Ce înseamnă relații spirituale și cum să le identifici

O relație spirituală apare atunci când două sau mai multe părți trăiesc împreună în armonie, bucurie, pace și înțelegere.

Persoanele implicate în astfel de relații sunt conectate sufletește. Emoțional, ele simt o conexiune profundă cu ceilalți, chiar la nivelul sufletului.
O relație spirituală înseamnă uniune pe care o simțim mental, fizic și sufletesc. Persoanele simt că sunt conectate. Sunt unele persoane care se conectează instantaneu. Acest tip de conexiune este specific relațiilor karmice.
Același lucru se întâmplă și în cazul în care persoanele nu se pot suporta, încă de la început. Este posibil să avem o relație karmică și cu aceastea.
Ambele tipuri de relații sunt spirituale, fiindcă spiritul nostru fie este atras, fie este respins de întâlnirea cu persoana respectivă, dincolo de controlul nostru conștient.
Cu un suflet pereche, avem deasemenea cel puțin o întâlnire de-a lungul vieții noastre. Cu un astfel de suflet, de obicei, am avut conexiuni karmice în mai multe vieți anterioare.
Putem să avem mai multe suflete pereche și să ne întâlnim cu ele, pentru ghidaj sau pentru a rezolva anumite probleme. Sufletele pereche au trăit experiențe similare și ne cunosc foarte bine și pe dinafară și pe dinăuntru.
Tipul de energie spirituală din cadrul acestor relații este foarte profund și poate să ne trezească emoții pozitive sau negative. Doar pentru că este sufletul nostru pereche, asta nu înseamnă că va fi mereu numai lapte și miere pentru noi.
În cele mai multe dintre cazuri, sufletele pereche apar pentru a ne învăța o lecție pe care trebuie s-o învățăm. Relațiile spirituale pot fi recunoscute și datorită pattern-ului pe care îl aduc în relație. Abuz, abandon, manipulare, lupte de putere, intimitate și respingere, toate făcând parte din categoria relațiilor karmice și spirituale. Aceste situații ne învață una sau mai multe lecții.
Cel mai important este să învățăm, cu adevărat din aceste experiențe și nu să le ignorăm. Cel mai cunoscut exemplu de astfel de relații este aceea în care una dintre persoane are control asupra unei persoane dependente.
Lecția karmică este lupta persoanei dependente să își recâștige independența și puterea personală.
Uneori, ne blocăm spiritual și nu putem evolua într-o relație. Acest tip de relații nu sunt spirituale. Acestea nu ne permit să creștem sau să experimentăm.
Este adevărat că să fii o victimă, martir, persecutor, salvator sau dependent de dragoste înseamnă o mulțime de lecții karmice, dar cea mai importantă este aceea de a ne desprinde din aceste relații, de a trece mai departe.
Atunci când se întâmplă asta, înseamnă că am învățat lecția.

În concluzie, o relație spirituală adevărată, este una în care ambele părți se simt bine și se completează reciproc.

Este armonia dintre energia masculină și feminină, care crează libertate în relație și posibilitatea de acceptare a celuilalt, necondiționat, fără agende secrete.
Într-o relație spirituală, fiecare știe să dea fără să i se ceară și să vină în întâmpinarea nevoilor sau dorințelor celuilalt.

About Post Author

Optimized by Optimole