Pe 12 februarie a început anul Bivolului de Metal

Pe 12 februarie a început Anul Bivolului de Metal, care urmează după in lung și complicat an plin de incertitudini. Un alt capitol începe, mulți dintre noi fiind deja hotărâți să-și îmbunătățească relațiile, cariera, sănătatea, finanțele, samd. Pentru un ghidaj la început de Nou An Chinezesc, iată câteva date pentru fiecare semn, în acord cu Zodiacul Chinezesc.

Bivolul:

Anul acesta, veți fi în centrul atenției. Va fi un an cu ocazii de a apărea în lumină și de a crea conexiuni noi cu cei din jur, mai ales în zona profesională. Oricum, rețineți că asta poate să se întâmple doar dacă aveți ceva de spus. De aceea, e bine să vă concentrați energia către ceea ce vă place și vă reprezintă, pentru a găsi modalități de a arăta lumii ceea ce știți.

Pe de altă parte, vă puteți confrunta anul acesta cu întreruperi de comunicare, ele putând să vă afecteze brandul personal și reputația. Pe lângă asta, vor fi momente în care planurile voastre puse bine la punct vor fi încurcate de circumstanțe. Ce puteți face este ca în astfel de momente, să vă concentrați pe scopurile voastre și să nu dați atenție celor care vă spun că nu le veți atinge și nici altor zgomote din jur. Dacă vocile celor care vă contrazic vă vor răsuna prea tare în minte, vă puteți confrunta cu depresii sau stress.

Tigrul

Anul acesta este un an bun pentru a întâlni noi cunoștințe. Un an cu aspirații romantice și plin de posibilități de interacțiuni pozitive. Dacă sunteți singur, va fi în favoarea dvs., dacă nu sunteți, anul va întări relațiile în care vă aflați deja. Trebuie să fiți curajoși ! Vi se vor deschide noi drumuri în carieră, dar lucrurile se vor dezvolta doar dacă vă doriți și dvs. Aveți curajul să întâmpinați deschis noile oportunități, iar prosperitatea va veni odată cu ele. Dacă îi veți ajuta pe alții, ei se vor putea sprijini pe înțelepciunea dvs. binecunoscută. Asigurați-vă că oferiți ajutorul celor care au nevoie, fiindcă nimeni nu este singur pe pământ. Cu oamenii potriviți alături, veți avea mai multe șanse să vă atingeți scopurile.

S-ar putea să vă treziți înconjurat de singurătate și izolați de familie și prieteni. Căutați motivația să vă mențineți obiectivele, fiindcă s-ar putea să vă confruntați cu o lipsă de pasiune în această privință. Pentru cei care au afaceri, aveți grijă la fraude sau pierderi. Fiți cu ochii în patru, doar ca să fiți siguri că le evitați. În ceea ce privește sănătatea, evitați mâncărurile grele și păstrați cât de mult se poate, un stil de viață sănătos.

Iepurele

Anul este destul de provocator pentru iepuri. Trebuie să vă concentrați pe a oferi celorlalți. Este un an unic, iar în ceea ce privește călătoriile, asigurați-vă că aveți toate documentele în ordine. Există un risc mare de a fi surprins de un uragan, furtună sau să vă loviți de dezastre naturale. Verificați din timp prognozele și faceți-vă un plan doi, pentru orice eventualitate.
Ajutați-i pe cei mai în vârstă și întindeți o mână celor care sunt în nevoie, sentimentul pe care îl veți avea, vă va umple de energie. Puteți avea probleme de sănătate anul acesta sau să pierdeți pe cineva care contează, deci este bine să aveți grijă de dtarea emoțională. Vă puteți aștepta chiar la ceva lupte cu cei care vor găsi faptele voastre mai puțin inspirate. Pot apărea zvonuri sau lucruri care să vă pună la încercare emoțional și mental. Trebuie să vă concentrați pe ceea ce doriți să faceți. Amintiți-vă că cei care contează, nu se supără, iar cei care se supără, s-ar putea să nu conteze.

Dragonul

Dragonul va avea un an plin de bogăție. Abundența va veni din cele mai neașteptate locuri și, îndeosebi, de la femeile din jurul vostru. Dacă v-ați dorit să împliniți ceva, dar v-ați abținut dintr-un motiv sau din altul, anul acesta a venit momentul. Puteți împlini tot ce vă doriți în acest an. Curajul și puterea sunt de partea celor care au credință.

Pot fi și obstacole, demonii trecutului, de exemplu. Vor apărea din nou și vor vrea diverse. Cea mai bună mișcare este să le-o luați înainte și să rezolvați problemele, înainte să apară. Nu vă lăsați tentați de câștiguri, dacă instinctul vă spune altceva. Găsiți metode de a calma stressul, anul acesta, înainte de a vă copleși. Dacă vă puteți controla emoțiile, este un lucru foarte bun. Vor apărea diverse discuții în jur, evitați certurile cu orice preț, dacă nu vreți să fiți în centrul acestora.

