Legea atracției, una dintre cele mai cunoscute legi universale

Legea atracției este una dintre cele mai cunoscute legi universale.

Teoria din spatele Legii Atracției spune ca noi creăm propria noastră realitate. Atragem lucrurile pe care ni le dorim, dar atragem și lucruri pe care nu ni le dorim. Atragem oameni in viețile noastre, lucruri în casele noastre și bani in conturile noastre prin intermediul gândurilor și al emoțiilor noastre.

Dacă ideile noastre sunt limitate, atragem și conditii limitative de viață și ne compromitem starea de bine.
Dacă am crede ca orice este posibil, atunci nu ar exista limite. Altfel spus, putem sparge acoperișul dintre noi și cer păstrându-ne gândurile pozitive.

Unii vor spune ca este foarte dificil, singura modalitate de a va convinge ca este asa este sa incercați:

1. Cereți: primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să stiți ce vreți. Dar să stiți cu adevărat ce vreți. Universul nu vă poate oferi ceea ce vreți, dacă nu știe exact ce anume vă doriți.
2. Credeți: este absolut necesar să credeți că ceea ce va doriți va ajunge la voi. Indoielile trebuie indepărtate. Ideea că nu veți reuși nu face decât să murdăreasca pachetul pe care il veți primi.
3. Primiți: foarte important este să fiți activ in a vă atinge scopurile. Când oportunitățile apar nu trebuie să ezitați deloc.

Să luăm un exemplu: cineva spune că iși dorește să fie bogat și nu este. Unde este greșeala? Omul are o serie de afirmații despre bogăție pe care le recită in fiecare zi. Dar nu are bani și pare că banii se ascund de el. Care este problema aici?

Cei care au reușit să-și implinească acest vis, iși amintesc diferența. Dacă nu te simți bogat, atunci toate afirmațiile pe care le faci nu-ți vor folosi la nimic. Afirmațiile sunt doar o parte a filmului. Dacă sari peste un singur pas, nu ai realizat nimic.

Care este pasul? Sa fii!

Ca să poți deveni bogat, trebuie intâi să fii așa. Dar cum să fiu bogat dacă nu sunt, ar intreba omul nostru.
Banii sunt la indemână, doar că nu-i vede. Și-a construit o realitate care il impiedică să vadă asta. Tot timpul este convins că nu este bogat, iar asta il incurcă.

Toate astea pot fi explicate prin fizica cuantică.

Câteva noțiuni de fizică cuantica: probabil ca omul nostru știe că la nivel subatomic, noi si orice mai există in Univers este Energie. Dând deoparte toate celelalte aspecte, suntem făcuți din același lucru și suntem conectați.

Universul este un ocean imens de energie care vibrează pe diverse frecvențe si ne dă iluzia că lucrurile sunt separate. De aceea experimentăm iluzia că suntem separați unii de alții și de obiecte.
Așa percepem si bogația, din motiv că simțurile noastre decodează Energia din jur creându-și o realitate fizică.
Totul se intamplă in mintea noastră.

Pentru a simplifica lucrurile, din lipsă de timp(o altă iluzie), lucrurile există doar pentru că noi le observăm.
Este observația noastră care le aduce in realitate. Dacă nu le observăm, llucrurile sunt doar valuri-probabilități de a exista. Fizicienii sunt de acord cu asta.

Credințele noastre sunt un foarte puternic motor energetic in viețile noastre. Credințele noastre ne permit sau nu ne permit anumite experiențe, inclusiv bogăția. Existăm in aceasta lume, in acord cu ceea ce credem.

Daca ceea ce suntem este: “cineva care incearcă să devina bogat repetând afirmații”, aceasta va fi și realitatea noastra. Vom “incerca” sa fim bogați.

Va trebui să luăm decizia de a fi bogați in realitate, contrar evidențelor fizice externe. Aceasta senzație este o iluzie bazată pe un sistem de credințe care ne-au ghidat până in acest punct.


O persoană cu adevărat “bogată” nu este bogată fiindcă are bani, ci este exact invers: are bani fiindca este bogată. Aceasta este confuzia pe care o fac cei mai mulți dintre oameni.

Sa dam un exemplu pentru a se intelege mai bine:

Tonny Robbins a devenit milionar la o vârstă foarte fragedă. Apoi, după o serie de judecăți greșite, a pierdut asta. Dar intr-un singur an a adunat totul la loc. Cum a făcut asta? NU ȘI-A PIERDUT NICIODATA BOGĂȚIA. A pierdut doar banii, care erau un simbol al bogăției. Pentru că avea constiința unui om bogat, a atras “magnetic” bogăția in viața sa. Nu s-a putut abține, pur si simplu. Sunt mii de oameni care sunt ca el, care atrag bogăția, fiindcă pur și simplu se simt așa. Puteți lua aceeași decizie și veți obține același rezultat.

O persoană care a crescut cu o lipsă inconștientă poate să câștige foarte mulți bani, dar ii va pierde la fel de repede. Constiința lor, energia lor nu poate menține atracția respectivă tocmai pentru că omul nu este “bogat” in sinea sa.

BOGĂȚIA ESTE O DECIZIE

A fi bogat este o decizie. Daca inca nu sunteți așa, trebuie să ințelegeți intâi că bogăția este o posibilitate a tuturor. Sărăcia și lipsa sunt doar iluzii. Dacă va puteți tăia aceasta breșă in gândire-SĂ FIȚI BOGAȚI-pur si simplu luând această decizie, atunci găndurile, vorbirea și acțiunile voastre vă vor duce către realitatea de a fi bogați.

Este un subiect complex și o provocare pentru cel mai adânc strat al conștiinței noastre.
Dar, sincer,  aceasta este singura diferență intre oamenii bogați și cei săraci.

Priviți-vă cu atenție situația financiară de azi! Gândiți-va sincer la ceea ce credeți despre voi în cel mai adânc loc al gândurilor voastre!

O sa constatați că tot ceea ce se intâmplă este reflecția gândurilor voastre și mai ales a credințelor voastre.
Apoi incercați să găsiți momentul in care v-ați construit aceste credințe. De unde au apărut ele? Dacă veți accepta faptul că ceea ce se intâmplă este ceea ce credeți despre voi și nu este invers, așa cum ați fost obișnuiți să credeți, atunci veți deveni liberi să experimentați prosperitatea pe care v-o doriți!

About Post Author

Optimized by Optimole