Ce îți aduce karma ?

Mulți oameni se gândesc să-și găsească sufletul pereche, dar nu mulți vorbesc despre grupul karmic, ceea ce ar putea fi denumit un grup de mini-suflete pereche.

Cu alte cuvinte, grupul karmic este format din oameni de care te simți legat și care te ajută în felurite moduri de-a lungul vieții.

Acești oameni te fac să te simți susținut, iubit și mai puțin singur pe lume. Ei sunt ”familia ta ”, fără să fie rude de sânge și, poate, vin din alte vieți. De fapt, unii se simt mai apropiați de grupul karmic decât de propriile familii.

Să sperăm că iubitul tău, părinții, copiii și profesorii favoriți fac parte din grupul tău karmic. Până la urmă, acești oameni îți vor umple viața, te vor înțelege și vor fi alături de tine cel mai mult, poate că vor putea și să-ți citească gândurile, uneori și să termine frazele în locul tău.

Oricine, aflându-se într-un grup karmic, va simți o conexiune sufletească foarte profundă, se va simți total în siguranță și iubit necondiționat.

Poate că nu va fi așa, în orice moment, dar esențial este că persoana se va simți confortabil în preajma acelor persoane.

Chiar dacă cei pe care îi iubim sunt principalii membri ai grupului nostru karmic, vor exista aici și oameni cu care am fost cândva apropiați sau oameni pe care nu am vrea să-i mai întâlnim vreodată.

Ar putea să existe aici și o persoană care să facă un comentariu care să-ți schimbe viața sau gesturi frumoase pe care să nu le uiți niciodată.


Străini sau chiar oameni pe care îi disprețuim pot fi uneori în grupul nostru karmic, fiindcă ei ne vor învăța ceva important despre noi înșine sau ne vor conduce pe un drum nou în viață.

În aceeași idee, iubiții noștri pot face parte din grupul nostru karmic, iar fiecare dintre ei ne pot învăța ceva în acea etapă a existenței. Toate relațiile dezastruoase și scurte te învață lecții care te pregătesc pentru relațiile importante.


 Când ai cu cineva o întâlnire dură, trebuie să înveți să vezi care este partea bună din această experiență, care este lecția.

De exemplu, un profesor te tratează rău și îi face pe părinți să te mute la altă școală. Îl urăști pe profesor fiindcă te-a despărțit de colegi și te-a făcut să suferi. Dar, mai târziu, vei descoperi că, de fapt, el era în grupul tău karmic, fiindcă ți-a schimbat cursul vieții și ai ajuns pe o direcție minunată. La noua școală ți-ai întâlnit prietenul cel mai bun cu care vorbești de atunci, în fiecare zi.
Ia-ți timp și gândește-te bine cine crezi că face parte din grupul tău karmic și ce îl face pe fiecare atât de special.
Grupul tău karmic este de neprețuit. Apreciază profund relațiile tale spirituale cu acești oameni ! Ele te ajută să evoluezi !

About Post Author

Optimized by Optimole