Șarpele

Șerpii nu trebuie să fie deloc îngrijorați, fiindă anul Bivolului este bun pentru ei. Lucrurile se rezolvă atât de ușor cum nu și-au imaginat, mai ales în ceea ce privește cariera. Rămâneți vigilent, fiindcă este posibilă o promovare care va aduce autoritate și o creștere de venituri. Dacă aveți un șef care are încredere în dvs., sigur se va întâmpla asta. Noul rol pe care îl veți primi va fi bun, dar aveți nevoie de ajutorul unei persoane aflate într-o funcție importantă. Până acum ați fost trecut cu vederea, dar acum este momentul să ieșiți la lumină.

Cei care au afaceri vor vedea o creștere a profitului anul acesta, dar dacă au ținut cont de lecțiile lui 2020: să își imbunătățească cunoștințele, să învețe și să-și ordoneze afacerile.

Anul aduce însă și provocări. S-ar putea să fiți suspicios față de cei din jur, puțin mai emoțional sau chiar volatil. Cea mai bună metodă de a evita aceste lucruri este să evitați situațiile de acest tip. Practicați meditația, vindecarea interioară și păstrați-vă viziunea dvs. superioară asupra vieții.

Calul 

2021 va fi un an bun pentru cai. Vă veți simți norocos, fiindcă multe dintre planurile voastre vor da roade. Dacă vă veți simți uneori pierdut sau blocat, veți găsi sprijinul celor din jur. Cereți ajutorul, atunci când veți avea nevoie de el. Dacă aveți un proiect mai mare sau un scop personal care nu a fost atins, acesta este anul în care puteți împlini aceste lucruri. Puteți să luați în considerare chiar un nou partener care vă va însoți în noile aventuri în afaceri. Ar fi bine să fie cineva care vă este compatibil în talente și dorințe.

Pe lângă asta, problemele care au apărut în anul 2020 se vor rezolva, datorită energiei pozitive care vă înconjoară anul acesta. Mențineți-o cât puteți de mult. Luați inițiativa de a rezolva probleme și veți găsi înțelegere în rândul clienților sau angajaților.

Rețineți, însă, că va trebui să fiți foarte atenți anul acesta cu banii și cu felul de a-i folosi. Vă veți simți puțin strâmtorați în ceea ce privește cash-ul, dar dacă nu sunteți atent, puteți să cheltuiți peste măsură sau mai mult decât era necesar. Puteți lua în considerare investițiile, fiindcă puteți avea succes la acest capitol și o suma mai mare să vină în urma acestora. În ceea ce privește sănătatea, există câteva alarme în zona respiratorie. Viața romantică vă atrage înafara relației oficiale(dacă există una). E bine să țineți cont de faptul că aventurile scurte nu sunt atât de importante și să nu riscați să stricați o relație serioasă. Fiți cu băgare de seamă !

Oaia

În acest an, veți avea darul de a rezova probleme. Când alții nu știu ce să facă, dvs. veți găsi soluții cu ușurință. Fiți atenți la cei care vor să vă ajute în zilele mai grele. Este un an în care aveți posibilitatea de a investi în proprietăți și de a semna contracte bune/ Dacă vă simțiți capabil financiar, asigurați-vă că luați exact ceea ce meritați.

Aveți grijă la sentimentele celorlalți, încercați să nu jigniți pe nimeni anul acesta. Există posibilitatea ca oamenii să pună la suflet ceea ce le spuneți și să vă facă viața grea. Este bine să încercați să spuneți cât mai puține, mai ales atunci când sunteți cu persoane sensibile. 2021 este un an de mari transformări, multe schimbări vor apărea în viața ta. Dacă acste schimbări sunt văzute prin lentile roz, va fi mai bine decât dacă le vei vedea în gri. Este posibil să faci achiziții anul acesta, care s-ar putea să-ți aducă satisfacții pe termen lung. Nu vor nevesita investiții foarte mari.

Monkey

 

Vor apărea multe probleme anul acesta, de rezolvat. Dar va exista o superputere care va avea grijă ca tu să le poți face față. Energia pozitivă este foarte importantă. Vei părea celorlalți un mastru al rezolvărilor. Datorită acestui statut, mulți vor veni să îți ceară sfaturi sau sprijin. Poți, așadar, să urci pe tronul tău de leader. Anul Bivolului este un an în care vei găsi ceea ce ai nevoie pentru a te declara mulțumit. Concentrează-te pe toate relațiile care te-au făcut să te simți bine și fericit și ia în considerare doar aventurile care îți aduc bucurie și împlinire.

