Cum curăță corpul nostru energia stagnantă ?

Corpul nostru este o structură minunată, inteligentă, dotată cu înțelepciune și știință. Cu cât ne ascultăm mai mult corpul, cu atât vom fi mai sănătoși și mai conectați cu scopul sufletului nostru.
Luați-vă un minut pentru a vă ține mâna dreaptă peste inimă și pe cea stângă pe stomac. Respirați de 2-3 ori și apoi, ascultați ce vă cere corpul vostru-de ce aveți nevoie ?
Ascultați răspunsul și intrați în acord cu nevoile corpului vostru. Aveți nevoie de apă ? Aveți nevoie să vă așezați ? Aveți nevoie de o îmbrățișare ?
Corpul nostru comunică în orice moment cu noi, ideea este să învățăm să-l ascultăm și să răspundem la ceea ce vedem, auzim, simțim și gustăm.
Când trecem prin viața de zi cu zi și mai ales prin perioade de stres, corpul nostru reacționează eliberând energia stagnantă. Există cel puțin șase moduri comune prin care energia noastră se curăță.
1. Troznirea degetelor. Atunci când vă treziți că vă trozniți regulat articulațiile, este un semn că energia voastră stagnează, iar corpul vrea să o pună în mișcare. Observați când anume simțiți nevoia să vă trozniți degetele și cu ce moment emoțional coincide această dorință. Exercițiile și streschingul sunt un mod foarte bun de a elimina energia stagnantă, deci dacă vă treziți troznindu-vă degetele după ce ați exersat, înseamnă că trebuie să căutați moduri de a elibera anumite energii.
2. Căscatul-nu este un semn că sunteți obosiți, de fapt, căscatul este un semn de eliberare a unei energii. Atunci când căscați, lăsați oxigenul să pătrundă în cantități mai mari decât de obicei în corp, ceea ce vă restabilește nivelurile energetice. Anumite animale eliberează endorfine și alte substanțe chimice benefice organismului, după ce cască. Este cunoscut faptul că căscatul este și un mod de a elibera energia negativă din corp și a o înlocui cu energie pozitivă. Când căscați, capacitatea voastră de a asculta și a simți mesajele intuitive sau spirituale crește și deveniți mai receptivi.

3. Sughițul-este o formă foarte puternică de a elibera și curăța blocajele și energia stagnantă din plexul solar, care este centrul nostru creativ. Sughițul sau râgâitul sunt, de asemenea, un mod de a elibera energia nervoasă și anxietatea și un mod de a ajuta corpul să ”digere” și să proceseze anumite informații sau emoții
4. Lăcrimatul ochilor Știm cu toții că e plânsul este terapeutic, este un mod de a curăța energiile. Dar atunci când vă simțiți ochii apoși, este un semn că ceva este eliberat acolo. Când emoțiile voastre sunt supraîncărcate sau încălzite, atunci ochii încearcă să balanseze această încărcătură, să ”răcorească” emoțiile. Este cu atât mai interesant faptul că după un strănut sau după căscat, ochii lăcrimează, ceea ce susține ideea că lăcrimatul este un mod de eliberare a unor energii de care corpul se curăță.
5. Strănutatul Atunci când strănutăm, obiceiul este să ni se spună Noroc sau Doamne ajută !. În culturile vechi se spunea că strănutatul este un mod prin care sufletul este protejat de energiile negative sau necurate. Strănutul este o curățare atât la nivel fizic, cât și la nivel energetic, curățând în special energia stagnantă din zona chakrei gâtului.
6. Orgasmul Cel mai puternic mod de curățare a energiei este orgasmul, Orgasmurile sunt eliberări masive de energie și ele ajută la trezirea și activarea tuturor chakrelor. Orgasmul poate ajuta la eliberarea durerii, a fricii, a emoțiilor negative și la înlocuirea acestora cu energii puternic pozitive.  Orgasmele permit corpului și centrilor energetici să se deschidă și ajută la ridicarea vibrațiilor și a nivelului de conștiință. Datorită faptului că orgasmul deschide centrii energetici, este important să practicăm acest ritual cu cineva pe care iubim sau în care avem încredere.

About Post Author

Optimized by Optimole