Cum să devii o persoană spirituală ?

Câteva sfaturi pentru tine, dacă vrei să devii o persoană spirituală.

1. Alege-ți pe cineva din jur și lasă acea persoană să te ghideze. Atunci când nu știi încotro să o apuci, alege-ți o persoană care te inspiră și las-o să te ghideze. Folosește energia ei, dacă simți așa, să te vindece și să te ghideze. Poate să fie o figură istorică, un personaj de ficțiune, o celebritate sau un membru al familiei. Ghidează-te, încercând să îi prinzi frecvența.

2. Fii atent la lucrurile pe care cel mai ușor este să le consideri coincidențe.
Coincidențele se întâmplă mereu, dar trebuie să le observi, fiindcă unele pot fi semne de ghidaj. Nu știi ce coincidență te poate ajuta să dai un sens celor care ți se întâmplă în acest moment. ”Poți descoperi lumea ca întreg, în lucrurile care par să nu aibă nicio legătură unele cu altele”, spune Miller.

3. Tine cont de fazele lunii, lasă-le să te ghideze și să îți dea imaginea evoluției lucrurilor din jur. 
Luna nouă este cel mai bun moment pentru a te confrunta cu problemele emoționale. Dacă ești un sceptic, poți gândi așa: corpul nostru este apă, așa că poate este afectat de fazele lunare, nu-i așa ?

4. Introdu terapia cu culori în garderoba ta !
Culorile pot trezi sentimente și energii. Unul dintre cele mai simple moduri de  a beneficia de acest lucru este să alegi culorile în care te îmbraci, cu atenție. Roșul te ajută să stai cu picioarele pe pământ, portocaliul să stimulezi creativitatea, galben și auriu sunt pentru putere și bucurie, albastrul pentru stimularea comunicării și logicii, iar violetul pentru latura ta mistică. Nu știm sigur dacă funcționează, dar cel puțin poți spera că vei reuși să înțelegi mesajele de care ai nevoie, atunci când ai nevoie.

5. Poti sa arzi niște salvie în spațiul tău de viață. Nu miroase grozav, dar curăță spațiile și s-ar putea să simți o îmbunătățire a energiei acolo.

6. Fii atent la ce visezi !
Prin intermediul viselor tale, poți avea acces la inconștient și poți afla ce se petrece cu adevărat cu tine. Nu trebuie să cumperi un dicționar de vise, dar dacă ai impresia că un anumit vis înseamnă ceva anume, mai mult ca sigur, ai dreptate. Încearcă să ții un jurnal al viselor, ca să te convingi. 

7. Spune-le oamenilor cât de mult îi placi și ce diferență fac în viața ta
Relațiile umane sunt evenimente spirituale. Dacă apreciezi pe cineva sau dacă această persoană a contribuit la viața ta, asigură-te că această persoană știe acest lucru.

8. Iartă pe cineva cu care ai o problemă anume

Renunțarea la mânie nu înseamnă că trebuie să accepți ceea ce a făcut cineva sau ce a spus și nu ți-a plăcut. Înseamnă doar să renunți la acele sentimente negative, ca să nu le mai porți cu tine greutatea.

9. Fă exerciții de intuiție, mai bine decât de logică
Cu toții avem în noi o busolă spirituală care ne conduce în direcția bună, dacă ne acordăm la ea. Ca să antrenăm această busolă, e nevoie să răspundem întrebărilor pe care ni le pune mintea, cu înțelepciunea și sensibilitatea inimii. Așa că, ai încredere în instincte !

10. Scrie-ți gândurile negative și arde-le. 
Lucrurile rele pe care oamenii le-au spus despre tine, gândurile negative, nesiguranțele, gândurile care nu te lasă în pace, scrie-le pe hârtie ! Pe urmă, arde hârtia pe care le-ai scris, transformă-le în cenușă și aruncă problemele odată cu aceasta, undeva, departe. 

11. Fă o baie cu sare de mare
Marea, oceanul, sunt recunoscute pentru proprietățile vindecătoare, dar să ajungem la ocean, nu este întotdeauna posibil. Putem înlocui asta cu un ritual de băi relaxante cu sare de mare. 

12. Începe-ți fiecare zi prin a mulțumi pentru trei lucruri care îți fac plăcere sau care sunt bune în viața ta. 
Scrie-le sau trece-le în revistă atunci când te dai jos din pat, a transmite mulțumirea și recunoștința este una dintre cele mai bune practici spirituale pe care le poți aplica. 

13. Tine un jurnal pentru a putea petrece mai mult timp cu tine și cu gândurile tale.

14. Conectează-te cu natura, făcând vizite în natură, cât de des este posibil.

15. Caută un loc pe internet unde poți să etalezi cărți de tarot, te va ajuta să înțelegi latura spirituală mult mai bine și mai repede. Îți va aduce în dotare un limbaj al înțelepciunii și sfaturi foarte bune.

16. Alege-ți o mantră care te inspiră și pe care o poți rosti atunci când simți că ai nevoie de asta.

17. Îndepărtează tehnologia, măcar pentru câteva ore, dacă nu poți, măcar pentru câteva zile. Te va ajuta să te conectezi cu tine și să meditezi, chiar atunci când faci o activitate casnică.

18. Meditează, pentru a face să tacă emisfera ta responsabilă cu logica și problemele.

19. Când simți nevoia de puțină intervenție spirituală, curăță spațiul tău și respiră adânc de câteva ori. Vizualizează pe cineva care știi că îți vrea binele, sinele tău superior(zeitate, persoană, energie sau valoare). Apoi, întreabă ce vor ca tu să știi și imaginează-ți ce ți-ar fi spus.

20. Incearcă să aplici regulile fengshui în spațiul tău. Nu o să-ți strice, energia va circula mai bine într-un spațiu fără blocaje.

21. Fă-ți un ceai bun și alintă-te cu un ceainic și cești de porțelan.

22. Privește cerul și stelele, noaptea, în liniște.

About Post Author

Optimized by Optimole