astrologie februarie 2024

Luna februarie 2024 deslușită de astrologi

Horoscopul lunii februarie 2024 este în sfârșit aici

Ianuarie nu a adus surprize foarte multe. Luna februarie este pentru gânditorii curioși, pentru detectivi, pentru oamenii care se fixează pe o curiozitate și nu o lasă până nu descoperă misterul.
Să aflăm, așadar, ce ne spune luna februarie deslușită de astrologi.

Un stellium de planete mărșăluiește prin Vărsător în această lună și face o serie de conjuncții cu Pluton, iar sămânța unei noi fascinații sau obsesii este încurajată. S-ar putea să existe un interes pentru o nișă sau o tradiție culturală care să vă capteze atenția și să vă trimită într-o gaură de iepure a descoperirii. Poate că există un proiect pasional pe care l-ai amânat de o veșnicie, iar februarie este momentul în care, în sfârșit, ajungi să îți romanțezi viața.

Ar trebui să călătoriți în fiecare destinație potențial relevantă pentru a efectua „cercetări pe teren”. Asta nu înseamnă că nu veți ajunge să vă relaxați dacă aveți o vacanță planificată în această lună, dar sugerează că s-ar putea să nu ajungeți și nici să nu doriți să vă odihniți prea mult mintea.

Sezonul Vărsătorului este un moment în care trebuie să tocești sau să devii inaccesibil

Le poți realiza pe amândouă dacă te ascunzi cu un teanc de cărți preferate undeva sau pleci să vizitezi ceva care-ți place. Pe măsură ce Venus se alătură lui Marte pe 22, există sentimentul că suntem în același timp luminați de pasiunile noastre, dar și enervați de ceilalți care nu știu să se poarte cum trebuie. Puteți, de asemenea, să aveți un comportament compulsiv și o dorință de satisfacție instantanee. Cuvânt de înțelepciune: nu cheltuiți prea mult!

Mercur intră în Pești pe 23 și va fi puternic afectat pe toată perioada în care se va afla acolo (până pe 9 martie). Deși nu este o retrogradare, s-ar putea simți ca una, cu Mercur în semnul său de cădere, în conjuncție cu Saturn și Neptun. În termeni simpli, această perioadă de două săptămâni ar putea prezenta mai multe provocări decât de obicei pentru călătorii, comunicare și electronice. Vibrația este una de apă, așa că încearcă să nu-ți scapi telefonul în piscină în timp ce stai pe Facebook. Nu este o vreme astrologică ideală pentru a vă plăti taxele sau pentru a vă exprima clar punctul de vedere, puteți să vă loviți de erori de comunicare. Poate veți reuși, în schimb, să găsiți ceva umor în ele?

Începutul lunii februarie 2024 va fi marcat de sosirea Anului Dragonului

În februarie, Dragonul, stăpânul anului, își va demonstra pentru prima dată puterea, luându-și domnia în a 10-a zi a lunii. Vor avea loc schimbări în aproape toate domeniile vieții, perturbând cursul obișnuit al existenței cu care mulți s-au obișnuit. Fără îndoială, această perioadă va fi bine primită de persoanele cu o poziție de viață activă – cele care caută ceva și își construiesc o carieră. În februarie, cei care încearcă să își croiască un drum independent sau caută conexiunile necesare pentru a avea succes vor găsi confort. Calea pentru astfel de persoane va fi probabil provocatoare, dar plină de circumstanțe care contribuie la o creștere a succesului.

Trebuie remarcat faptul că atmosfera din februarie va fi cea mai favorabilă activităților profesionale. Succesul va fi obținut de cei care se pot baza pe cunoștințele, experiența sau instinctul lor în circumstanțe incerte și neliniștitoare. Situația lunii se anunță a fi instabilă, împiedicând concentrarea într-un singur domeniu, iar adaptabilitatea va fi necesară. Puțini vor avea încredere absolută în calea aleasă, așa că va fi necesară asumarea de riscuri. Mediul volatil va provoca ciocniri de personalități și instabilitate sociopolitică. În colectivele de muncă, intrigile, zvonurile și bârfele se vor intensifica. În această perioadă, cel mai bine este să evitați să vă implicați în conflicte, deoarece acestea pot prelungi și îngreuna lucrul.

În această perioadă, cel mai bine este să evitați să vă implicați în conflicte

Conflictele se pot prelungi și pot împiedica munca productivă. Doar acele întreprinderi care au finalizat toate etapele de pregătire pot începe în februarie. Pot apărea provocări și deficiențe în acest proces, dar pregătirile temeinice vor ajuta la depășirea lor. Cu toate acestea, este important de reținut că întreprinderile complet noi ar trebui începute doar în a treia parte a lunii, deoarece multe obstacole vor dispărea până atunci.

Pe măsură ce noțiunea de umanism capătă amploare, societatea va cunoaște o creștere rapidă a ideilor umanitare. Justiția socială și filantropia vor deveni la modă, iar sprijinul pentru mișcările culturale, literatură și arte va înflori ca urmare. Figurile influente ale societății vor promova cu entuziasm dezvoltarea acestora, în timp ce cei care nu sunt în măsură să creeze ei înșiși vor sprijini artiștii. Patronajul va deveni norma, iar filantropia va înflori.

Persoanele puternice le vor ajuta pe cele slabe la toate nivelurile sociale. Trebuie remarcat faptul că aspirațiile nobile nu vor prevala imediat; societatea va trebui să treacă prin turbulențe și lupte, care se vor manifesta, de asemenea, prin ciocniri de interese între diferite țări, popoare, partide politice și asociații creative. În timpul acestei confruntări, candidații vor face declarații îndrăznețe, iar informații neașteptate vor ieși la iveală. Merită menționat faptul că în această perioadă vor apărea noi lideri politici, iar aceștia vor fi persoane capabile să obțină recunoașterea maselor. Un dezavantaj al acestor perioade astrologice este că afacerile se pot înrăutăți. Economia va continua să fluctueze, vor fi afectate finanțele și comerțul.

În ceea ce privește fluxurile financiare, în februarie 2024, acestea vor îngheța aproape în totalitate

Este puțin probabil să apară evenimente majore, iar atât pierderile, cât și câștigurile vor fi relativ echilibrate. Starea personală va avea o importanță semnificativă, iar o abordare rațională a propriului buget va ajuta la evitarea problemelor. Februarie va fi o lună în care cel mai bine este să vă abțineți de la investiții și proiecte aventuroase. Nici cheltuielile mari nu sunt recomandate.

În domeniul relațiilor interpersonale, februarie se anunță o lună stabilă

Vor fi mai puține divorțuri decât oricând și chiar vor dispărea certurile și neînțelegerile din cadrul familiilor. În general, va exista mult romantism în viață, o creștere a atracției față de cei dragi și noi întâlniri semnificative. Într-un sens mai larg, multe familii își vor pune bazele în februarie, iar întâlnirile din această perioadă vor fi fatale. Căsătoriile vor fi puternice și de încredere. În uniunile instabile, în care soții reușesc să ajungă la un acord prin sacrificarea ambițiilor personale, se va produce un punct de cotitură spre consolidarea relațiilor, atracție reciprocă și încredere.

februarie 2024
Astrologia lunii februarie 2024

About Post Author

Optimized by Optimole