Ce ne aduce anul 2020

după un articol de Teal Swan

Așa cum ne spune filozofia budhistă ” Cel care va vedea toate celelalte ființe ca pe sine însuși, și se va vedea pe sine în toate celelalte ființe, va scăpa de teamă.”

Teama este tema centrală a omenirii, în 2020. O schimbare necesară evoluției se produce de mulți ani. Dar schimbările și transformările nu se fac peste noapte și nu sunt cele mai ușoare lucruri, așa cum își imaginează unii dintre oameni. O schimbare produce întotdeauna rezistență.În 2020, această rezistență la schimbare va ajunge într-un moment de vârf.

Mulți dintre oameni au ajuns să își piardă credința în omenire în ultimii ani, din cauza faptului că intensitatea acestei rezistențe la schimbare a ajuns în punctul în care ne face să credem că lumea a luat-o razna, de-a dreptul. Aceste lucruri se întâmplă atunci când se ajunge în acel punct unde schimbarea devine inevitabilă. Anul 2020 este un punct de cotitură. Această schimbare este produsă de aspectele nevăzute care acționează în spatele evenimentelor. Vom continua și anul acesta să fim uimiți atunci când acestea ajung în lumină.

Ceea ce nu mai funcționează va trebui să dispară și să fie înlocuit de lucruri noi. 2020 este un an de intersecție, în care vom vedea confruntându-se atât lucrurile vechi, cât și ceea ce urmează să fie, noi moduri de acțiune, la nivel global. O astfel de intersecție ne va separa. Ne va pune în opoziție. Ne va diviza intern, la nivel personal și ne va separa unii de ceilalți. Sunt părți din noi care vor să meargă într-o direcție, iar altele care vor să meagă în alta. Vor fi unii dintre noi care vor apăra vechile idei, alții vor lupta pentru un mod nou de a fi. Anul 2020 va fi anul acestor tipuri de bătălii. O bătălie a sexelor, a raselor, a politicienilor, a noastră cu alții și a protestelor împotriva schimbării.

Paternul de frecvența al anului 2020 este similar cu cel al anulor 532, 629, 1834, 1898, 1914, 1966 și 2001. Pentru a înțelege ce ne oferă acestă informație, trebuie să privim spre lucrurile întâmplate în acei ani. Este o frecvență care a creat evenimente majore care au marcat istoria omenirii. Oamenii privesc spre aceste momente ca fiind unele care au marcat finaluri de eră. Sunt frecvențe care produc gravitate și tensiune. Momente de criză în conștiința colectivă.

Asta nu înseamnă neapărat că în 2020 se vor întâmpla lucruri negative. Se vor întâmpla însă, lucruri care vor deschide un capitol nou în istoria omenirii. Această schimbare va include cultura și societatea. Anul 2020 este un an de mare progres tehnologic, în științe, în comerț, călătorii, cucerirea spațiului, o îndepărtare de combustibilii fosili și de patriarhat. În vremuri ca acestea, opoziția sistemelor și a credințelor ajunge la maximum. Crizele internaționale și naționale, vor duce și ele la consecințe traumatice, dar și la schimbări pozitive care vor redefini viața oamenilor…De aceea, acest tip de patern intră adesea în cărțile de istorie.            

2020 este un moment de start pentru o decadă revoluționară. Este un an în care ne vom aminti că suntem aici, împreună. Tema dominantă a anului este REDEFINIREA. Un an în care intensitatea conflictelor va ajunge la punctul de fierbere, astfel că indivizii și societățile vor trebui să decidă cine sunt și în ce cred și ce rol vor să joace în istorie, acum și în viitor. Aceste schimbări vor duce la o redistribuire a puterii. Indivizii, companiile, culturile și societățile vor fi nevoite să se redefinească. Energia anului este ca aceea a unei armate care pleacă la luptă nefiind sigură ca va câștiga, dar crezând în același ideal și în ceea ce vrea să apere.

Conștiința colectivă și a universului (umanitatea este un fragment din univers) este în plin proces de integrare a sinelui , la nivel individual și colectiv. Aceasta înseamnă că fiecare va trebui să se redefinească și să integreze ceea ce este înafara sa. Este faza în care omul va învăța să se accepte pe sine, dar și pe ceilalți.

În 2020, fiecare se va redefini. Definirea este un proces individual. Este o fază în care răspundem la întrebările: Cine sunt ? Pentru ce lupt ? Care este adevărul meu ? Mă definesc alți oameni ? Cum mă comport atunci când sunt în relație cu o altă persoană sau cu un grup ?

Reușim, astfel, să obținem încrederea în sine și să nu facem compromisuri,când e vorba de lucrurile care ne definesc. Este un teritoriu în care apare teama. Un element central al fricii, în anul 2020, va fi acela al fricii de relaționare. Frica este respingerea a ceea ce nu vrem să includem ca parte a sinelui. Frica este rudimentară, este opusul dragostei. Frica duce la individualism, dar inconștient, este o rezistență la ceva.

Iubirea va deveni o alegere conștientă.

Acest tip de conștiință își va face loc la unii mai greu decât la alții, depinzând de rezistența lor față de această integrare. Aceasta a fost acceptată la nivel obiectiv de univers (umanitatea trebuie să se adapteze), ceea ce înseamnă că nu ne vom mai putea opune unii altora. Că trebuie să punem cumva capăt acestei sume zero a eforturilor. De fapt, supraviețuirea noastră ca specie depinde de acest lucru. Decizia este aceea de a elimina separarea. Din păcate, mai multă separare va apărea în cazul oamenilor care vor să ajungă în punctul în care să nu mai simtă această stare de separare a mentalului de emoțional.

