiv semn al zodiacului poate fi o rețetă pentru a spune lucruri pe care le-ai putea regreta mai târziu. Țineți cont de acest lucru, mai ales venind în urma unor energii tensionate în cadrul relațiilor dvs. și nu vă lăsați surprins de crize bruște de copleșire emoțională atunci când încercați să vă exprimați.

Lucrați cu Luna nouă din Pești pentru a visa măreț și a vă stabili intențiile în consecință

O dublare a energiei spirituale, evazive și romantice a Peștilor va fi resimțită pe 10 martie, odată cu Luna Nouă în Pești, urmată de intrarea lui Venus în semnul de apă pe 11. „Lucrați cu luna nouă din Pești pentru a visa măreț și stabiliți-vă intențiile în consecință”, sugerează Caponi: „Fiind prima lună nouă a anului lunar, lunile de apă sunt porți extrem de fertile pentru manifestare.” Venus este exaltată în Pești, ceea ce înseamnă că planeta se poate exprima în cea mai idealizată stare a sa pe măsură ce se deplasează prin acest semn.

Vorbind de idealism, acesta este numele jocului din Pești, așa că, deși romantismul va fi înfloritor, fii prudent cu ochelarii tăi roz luna aceasta, mai ales după ce Venus (și Marte pe 22 martie) se alătură Soarelui în semnul tuturor lucrurilor iluzorii.

20 martie va marca noul an astrologic, când soarele îl va urma pe Mercur în „prima scânteie a vieții”, Berbecul

Dacă 1 ianuarie a venit și a plecat lăsând multe de dorit în ceea ce privește motivația și sentimentul de noutate, lăsați echinocțiul de primăvară să vă scoată din hibernare!

Ieșirea din sezonul atotcuprinzător al Peștilor și începerea unui nou început în Berbec se va simți ca și cum ai ieși în sfârșit la suprafață, deasupra valului, după o scufundare lungă și profundă. Cu aerul proaspăt în plămâni și soarele cald pe piele, veți simți că posibilitățile sunt din nou infinite.

Pentru o resetare completă, trebuie să existe o epurare a vechiului.

Pe 25 martie, orice energii anterioare reprimate sau afaceri neterminate vor fi iluminate de eclipsa de Lună din Balanță.

Eclipsele sunt capete de carte cosmice care închid și deschid portaluri

Acest punct culminant va forța recunoașterea a ceea ce funcționează și a ceea ce nu funcționează. Așteptați-vă la mari schimbări, finaluri, epifanii și/sau anunțuri în jurul sfârșitului lunii.

Fiind începutul sezonului eclipselor din acest an, energia poate fi un pic zguduitoare: „Eclipsele sunt capete de carte cosmice care închid și deschid portaluri”, spune Caponi. „Nu încercați să controlați această energie; aveți încredere că această eclipsă de Lună Plină din Balanță vă duce acolo unde trebuie să mergeți.” Luați acest timp ca pe o oportunitate de a reflecta și de a absorbi, mai degrabă decât de a lua decizii mari.

About Post Author

Optimized by Optimole