Astrologia lunii iunie 2021

A început luna iunie. Ne pregătim de planete în mișcare retrogradă, o eclipsă și începutul zodiei Racului.

Luna iunie începe cu o romantică planetă Venus care intră în emoționalul Rac, miercuri, 2 iunie. Tranzitul ne face să ne gândim mai mult la intimitate și emoții. Perioada pandemiei ne-a făcut să ne re-evaluăm nevoile emoționale și fizice și dacă am descoperit ceva noi, e momentul să împărtășim celorlalți.

Joi, 20 iunie, aduce o lună nouă și o eclipsă de soare în Gemeni. Este rețeta perfectă pentru drame. Eclipsele sunt, întotdeauna, pline de surprize, dar faptul că această eclipsă are loc în Gemeni, poate scoate la lumină adevăruri șocante. Dacă puteți, stați și relaxați-vă, până trece această eclipsă.

Joi, 11 iunie e o zi în care stelele țin cu noi. Orice ne dorim, e posibil să se îndeplinească.

Vineri, 11 iunie, e ziua în care planeta Marte intră în zodia Leului, aducându-ne curajul de a cere ceea ce ne dorim. Stelele ne ajută, așa că, indiferent dacă e vorba despre o întâlnire sau de o creștere de salariu, este posibil să le primim.

Cel mai mare eveniment astrologic va avea loc pe 20 iunie.

Începe sezonul Racului care ne aduce vara și momente de neuitat cu cei dragi. Ne putem pune flori în păr, fiindcă este și solstițiul de vară, cea mai lungă zi a anului și începutul vacanțelor.

Aveți grijă la dezacorduri în cercul vostru de prieteni, în aceste zile.

Jupiter, planeta norocului, intră și ea în mișcare retrogradă pe 20 iunie și va rămâne așa până sâmbătă, 17 octombrie. Această retrogradare ne cere să ne ridicăm mânecile și să ne apucăm de treabă, chiar dacă este greu. Nu e vorba doar profesie, dar și de efortul nostru de a face lumea mai bună.

Pe 22 iunie, Mercur își încheie mișcarea retrogradă și face comunicarea mai ușoară, reduce întârzierile în călătorii și ne scapă de mesajele de la foști. A doua retrogradare a lunii este cea a planetei Neptun care începe pe 25 iunie și va dura până pe 1 decembrie. Neptun este o planetă care aduce strălucire, dar amintiți-vă că nu tot ceea ce strălucește este aur. Adevăruri neplăcute despre voi și relațiile voastre pot ieși la lumină în această perioadă.

Luna nouă în Capricorn, de pe 24 iunie, aduce elan, ajutând proiectele creative începute sau cele care au stagnat, să se încheie cu bine/

Iunie se încheie cu plecarea planetei Venus din Rac și intrarea ei în Leu, lucru care ne ajută să înțelegem valoarea pe care o avem în relațiile noastre.

About Post Author

Optimized by Optimole