Medicina energetică găsește cauzele afecțiunilor-EuVita

EuVITA este un centru de bioinformatica, metamedicina si coaching co-activ, care ofera suport pentru reducerea stresului aferent bolilor cronice, imbunatatirea calitatii vietii si dezvoltarea (inter)personala sau organizationala. Activitatea noastra este centrata pe investigatia si controlul planurilor info-energetice, ceea ce ofera pacientului informatii pentru identificarea dezechilibrelor energetice si a cauzelor aferente, precum si pe terapii neinvazive ce sprijina organismul in efortul sau de re-echilibrare globala.

CentrulEuVITA  ofera un mod de abordare al sanatatii « centrat pe pacient » si nu pe boala. Dar nu pe orice fel de pacient : centrul nu se adreseaza persoanelor ce cauta solutii rapide si miraculoase, ci este dedicat acelor persoane care doresc sa-si construiasca o sanatate durabila bazata pe cunoastere, terapii naturale personalizate si transformarea stilului de viata.

Misiunea

Misiunea noastra este de a ajuta oamenii sa isi asume responsabilitatea pentru sanatatea lor și de a le oferi instrumente pentru a-si construi o existenta caracterizata de absenta bolilor, longevitate, vitalitate, performanta etc

In acest scop, centrul EuVITA isi propune sa investigheze “fata nevazuta”  a fiintei umane (98% din spectrul uman) si sa ofere date obiective si terapii energetice utilizabile alaturi de datele si metodele medicinei clasice pentru refacerea sau imbunatatirea sanatatii.

EuVITA este un centru de sanatate care promoveaza conceptul VINDECARII PERSONALE (ViPbazata pe suportul info-energetic.

ViP are ca punct de plecare modelul sanatatii vazuta ca echilibru dinamic optimizat, comunicare multi-nivel  si coerenta la nivelul Matricii Umane Multidimensionale.  Remodelarea sanatatii cu ajutorul suportului info-energetic oferit de  EuVITA  urmareste sa investigheze complexul cauzator de boala si sa ofere electroterapii personalizate – ambele integrate in modelul de coaching co-activ pentru activarea energetica a organismului si educatie/evolutie personala.

Istoric

Cabinetul EuVITA MedSPA  (Eu=bun, Vita = viata)   a fost infiintat in ianuarie 2007, fiind primul cabinet de medicina integrativa din Romania. Ulterior, conceptul de medicina integrativa a fost preluat cu scopul de a indica co-existenta terapiilor traditionale si alopate si, din acest motiv, am renuntat la el. Procesul de DATA MODELLING aplicat la nivelul fiintei umane (din 2009) si modificarea componentei echipei noastre, ne-au determinat sa redefinim EuVITA ca un centru de bioinformatica, metamedicina si coaching co-activ care isi propune sa utilizeze numai instrumente si metode din medicina energetica stiintifica pentru a oferi informatii si terapii ce sustin organismul uman in procesul de mentinere sau restabilire a sanatatii/ functionarii optime.

Calificari in domeniu

  • experienta prelucrare numerica de semnal (DSP) : 35 ani
  • experienta SCIO – din 2005
  • cursuri  postuniversitare de medicina:

–  Curs fitoterapie –  Paracelsus Heilpraktikerschulen (Constanta, 2009)

–  Curs terapie saruri Schuessler – Paracelsus Heilpraktikerschulen (Constanta, 2009)

–  Curs “Evaluare globala energetica si functionala computerizata (terapie si diagnostic prin biorezonanta)”,  februarie 2010,  Catedra de fiziopatologie a Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca – modul I: certificat nr. 1985/13.02.2010, modul II: certificat nr.2027/20.02.2010

 Curs “Neuroanatomie, neuroelectrofiziologie si biofeedback“; organizat de Catedra de Anatomie a Universitatii de Medicina si farmacie Victor Babes din Timisoara, in perioada mart-dec 2012, diploma Min. Invat. Seria I Nr. 0016963

Resurse

  • aparat achizitie semnale & electroterapie SCIO
  • baza de date relationala HH:  935 afectiuni, 330 plante, 1085 nutrienti, 360 toxine, 47000 referinte stiintifice
  • baza de date relationala GMI: 3017 afectiuni, 756 toxine,  1689 plante si nutrienti, peste 23000 referinte stiintifice
  • baza de date relationala CHE:  peste 180 de afectiuni si toxinele ambientale ce le provoaca etc etc

Toate aceste resurse va ofera acces la medicina bazata pe informatie.

Modelul personal: dr. Emanoil Revici

Medicul roman Emanoil Revici constituie pentru noi modelul de urmat in ceea ce priveste inovatia in medicina, dar si longevitatea individuala si profesionala ( http://drrevici.com/ ).

Concluzii

Centrul EuVITA aduce in viata dvs informatii DINCOLO de planul material al organismului, ce cuprind date esentiale despre factorii perturbatori din organism si va ofera solutii pentru sanatate DINCOLO de cele oferite de medicina alopata. La acestea se adauga terapiile neinvazive si personalizate pentru re-modelarea energetica care va ajuta in optimizarea resurselor personale si constructia sanatatii depline si durabile.

About Post Author

Optimized by Optimole