Eclipsa de luna in scorpion.

Luna mai, eclipsă de Lună în semnul Scorpionului

Pregătiți-vă pentru schimbări, noi începuturi și renunțări

Pe 5 mai, o eclipsă de Lună în semnul Scorpionului ne face să ne punem la păstrare obsesiile emoționale. Destinul nostru devine evident, vedem mai bine ce trebuie să facem.

Luna mai începe bine, primăvara începând în mijlocul unei eclipse și în plin Mercur retrograd. Soarele se află în Taur, făcându-ne mai preocupați de frumusețea naturii și spre latura materială. Temperamentul nostru artistic este încurajat, dar ne așteaptă schimbări. Pe 1 mai, Soarele se întâlnește cu Mercur, aflat în mișcare retorgradă în semnul Taurului. Acesta ne aduce momente de revelație, rezolvări și informații importante.

Pe 2 mai, Pluto staționează retrograd, începându-și mișcarea inversă în Capricorn

Putem să observăm apariția unor lucruri mai vechi și să ne întoarcem la teme legate de ierarhii. Vom simți ca pe o vizită în trecut, dar cu înțelegerea de acum. Chiar dacă Taurul este un semn încăpățânat, preocupat de tot ce ține de confort, vor apărea schimbări. Mai este o lună care ne va face să ne simțim frumusețea și să ne dorim să ne luptăm pentru adevăr și dreptate.

În ultimii ani, am trecut prin cicluri de curățare a elementelor întunecate ale Scorpionului: dependențe, temeri, secrete, codependențe și dinamici toxice care urmăreau controlul asupra iubirii. Cu Nodul Nord în Taur, am fost încurajați să ne concentrăm pe propriile valori, pe valoarea de sine și pe corpul fizic. Aceste tendințe vor atinge un maxim pe 5 mai, când are loc o eclipsă de Lună în semnul Scorpionului.

Eclipsa ne aduce concluzii ale lecțiilor pe care le-am traversat și ne putem aștepta ca ceea ce ne este destinat să fie din ce în ce mai evident

Sunt stabilite și noi standarde în ceea ce privește relațiile.

Pe data de 7 mai, Venus intră în Rac, unde se întâlnește cu Marte. Se va amplifica dorința de a avea o casă, nevoia de siguranță și securitate. Senzitivitatea noastră este crescută, la fel ca și dorința de a găsi oameni cu care împărtășim aceleași valori. Vom simți și nevoia ca sentimentele să fie reciproce în relații. Sunt favorizate conexiunile empatice și suntem încurajați să ne bazăm pe sentimentele noastre. Artele sunt, de asemenea, favorizate.

Jupiter amplifică temperamentul nostru artistic, atunci când intră în Taur, pe 16 mai

Va debuta atunci o perioadă de 13 luni de plăcere intensă, abundență materială și fizică. Ne vom aminti că, deși trăim în era digitalizării, prezența și fizicalitatea contează mai mult.

Pe 14 mai, Mercur staționează pentru a-și începe mișcarea directă, urmat de trecerea lui Marte în zodia Leului. Suntem tentați să face mișcări îndrăznețe, să ne exprimăm creativitatea și să fim mai egoiști. Marte în Leu aduce preocupare pentru iubire și ne face să ne luptăm cu cei care vor să ne stea în cale.

Pe 21 mai, începe sezonul Gemenilor care ne face mai vorbăreți și ne încurajează să învățăm și să explorăm.

About Post Author

Optimized by Optimole