Horoscop noiembrie

Noiembrie ne aduce în atenție scopurile importante

Luna noiembrie ne aduce în atenție scopurile importante și ne aduce mai aproape de îndeplinirea lor.

Să aflăm ce ne dezvăluie noul horoscop pentru noiembrie.

Sezonul eclipselor ne-a spus adio – și acum este timpul să reflectăm asupra a ceea ce s-a întâmplat în octombrie. Gândește-te la relațiile care ți-au dat de furcă pe plan ceresc! Cum au fost puse la încercare valorile tale? Ai observat că te-ai îndepărtat de anumite persoane în timp ce gravitai spre altele? Acum că am navigat în afara teritoriului eclipselor, este momentul perfect pentru a iniția acele schimbări pe care abia așteptai să le faci. Eclipsele pot fi un pic ca fumul cosmic și ca oglinzile, făcându-ne să vedem lucrurile prin ochelari colorați emoțional.

Luna noiembrie începe cu un imbold din partea lui Saturn, care ne îndeamnă să acționăm

Luna trecută, s-ar putea să fi simțit că progresul tău personal e mai încet decât un melc. Dar se pare că Saturn a jucat un mic joc cu noi – provocându-ne să ne verificăm nivelul de adaptabilitate în urmărirea viselor noastre. Așa că întreabă-te: Cum poți să te predai forțelor externe care îți influențează cele mai profunde dorințe, păstrându-te în același timp responsabil pentru a merge înainte?

La începutul noii luni, Venus se strecoară în zodia socială a Balanței, în timp ce Mercur se îndreaptă spre Săgetător. Dinamica acestui duo va dăinui pe tot parcursul lunii noiembrie, dând tonul pentru directețe în relațiile noastre. Această combinație deschide oportunități pentru onestitate cu o tentă de deschidere, permițându-ne să ne conectăm mai autentic. Sunt schimbări rapide, dar cu siguranță aduc un strop de joacă și ușurință în conexiunile noastre în noiembrie.

Marcați în calendar luna nouă de pe 13 noiembrie, din semnul pasional al Scorpionului

Considerați-o o invitație de a vă scufunda în niveluri mai profunde de intimitate în viața dvs. Gândiți-vă la modul în care te puteți deschide și împărtăși acele părți vulnerabile din tine pentru a-ți întări conexiunile. Lunile noi se referă la noi începuturi și la posibilități neexploatate, așa că nu vă sfiiți să explorați acele colțuri mai misterioase și mai tabu ale vieții voastre.

Luați în considerare posibilitatea de a vă aventura în unele ritualuri, cum ar fi o sesiune de cărți de tarot, o lectură astrologică sau chiar o vrajă de dragoste. Luna nouă în Scorpion ne împinge spre acest gen de activități.

Pe măsură ce ne îndreptăm spre sfârșitul lunii, Marte se îndreaptă spre Săgetător, aprinzându-ne spiritele aventuroase ca o majoretă cosmică care ne îndeamnă să explorăm și să căutăm momente de aventură în viața noastră de zi cu zi. Această energie încurajează o atitudine jucăușă – dar aveți grijă să nu fiți prea impulsivi în acțiunile voastre. Săgetătorul te poate duce uneori la o vânătoare de gâște sălbatice, așa că încearcă să nu te rătăcești prea mult.

Încheiem luna cu o orbitoare Lună plină în Gemeni pe 27 noiembrie

Ea ne reamintește să ne eliberăm de grija gândirii excesive și să îmbrățișăm o perspectivă mai largă. Această lună plină ne cheamă să ieșim din minuțiozitatea vieții de zi cu zi și să apreciem imaginea mai amplă. Este momentul perfect pentru a vă implica în conversații provocatoare care să vă lărgească orizonturile și să vă stârnească curiozitatea intelectuală.

About Post Author

Optimized by Optimole