Anul acesta poate fi anul în care vei uita mai mult decât ai vrea, detalii sau chiar evenimente. Folosește-te de tehnologie pentru a rezolva această problemă. Cei născuți în an de Maimuță se vor confrunta cu suișuri și coborâșuri, produse de schimbări bruște. Acestea pot să te scoată din joc, dar atâta timp cât vei ști să-ți iei o pauză, să refaci strategia, vei cădea în picioare, orice ar fi !

Cocoșul

2021 este anul tău de creștere, iar ocaziile vor veni în lanț, întregul an. Indiferent dacă e vorba de un nou job sau de responsabilități suplimentare, banii vor fi în mișcare. Este posibil să fie o modificare în afaceri care să vină în ajutorul tău. Este timpul să fii promovat, să evoluezi. Dacă ești leader, calitățile tale vor străluci anul acesta. În ceea ce privește sănătatea, este bine să te tratezi, dacă ai avut probleme. Chiar dacă pare greu, pe termen lung îți va folosi. Pe lângă asta, continuă să-ți construiești brand-ul personal. Poți să te faci cunoscut pe social media, nu te teme să fii chiar radical. Beneficiile nu se vor lăsa așteptate.

Ai mare grijă la sport și la orice fel de activități în care te-ai putea accidenta. Evită activitățile extreme, păstrează-le pentru 2022. Poți să te simți, uneori, mai puțin clar în decizii. Cere ajutorul prietenilor în situațiile confuze, dacă simți nevoia de ghidaj.

Câinele

Dacă ești născut în an de câine, vei avea un an norocos. Este ca și cum cerurile vor străluci deasupra ta, tot anul, aducând companie plăcută, evenimente interesante și mâncare bună. Dar nu vei putea aștepta doar ca acestea să vină, ci va trebui să te lupți pentru ele, să le faci să apară. Creaz situații în care să poți comunica ! Ai inițiativă ! Când te confrunți cu nori negri, caută sprijin în familie, prieteni și colegi. Profesional, asumă-ți roluri mai mari și cere o mărire de salariu, dacă ești angajat.

Singura problemă a anului este că s-ar putea să te confrunți cu dispute, neințelegeri, procese. Ceea mai bună soluție este să cercetezi bine, înainte de a începe ceva nou. Este bine să analizezi toate detaliile și să eviți, pe cât posibil, orice fel de complicații. Pentru bărbași, atenție la relațiile cu femeile, anul acesta ! Este posibil să jigniți mai ușor, așa că evaluați mereu ce vreți să le spuneți celorlalți. Mai ales, dacă sunt femei !

Porcul

Poți călători foarte mult în anul care începe, mai ales în scopuri de afaceri, educație, dar și personale. Asta poate să te ajute să crești și să câștigi mai mult. Ia în considerare posibilitățile de a ieși din teritoriul tău obișnuit și chiar și afacerile on-line. Dacă te-ai gândit să începi o afaceree, este un an bun pentru asta. Fă-ți planul de afacere serios și dă-i drumul ! Călătoriile pot deschide noi căi pentru câștiguri, așa că amână-ți vacanța anul acesta !

In ceea ce privește sănătatea, nu aveți alarme anul acesta. Este posibil să apară mici operații, mai ales dacă le amânați de multă vreme. E bine să evitați, însă, orice activități care vă pot produce răniri sau accidente.

Șobolanul

Semnului Șobolanului i s-a dat abilitatea de a intra în conexiune cu cei aflați în poziție de autoritate. Această abilitate este importantă, mai ales la locul de muncă. Este un an în care e bine să inițiați noi proiecte, puteți primi aprobarea pentru a le face. Șefii vor fi mult mai drăguți anul acesta. Anul vă va ajuta să vă faceți remarcat. Veți găsi, de asemenea, moduri de a vă folosi energia pentru a vă îmbunătăți performanțele. Dacă vă asumați rolul de leader, vă puteți îmbunătăți situația, de asemenea. Norocul la bani este bun anul acesta, deci nu vă fie teamă să vă asumați responsabilități la lucru. Dacă dețineți bunuri, puteți găsi moduri de a le crește valoarea și de a le capitaliza.

Din nefericire, anul acesta nu are semne prea bune pentru cei din semnul Șobolanului, în ceea ce privește sănătatea. Un regim de detoxifiere ar fi recomandat. De asemenea, e bine să vă testați sănătatea, atât emoțională, cât și fizică. Pentru a vă ajuta, practicați yoga și meditația, pentru a ține anxietatea sub control. Un artificiu bun pentru acest an este să evitați tot ce nu vă face plăcere și dacă vă confruntați cu astfel de situații, alegeți să iertați, în loc să vă enervați !

About Post Author

Optimized by Optimole