Februarie 2022 este, de fapt, adevăratul început de an

Februarie 2022 ar putea fi adevăratul an nou pe care l-am așteptat cu toții – și cu siguranță cerul pare pregătit pentru asta

Avem chiar și un An Nou Lunar oficial, care începe cu luna nouă din Vărsător de pe 1 februarie. Stelele capătă noi sclipiri în timp ce ne luăm rămas bun de la Boul de Metal și salutăm Tigrul de Apă energic și inovator. După doi ani de guvernare de Metal (2020 și 2021) care ne-au forțat să ne reconstruim sistemele și structurile, trecem la o perioadă de doi ani de apă, asta înseamnă să ”deschidem robinetele” și să lăsăm creativitatea să curgă. Tigrul vrea să fim strategici atunci când acționăm (vrei un robinet care funcționează frumos, nu o inundație!). Dar cu siguranță este timpul să ieșim din vechile noastre modele și să facem o plimbare mai curajoasă.

Ianuarie a început cu dezavantajul că planeta armoniei, Venus, în mișcare retrogradă, între 19 decembrie și 29 ianuarie — în Capricorn. Mercur a fost, de asemenea, retrograd din 14 ianuarie până pe 3 februarie, împărțind nota între Vărsător și Capricorn, două dintre semnele cele mai orientate spre viitor.

Stabilirea obiectivelor și planificarea nu sunt atât de ușor de făcut cu toate aceste răsturnări planetare

Chiar dacă vă programaserăți anumite lucruri, o ajustare URIAȘĂ la mijlocul lunii ianuarie a schimbat totul. Pe 18 ianuarie, nodurile lunare s-au mutat de la perechea Gemeni/Săgetător la axa nodală Taur/Scorpion. Busola noastră cosmică colectivă a fost complet resetată!

Încă te adaptezi? Acum, că Venus este în mișcare directă direct și Mercur va intra și el în mișcare directă pe 3 februarie, totul pare mai simplu. Ziua îndrăgostiților va fi un moment bun pentru sufletele pereche. Cu Jupiter și Neptun în Pești, veți descoperi conexiuni de suflete pereche, la fiecare colț. Pentru a îndulci lucrurile, Venus călătorește în tandem cu pasionatul Marte pentru întreaga lună februarie, făcând o conjuncție exactă la Luna plină în Leu, pe 16 februarie. Cu planeta iubirii care planifică această întâlnire fierbinte imediat după Ziua Îndrăgostiților, chiar și Cupidon ar putea plănui un tur de scuze. E vorba despre un pod minunat către sezonul Pești, care începe pe 18 februarie.

Intrați într-un portal puternic în care puteți manifesta foarte multe

Puneți-vă centura pentru că sunteți pe cale să începeți o perioadă extrem de importantă și rară. Toate planetele din sistemul nostru solar vor fi în mișcare directă. De pe 3 februarie și până pe 29 aprilie 2022, puteți da lovitura. Vă veți confrunta cu mai puține drame și stagnare, mai puține întârzieri și blocaje, pe măsură ce avansați. Lansați toate planurile mari sau puneți mingea în joc pentru că aveți literalmente toate stelele în favoarea dvs.

Februarie este una dintre acele luni în care putem face salturi cuantice către cele mai frumoase vise ale noastre

Vom simți un nou sentiment de ambiție și de unitate în noi. Și planetele vor fi într-o conversație armonioasă între ele, susținând setea noastră de succes. Jupiter – planeta norocului, abundenței și spiritualității – se află în prezent într-una dintre cele mai puternice poziții pe cer. Și pe măsură ce se conectează cu Uranus cel creativ pe la jumătatea lunii, vom primi daruri sub formă de libertate, surprize frumoase și sincronicități neașteptate.

About Post Author

Optimized by Optimole