Aliniază-ți chakrele instant ! Echilibru și sănătate.

Chakrele sunt un aspect fascinant în vindecarea prin yoga. Dacă vrei să te simți echilibrat, aliniază-ți chakrele !
Se spune că există șapte chakre aliniate de-a lungul liniei mediane a corpului subtil. Ele sunt niște vortexuri rotative de energie, asociatie cu o anumită vibrație din cosmos. Nu trebuie să petrecem prea mult timp pentru a echilibra chakrele și nu trebuie să vizitați un expert pentru a vă vindec; deși, și aceasta este o opțiune. Yoga este frumoasă fiindcă este o modalitate de auto-vindecare, iar chakrele noastre funcționează la fel. Repetarea afirmațiilor pozitive, vindecătoare, mereu și mereu este o modalitate de a echilibra și alinia chakrele voastre. Aveți inteligență înnăscută pentru a le echilibra pe cont propriu. Iată câteva sfaturi pentru a echilibra fiecare chakră într-o clipă.


Chakra Rădăcină


Chakra dvs. rădăcină, care stă la bazacoloanei vertebrale, are de a face cu sentimentul de stabilitate. Aceasta reprezintă nevoia fundamentală de supraviețuire – securitate, stabilitate și protecție. Dacă bănuiți că chakra dvs. de rădăcină are nevoie de vibrații pozitive, puteți repeta următoarele afirmații de mai multe ori pe parcursul zilei: „Sunt în siguranță. Sunt sigur. Sunt întotdeauna protejat. ”
Acest lucru poate suna prea bine pentru a fi adevărat, dar grădinăritul este o modalitate puternică de a echilibra instantaneu chakra rădăcină. Grădinile transmit energie de  la Mama Pământ și cultivă un profund sentiment de stabilitate și protecție față de natură. Dacă bănuiți că chakra rădăcinii dvs. este dezechilibrată, ieșiți afară și pliviți niște buruieni. Plantați niște flori în pământ. Sau pur și simplu, pășiți pe iarbă, sub soarele cald.

Chakra Sacrală

Chakra ta sacrăală este centrul pentru pasiune, creativitate, plăcere și sexualitate. Atunci când suntem echilibrați, dăm și primim plăcerea în mod deschis și liber. Dacă chakra ta sacrală (aflată chiar sub buric) este în afara echilibrului, puteți să repetați următoarea afirmație: „Primesc plăcerea și creez ceea ce doresc în lume”.
Pentru a echilibra chakra sacrală, pur și simplu inspirați în șolduri. Rotiți șoldurile în timp ce stați sau în picioare. Ridicați zona pelvină și simțiți legătura cu șoldurile și centrul senzual.


Chakra Plexului Solar

Chakra plexului solar corespunde stimei de sine, valorilor proprii și abilității de a vă auto-motiva și manifesta. Dacă chakra plexului solar (situată chiar deasupra ombilicului) este dezechilibrată, repetați următoarea afirmație: „Sunt încrezător, vrednic și capabil să manifest ceea ce vreau în viața mea”.
Deoarece chakra plexului solar este direct legată de soare și de elementul de foc, expuneți-vă pielea la soare, pentru fixa  vitaminele D. În curând vă veți simți calm, centrat și încrezător.


Chakra Inimii


Chakra inimii vă ajută să aveți compasiune și empatie pentru toate ființele simțitoare. Când sunteți echilibrați, dați dragoste și primiți iubire fără condiții. Această chakră este situată în centrul pieptului – chiar în dreapta inimii reale. Pentru a echilibra chakra inimii repetați: „Eu dau și primesc dragoste, necondiționat.”
Acest lucru pare, probabil, prea simplu, dar îmbrățișarea este o modalitate puternică de a echilibra chakra inimii. Dacă nu aveți o ființă umană în jur să vă îmbrățișați, îmbrățișați un animal de companie. Chakra inimii voastre va primi o creștere instantanee a luminii și a iubirii.


Chakra gâtului


Chakra gâtului vă ajută să vă spuneți adevărul și să comunicați clar și cu ușurință. Pentru a echilibra chakra gâtului, situată în centrul gâtului, repetați această afirmație: „Eu spun adevărul cu încredere”.
Vindecarea ărin sunet este cea mai eficientă pentru echilibrarea chakrei gâtului, dar fiecare chakră are o mantră de bază. Repetați mantra bija, Hammmm, afară, tare, pe toată durata zilei, pentru a echilibra chakra gâtului.


Chakra celui de-al treilea ochi


Chakra celui de-al treilea ochi (situată între sprâncene) are nevoie de echilibrare pentru dezvoltarea intuiției. Pentru a dezvolta intuiția și o claritate profundă, repetați următoarea afirmație: „Am încredere în intuiția mea și îmi îmbrățișez cel de-al șaselea simț”.
Vizualizarea este o unealtă excelentă pentru a echilibra această chakră. Meditațiile de vizualizare sunt bune pentru vizualizările interne, iar crearea cadfrelor de vizionare este excelentă pentru vizualizările externe.


Chakra Coroanei


Chakra ta coroană, care e află deasupra capului tău, reprezintă propria legătură spirituală cu Divinul. Când chakra coroanei este în echilibru, ne simțim conectați profund la tot ceea ce este. Pentru a echilibra chakra coroanei, repetați următoarele: „Eu sunt una cu Divinul și primesc îndrumare din Univers”.
Pentru a experimenta vindecarea chakrei coroanei, mergeți într-un loc liniștit în natură și pur și simplu „fiți”. Stați în tăcere în timp ce vă plimbați în natură. Este o modalitate puternică de a vindeca și echilibra chakra coroane, care promovează conexiunea cu divinitatea.


Echilibrare prin meditație

O altă modalitate puternică de a echilibra chakrele (deși nu este la fel de rapidă sau ușoară pentru începători) este prin meditație. Meditațiile de vindecare a chakrelor pot fi găsite on-line. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți una care rezonează cu dvs. și să o ascultați în fiecare dimineață. Dacă știți care din chakrele dvs. necesită o atenție deosebită, alegeți o meditație specială pentru acea chakră. Cu cat explorati mai mult, cu atat veti gasi mai mult in ceea ce priveste ceea ce aveti nevoie, în special, dvs. Implicați-vă într-o meditație pe care o agreați intuitiv, fiindcă sigur vă va echilibra chakrele ! Vă veți simți mai bine, cu siguranță și veți descoperi propriul mod de a comunica cu corpul dvs. subtil, prin astfel de experiențe individuale.

About Post Author

Optimized by Optimole