Cărui grup de suflete aparții ?

Nu suntem aici fără nici un scop, există un motiv din care existăm. Înțelepții au spus, de-a lungul timpului că Pământul este un teren unde venim să învățăm lucruri și să experimentăm viața în formă materială. Pe Pământ putem experimenta plăcerile materiale și învăța ce înseamnă să simți dragostea, ura și tot felul de alte sentimente. 
Pe plan sufletesc, suntem aici pentru a face această călătorie și chiar dacă drumurile ne sunt ușor diferite, cu toții venim aici în grupuri de suflete cu care suntem în armonie. Aceste suflete sunt conectate cu ale noastre în planurile superioare și, de asemenea, în viața reală. Oamenii din grupul nostru sunt cei cu care avem anume contracte sufletești și care ne sunt date să ne însoțească în călătoria noastră pe Pământ și să ne ajute să ne învățăm lecțiile. Uneori, ajungem să acceptăm să facem echipe cu acestea pentru a aduce lucruri noi pe planetă. Fiecare dintre noi aparținem unor grupe de suflete care au anumite scopuri în viață.
Cele cinci grupuri de suflete pe care le-am putea defini sunt:
Grupul #1: Sursa rÎn primul rând e important să înțelegem că tot ceea ce există în Univers este o parte din Energia sursei, cea care ne conectează pe toți. Deși suntem conectați cu tot ceea ce există în Univers, toate sufletele au ales să vină pe Pământ pentru că este locul cel mai bun pentru materializare. Deci, împreună, suntem responsabili pentru viața pe Pământ. Fiecare acțiune și fiecare cuvânt creează unde în Cosmos, care îi afectează pe toți. Când facem rău, nouă sau altora, această energie ajunge să materializeze lumea în care trăim. 
Grupul #2: Comunitatea de suflete Comunitatea de suflet este un grup de suflete care au de învățat lecții similare și de abordat teme asemănătoare. Fiecare membru al Comunității tale a venit pe pământ cu intenția de a învăța cum să crească în anumite zone și cum să aducă noi idei creative unui anume domeniu
Membrii unei Comunități de Suflete sunt adesea rude, prieteni, colegi de serviciu, angajați și oameni care ne inspiră sau au aceeași misiune cu noi.
Comunitatea de suflete poate include întâlniti semnificative, ca atunci când un străin care te ajută când ai avut o zi proastă sau un profesor care îți lasă o impresie puternică. Oamenii din Comunitatea ta de suflet sunt oameni care au o influență semnificativă asupra vieții tale sau care au aceeași filozofie de viață ca tine. 
Aceasta poate include sute, chiar mii de oameni, în funcție de drumul pe care l-ai ales.
Grupul #3: Familia de suflete Aceasta este o familia în care ai ales să te încarnezi în această viață, incluzându-i și pe cei care au ales să devină familia ta. Membrii din Familia de suflete sunt aici pentru a învăța aceleași lecții ca și tine.
Membrii din Familia ta de suflete sunt foarte legați și indiferent de relațiile pe care le-ai avea cu ei, sufletul tău este cel care a ales să vină acolo, pentru o anumită lecție sau experiență. Înainte de ne naște, de a veni pe pământ, sufletul face anumite înțelegeri cu fiecare dintre membri familiei, pentru a se conecta genetic și pentru a experimenta același fel de circumstanțe de viață. 
În planurile superioare, toate sufletele se întâlnesc și se înțeleg ca ajungând într-un anume grup genetic , vor explora anumite teme, paternuri și energii, împreună.
Grup #4: Suflete pereche ODintre grupurile de suflete, este unul dintre cele mai semnificative, iar când întâlnim oameni din acest grup, avem de obicei o trezire spirituală și simțim o conexiune spirituală mai puternică.
Grupul de suflete pereche cuărinde între 3-9 suflete și joacă un rol foarte important în viața noastră. Poate include membri ai familiei, prieteni și, fără îndoială, iubiți. Unul dintre aceste suflete va lăsa o impresie foarte puternică asupra ta și va putea să-ți schimbe viața. 
Sufletele pereche ne aring viața la cele mai adânci niveluri. Sunt oamenii cu care avem cele mai puternice legături și care ne provoacă și ne fac să creștem cel mai mult. Când întâlnești un suflet pereche pentru prima oară, simți că există o legătură cunoscută, familiară și poate simți că ești conectat din mai multe vieți, nu doar din acesata. 
Fiecare are un grup de suflete pereche cu care vin pe Pământ, dar nu toate sufletele pereche sunt destinate să se întâlnească sau să fie împreună. Fiecare călătorie cu un suflet pereche este diferită, dar dacă un membru din acest grup este prezent în viața ta, vei ști, cu siguranță acest lucru.
În planurile superioare, grupul de suflete pereche este cel cu care te antrenezi și studiezi împreună. De fapt, cu toții lucrați pentru a vă ajuta să vă învățați lecțiile și să evoluați.
Când luați forma umană, sufletul vostru se va conecta la Grupul de suflete pereche în planurile înalte și toți veți lucra pentru a vă ajuta unii pe ceilalți în viața pe pământ. În planul astral, grupul este ca un grup de suport. Simțiți o conexiune specială și vă susțineți unii pe ceilalți.
Grupul #5: Suflete gemene heCând sufletul nostru vine pe pământ, nu toată energia noastră ajunge în corpul nostru. Restul de energie poate rămâne în planurile înalte și poate să se transfere în alt corp. Să ai un suflet geamăn este foarte rar. Să te reîncarnezi în două trupuri diferite este o muncă foarte grea pentru un suflet, de aceea se poate petrece doar cu sufletele foarte evoluate care vin pe pământ pentru învățare rapidă. 
Este posibil să avem chiar mai multe suflete gemene, deși pe plan uman aceasta nu poate fi perceput încă. 
Sufletele gemene se întâlnesc în timpul vieții, dar scopul conexiunii lor nu este doar romantic, așa cum cred cei mai mulți.
Ele se întâlnesc, de obicei, pentru o cauză foarte specială și pentru a împărți cunoașterea și înțelepciunea pe pământ. Conexiunea sufletelor gemene poate fi foarte intensă, dar sub această intensitate există un sentiment că au ajuns împreună pentru un motiv mai înalt.

About Post Author

Optimized by Optimole