Trezirea spirituală și decizia de integrare în univers este un tsunami. Trebuie să ne urcăm în barcă pentru a trece peste tsunami. Dacă în răspuns la teamă vom încerca să controlăm schimbarea și să devenim rigizi la schimbare și să ținem la felul nostru de a fi și la ceea ce știm și ne este familiar, vom fi loviți de acest tsunami. Nu poți să te ferești de schimbare sau să te lupți cu ea, ci să o accepți și să mergi în sensul acesteia.

Societatea se va confrunta cu tot ceea ce trebuie să se schimbe la nivel social. Vă veți confrunta cu tot ceea ce trebuie să schimbați la voi. Unii oameni se vor simți depășiți sau vor avea o atitudine de izolare. Practica spitituală nu este o cale de a te izola de societate și de viață. Aceasta trebuie folosită pentru a deveni mai clari și a aduna resurse pentru a ne concentra mai bine asupra vieții temporale și fizice.

În 2020, pentru a ne redefini, trebuie să ne îndepărtăm de paternurile care nu ne mai servesc. Te poți redefini dând vieții un alt sens. Poți să-ți redefinești valorile și prioritățile și pornind de aici, acțiunile care să îți construiască viața în jurul acestor valori. Aceasta înseamnă că trebuie să te vindeci de trecut și de ceea ce nu îți era benefic și să redefinești realitatea.

Abordarea pe care ar fi bine s-o avem în 2020 este curiozitatea și flexibilitatea. Trebuie să fii gata să renunți la ceea ce știi, să renunți la vechi și să iei în considerare noi perspective și moduri de a face lucrurile. Este un an bun pentru practica artei de a revedea schița de viață. Este un an de redefinire a ceea ce dorești să cultivi în viață și de clarificare a lucrurilor la care vrei să renunți. Este un an în care poți să te realiniezi la cele mai profunde dorințe, nevoi și valori.

Prin a te pune în acord cu dorințele, nevoile și valorile profunde, vei simți o autoritate interioară. Vei reuși să accesezi energia necesară pentru a păstra relația cu lucrurile pe care ți le dorești.

O altă temă dominantă a anului 2020 este adevăr versus minciună. Aceasta va fi o temă și la nivel individual și la nivel societal. A deveni conștient de ceea ce este adevărat și ceea ce este fals va deveni foarte important. Acest lucru necesită flexibilitate. Din aceste motive, aerul este elementul maestru în 2020.          

Vor exista, de asemenea, crize de responsabilitate. Ele vor fi experimentate în lume de noi, individual, de alți oameni, de guverne și întregi societăți. O parte din redefinirea noastră înseamnă să devenim conștienți de ceea ce este și ceea ce nu este responsabilitatea noastră. A ne asuma responsabilitățile corect și a acționa în consecință va fi o necesitate.

Pentru pământ, 2020 va fi un an de redefinire, de asemenea. Frecvența anului 2020 va duce la câteva cutremure și, mai mult, la inundații. Este bine să avem asigurare pentru astfel de evenimente.

Un alt efect al temei anului 2020 este inflamația. Ea va fi maladia anului. E bine să faceți tot ceea ce este posibil pentru a reduce acest fenomen. Luați, de exemplu, suplimente alimentare anti-inflamatoare, țineți dietă, faceți mișcare, dormiți suficient, hidratați-vă și de-stresați-vă cât de des este posibil.

2020 este și un an de revenire karmică. Cauzele și efectele vor deveni mai evidente. Cei care au sădit flori, vor vedea efectele faptelor pozitive, iar cei care au semănat buruieni, vor simți și ei efectele. În 2020, realitatea că ideea că ceea ce semeni și aduni va deveni un adevăr de care universul parcă vrea să ne convingă.

Pentru a vedea cum acest patern operează, e bine ca în 2020 să investim în mod conștient toate resursele, ca fiecare lucru pe care îl facem să fie o investiție pentru un viitor pe care ni-l dorim. Consideră tot ceea ce faci ca și cum ai planta o sămânță. Fiecare sămânță va fi un vot pentru a primi în schimb flori sau buruieni.

2020 este un an în care e bine să privești întregul tablou al vieții tale și al vieții sociale și să ai mereu o viziune pe termen lung, care să te conducă, ca o busolă, în cazul în care vei trece prin furtună.

Întrebați-vă constant dacă sunteți dispuși să vă refefiniți ! Dacă nu, doriți-vă să rezolvați această rezistență. Întrebați-vă de ce anume vă este teamă. De ce anume trebuie să vă debarasați la nivel mental, emoțional și fizic pentru a vă investi resursele în ceea ce contează cu adevărat.

2020 este un an în care veți avea oportunități de a face lucruri noi, de a descoperi. Mulți oameni se închid în cutii care îi definesc. Unii trăiesc și chiar mor în acele cutii. 2020 este momentul în care universul va sparge acea cutie inconștientă în care trăiți, în locul vostru, dacă voi nu aveți curajul s-o faceți. Nu sunteți o victimă la intersecții. Puteți alege în ce direcție mergeți. Puteți alege și să nu alegeți. Vă puteți redefini în orice moment.

Pentru a trece de tsunami în 2020, trebuie, așadar, să vă refefiniți. Dacă asta vă sperie, înseamnă că nu vedeți ambele fețe ale monedei, că nu simțiți energia bună a acestui moment. Gândiți-vă la acei oameni care au renunțat la carieră pentru a face ceea ce îi pasiona ! La oamenii care se temeau de relații, fiindcă erau foarte independenți și care au decis să intre într-o relație de interdependență ! Aduceți-vă aminte de America, atunci când a abolit sclavia ! Nu e niciodată prea târziu să vă redefiniți.

Iar dacă pentru noi, indivizii, nu este niciodată târziu, înseamnă că nici pentru umanitate.

     

About Post Author

Optimized by Optimole